Spirituele reizen in Spanje, neem je hart mee op reis!

Mi Cuento Reizen is een jonge onderneming, maar met een begeleidersteam dat al meerdere jaren ervaring heeft in het begeleiden van dit soort spirituele reizen. Deelnemen aan een van onze spirituele reizen in Spanje betekent een week lang lief zijn voor jezelf. Een week waarin je vooral gaat voelen en ervaren en beleven wat er in jou omgaat. Hoe zou het zijn als je écht je hart zou durven volgen. Zowel in je persoonlijk leven, maar ook in je professionele leven. Hoe zou het zijn als je volledig zou mogen vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke kracht? En hoe zou het zijn als je jezelf niet zou wegcijferen, maar jezelf zou oprichten en jezelf helemaal zou laten zien? Misschien komen deze thema´s jou bekend voor en voel je dat je hiermee aan de slag wilt. Dat je er letterlijk tijd en ruimte voor wilt nemen. Dan is een spirituele reis met Mi Cuento Reizen een hele mooie manier om deze thema's eens wat nader onder de loep te nemen. Want precies daarvoor, en dus voor jou, organiseren wij spirituele reizen in Spanje. Onze reizen spelen zich af in Andalusië, in het zuiden van Spanje. Andalusië staat bekend om haar cultuur, ongerepte natuur, lekkere eten en drinken en vooral ook om de aanstekelijke levenslust van de lokale bevolking.

Spirituele reizen in Spanje: welke variant kies jij?

Onze Retraite, Stilteretraite en Spirituele Reis!

spirituele reis buitenland

Latifa-reis

meditatie reis meditatievakantie

Expeditie Hartstocht

stilteretraite stiltereis

Stilteretraite


Je vindt bij ons drie verschillende types spirituele reizen in Spanje: de Latifa-reis, Expeditie Hartstocht en de Stilteretraite. Tijdens al deze reizen ga je de hierboven genoemde thema´s en andere thema's aan de slag, maar op een iets andere manier. Of beter: in elke reis ligt de nadruk op een andere werkwijze. In de stiltereis werken wij uiteraard met de kracht van stilte. De Latifa-reis gaat de zeven thema's van de Latifa-meditatie nader bekijken en dit zijn thema's waar iedereen mee van doen heeft. De retraite Expeditie Hartstocht is een creatieve retraite waarin we schrijven gaan gebruiken als een manier om bij je gevoel te komen. Stiltemomenten wisselen zich daar af met expressie.

 

De stilteretraite vindt plaats in het sfeervolle en liefdevolle Casa Rural La Morata, een adembenemende plek midden in de natuur, boven een stuwmeer. Expeditie Hartstocht en de Latifa-reis vinden plaats in Andújar, in het rustieke casa rural La Caracola, midden in de natuur, waarvan een groot deel privé-bezit is waardoor je er heerlijk veilig kunt verdwalen.

Onze spirituele reizen in Spanje zijn volledig verzorgd

Onze spirituele reizen in Spanje zijn volledig voor jou verzorgd. Dit betekent dat je je vanaf het moment dat je als groep verzamelt op Rotterdam- of Eindhoven Airport en daar wordt ontvangen door één van de begeleiders, je je volledig mag overgeven aan de goede zorg van onze organisatie. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je alleen maar met jouzelf en jouw eigen proces hoeft bezig te houden. Wij doen de randvoorwaarden! Ook in het voortraject zul je merken dat wij vanuit ervaring aan heel veel dingen hebben gedacht. Vervolgens vlieg je gezamenlijk naar Andalusië, op weg naar jouw innerlijke avontuur! Het enige wat wij van jou vragen is dat jij goed voor jezelf zorgt, en jezelf een week lang de liefdevolle aandacht geeft die jij verdient. De rest verzorgen wij. 

Naar de homepage