Spirituele reizen in Spanje, neem je hart mee op reis!

Spirituele reizen - Andalusie

Mi Cuento Reizen bestaat sinds 2017,  met in de kern een begeleidersteam dat al vele jaren samen werkt met elkaar in het begeleiden van dit soort spirituele reizen. Deelnemen aan een van onze spirituele reizen in Spanje betekent een week lang lief zijn voor jezelf. Een week waarin je vooral gaat voelen en ervaren en beleven wat er in jou omgaat. Hoe zou het zijn als je écht je hart zou durven volgen. Zowel in je persoonlijk leven, maar ook in je professionele leven. Hoe zou het zijn als je volledig zou mogen vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke kracht? En hoe zou het zijn als je jezelf niet zou wegcijferen, maar jezelf zou oprichten en jezelf helemaal zou laten zien? Misschien komen deze thema´s jou bekend voor en voel je dat je hiermee aan de slag wilt. Dat je er letterlijk tijd en ruimte voor wilt nemen. Dan is een spirituele reis met Mi Cuento Reizen een hele mooie manier om deze thema's eens wat nader onder de loep te nemen. Want precies daarvoor, en dus voor jou, organiseren wij spirituele reizen in Spanje. Onze reizen spelen zich af in het zuiden van Spanje. Zuid-Spanje staat bekend om haar cultuur, ongerepte natuur, lekkere eten en drinken en vooral ook om de aanstekelijke levenslust van de lokale bevolking.

 

Spirituele reizen - welke variant kies jij?

Spirituele reizen - ons programma kent vier verschillende soorten

Stilteretraite, stilte retraite

Stilteretraite

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Camino van het Hart

Expressie, stembevrijding

SoulQuest


Je vindt bij ons vier verschillende types spirituele reizen in Spanje: de Latifa-reis, de Camino van het Hart,  en de - voor velen verdiepingsreizen - SoulQuest en Stilteretraite. Tijdens al deze reizen ga je de hierboven genoemde thema´s en andere thema's aan de slag, maar op een iets andere manier. Of beter: in elke reis ligt de nadruk op een ander resultaat of werkwijze. In de stiltereis werken wij uiteraard met de kracht van stilte. De Latifa-reis gaat de zeven thema's van de Latifa-meditatie nader bekijken en dit zijn thema's waar iedereen wel in meer of mindere mate mee van doen heeft. De Camino van het Hart is een reis om de liefdevolle energie van het hart weer door je leven te laten stromen, of om je hart te helen, en de SoulQuest laat je laagjes en pantsers afgooien om weer echt tot jouw essentie te komen.

 

Onze reizen vinden plaats in het sfeervolle en liefdevolle Casa Rural La Morata, een adembenemende plek midden in de natuur, boven een stuwmeer. 

Spirituele reizen - volledig verzorgd

Spirituele reizen - bedding en aandacht

Onze spirituele reizen in Spanje zijn volledig voor jou verzorgd. Dit betekent dat je je vanaf het moment dat je landt op de airport in Spanje, en daar wordt ontvangen door één van de begeleiders, je je volledig mag overgeven aan de goede zorg van onze organisatie. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je alleen maar met jouzelf en jouw eigen proces hoeft bezig te houden. Wij doen de randvoorwaarden! Ook in het voortraject zul je merken dat wij vanuit ervaring aan heel veel dingen hebben gedacht. Het enige wat wij van jou vragen is dat jij goed voor jezelf zorgt, en jezelf een week lang de liefdevolle aandacht geeft die jij verdient. De rest verzorgen wij

Naar de homepage