Stiltereis in Andalusië

In het drukke leven van alledag is het nooit echt helemaal stil.

 

Juist die stilte, en de rust en ontspanning, die dit met zich meebrengt, daar heb jij zo'n grote behoefte aan. Om op die manier in contact te komen met wat er écht in je leeft. Wat jouw hart alleen maar kan fluisteren en niet kan schreeuwen boven al die drukte uit. Een stiltereis in het buitenland kan dan voor jou een uitkomst bieden. 

 

De stiltereis is overigens allerminst eenzaam of saai. Lees er meer over en laat je verrassen!

 


Stiltereis - programma

Deze stiltereis gaat jou terugbrengen naar jouw essentie. Laat jou helemaal naar binnen keren tijdens een viertal, bijna vijf dagen, waarin het helemaal stil is buiten jou. Een stiltereis waarin je kunt gaan zijn met dat wat er is, en dat wat er ook niet is. Dat betekent niet dat deze stiltereis 'saai' is - voor de avonturiers onder ons!. Het programma van onze stiltereis is zo opgebouwd dat er ín de stilte ook voldoende dynamiek is. Zo breng je niet alle dagen alleen maar op een meditatiekussentje door. Er zijn een aantal dynamische meditaties (beweging, dans, hummen) opgenomen, alsook stiltewandelingen. Bijzonder aan de stiltereis van Mi Cuento Reizen is, dat er ook een Vision Quest deel uitmaakt van het programma. Tijdens deze Vision Quest trek je een groot deel van een dag alleen erop uit in de Andalusische natuur. Je natje en je droogje heb je bij je, en er is niets wat jou gaat afleiden. Een ultieme mogelijkheid om je helemaal te verbinden met jouw innerlijke proces.

Stiltereis - mogelijkheid tot coaching

Deze retraite in Spanje is een reis om je wezen te verdiepen, waarin je op liefdevolle wijze wordt meegenomen in de stilte. Mocht je tijdens je proces echter 'vast' komen te zitten en heb je op dat moment behoefte aan meer begeleiding, dan bestaat er altijd de mogelijkheid om met één van onze begeleiders een persoonlijk gesprekje te hebben. Een kort coachingsgesprekje dat jou weer verder op weg helpt, en waardoor je de stilte weer helemaal kunt induiken.

Homepage