Camino van het Hart

Volg de Weg, die Je Hart Wil Bewandelen

Je gevoel betrekken in wat je doet en de beslissingen die je neemt, kan een behoorlijke uitdaging zijn.  In je dagelijkse leven, je werk of je relatie(s) bijvoorbeeld. Ergens op je levenspad ben je de verbinding met je hart kwijt geraakt. De balans tussen hoofd en hart is zoek. Het lijkt alsof je volledig in het 'denken en doen' bent geschoten, in plaats van ook 'voelen en zijn'. Misschien moest je heel hard werken om jezelf staande te houden in een moeilijke periode. Of had je vroeger het gevoel jezelf niet ten volle te mogen zijn, of werd je als kind niet liefdevol ontvangen. Misschien is je hart gekwetst en durft het zich niet meer te openen. Of wellicht heb je een dierbare verloren, waardoor je hart zich sloot. De Camino van het Hart, brengt je stap voor stap weer in contact met de energie van je hart.


 

 ALS JE JEZELF WILT LEREN KENNEN, 

KIJK DAN DIEPER IN JE HART 

 

De ware gevoelens van je hart kunnen  overweldigend lijken. Soms bewust, soms onbewust, neem je de beslissing om ze niet of niet volledig te voelen. Dit maakt echter dat je tevens de weg afsnijdt naar vreugde en levenslust.  De Camino van het Hart is een uitnodiging om diep in je hart te kijken en de volle rijkdom van jouw gevoelens te omarmen. Zo kan de energie van het hart weer door jouw leven stromen.

 

 Camino van het Hart - programma van deze meditatiereis

Leven vanuit je hart, betekent de balans herstellen tussen het denken en het voelen, zodat het hart weer meer op de voorgrond mag zijn in je leven; vaker uit je hoofd en in je hart. Het hart heeft prachtige kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld oprechtheid, dankbaarheid, compassie of acceptatie. Het hart wil geen onderscheid maken tussen donker en licht, vreugde of verdriet. Het hart wil dat alles gevoeld mag worden. Pas dan kan de liefdesenergie van jouw hart weer volop stromen.

 

De eerste dag staat in het kader van aankomen op locatie en kennismaking met elkaar en met onze accommodatie. In de daarop volgende dagen gaan wij de kwaliteiten van het hart verder onderzoeken, aan de hand van onze 'figuurlijke' camino. In deze camino gaan we o.a. onze 'rugzak onderzoeken', we gaan erkennen dat we 'onderweg zijn', we gaan 'rusten bij een pleisterplaats'. En telkens betrekken wij daar de kwaliteiten en thema's van het hart bij. De kwaliteiten van het hart zijn sterk verbonden met hoe je in het leven staat. We gaan dieper kijken naar waar het stroomt en waar niet, en wat er nodig is.

 

Ons programma in deze meditatiereis is opgebouwd rondom beweging, dans, meditatie, ademhaling en overige ervarings- en belevingsoefeningen. Het hart vraagt om vertraging, om te zitten en te zijn met wat er is. Daarom zullen wij ook vaker verstillen, om echt aandacht te kunnen geven aan dat wat er speelt rondom ons hart. Deze stilte geven wij altijd 'richting' door spreuken, teksten, gedichten of muziek .

 

We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten en er is ook voldoende tijd om dingen te laten bezinken, simpelweg te genieten van de mooie omgeving, te lezen, en gewoon even op jezelf te zijn of in contact met je medereizigers.


Wat brengt deze Meditatiereis jou?

Na deze reis:

  • Zijn wensen en verlangens duidelijker;
  • Voel je je levenslustiger, geïnspireerd en minder verdoofd;
  • Heb je een begin gemaakt met het helen van je hart;
  • Ervaar je meer empathie richting jezelf en anderen;
  • Ervaar je een gevoel van rust en vertrouwen;
  • Voelt je borstgebied meer open en adem je vrijer
  • Voel je je opgeladen;
  • Heb je ook veel gelachen en mooie nieuwe mensen ontmoet.
retraite buitenland, coachingsreizen

Deze bijzondere reis vond voor het eerst plaats van: 5 - 11 november 2023Camino van het Hart

Investering: € 1.350,-- p.p.

Deze reissom is gebaseerd op een verblijf in een met een andere deelnemer gedeelde tweepersoonskamer/badkamer. Wil je een eigen kamer, dan geldt er een toeslag. Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw reis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilde locatie middenin of grenzend aan de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

Terug naar home