Persoonlijke Ontwikkeling Vraagt een Veilige Basis


Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk!

De begeleide coaching vakantie met Mi Cuento Reizen staat voor:

  • Veilige bedding;
  • Diepgaand en gebalanceerd Programma om diepere lagen in jezelf aan te raken;
  • Goede verdeling Groepsenergie - Persoonlijke Aandacht;
  • Boost in jouw proces van persoonlijke ontwikkeling
  • Prachtige natuurplekken in Zuid-Spanje;
  • Ontzorging
  • Zorgvuldige voorbereiding en contact vooraf;
  • Mogelijkheid tot verdere coaching na de reis, om jouw persoonlijke ontwikkelingsproces verder te ondersteunen;
  • Genieten;
  • Humor.

Deelnemers aan onze reizen: mensen zoals jij en ik!

Groepsretraite, Spirituele Reis, Spirituele Vakantie, Buitenland

 

Onze retraites zijn voor iedereen met een gemiddelde conditie toegankelijk. Mocht je twijfelen, neem dan even via het contactformulier contact op. De reizen zijn niet aan leeftijd gebonden, al leert ervaring dat de meeste reizigers tussen de 35 en 55 jaar zijn. Ben je al vroeg met persoonlijke ontwikkeling bezig of een laatbloeier? Ook jou nemen we graag mee! Onze jongste deelnemers waren 23 en onze oudste 74. Ervaring met retraites of meditatie is ook niet van belang. Wel een gemiddelde fysieke gezondheid. Het programma is in principe voor iedereen toegankelijk, je doet het op jouw manier en wordt door onze begeleiders zorgvuldig meegenomen in het programma. En als het even niet lukt, zoeken we samen naar een alternatief. Lees ook even verder over de thema's die onze reizigers zoal meenemen in de reis!-->

Retraite en Coaching: reissom

Onbezorgd mee op reis: de reissom voor jouw Coaching Retraite bedraagt € 1.435,-- excl. vluchten voor onze Latifareis, SoulQuest en onze Camino van het Hart. 

 

Klik hier voor de specificatie van de reissom

 

Boeking en betaling

Via het boekingsformulier kun je definitief reserveren voor de reis van jouw keuze. Na boeking ontvang je van ons per mail een boekingsbevestiging in pdf-formaat, met alle relevante informatie, een inpakadvies, een blad met informatie voor de thuisblijvers en jouw factuur. Na ontvangst van jouw boeking vragen wij een aanbetaling van € 400,-- op het reisbedrag (dit dient ter dekking van de eerste reserveringskosten). Het volledige restantbedrag moet binnen een periode van 4 weken voor aanvang van de reis zijn ontvangen. Wij maken graag voor jou een uitzondering, wanneer je dit bedrag niet ineens kunt voldoen en staan open voor een betalingsregeling.

 

Mocht de reis onverhoopt niet doorgaan dan laten wij jou dit uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis weten. Je ontvangt dan uiteraard binnen 7 (werk)dagen de volledige reissom terug. 

 

Verzekeringen

Wij zijn geen reisbureau, zodat je geen verzekeringen bij ons kunt afsluiten. Wij raden jou aan zowel een annuleringsverzekering als een reisverzekering af te sluiten bij een bank of een verzekeringsagent. Houd er rekening mee dat een annuleringsverzekering doorgaans binnen 7 dagen na datum boeking dient te worden afgesloten. Een reisverzekering kun je ook nog de dag voor vertrek afsluiten.  

 

Persoonlijk proces: randvoorwaarden en veiligheid

Alcohol- en/of drugsbeleid

Voor alle reizen geldt dat er gedurende de dag een non-alcoholbeleid geldt.  Bij de avondmaaltijd kan er één glas alcoholhoudende drank worden genuttigd, doch wij adviseren om de gehele reis geen alcohol te drinken. Drugs zijn ten strengste verboden.

 

Grootte groepsretraite

Wij hebben er expliciet voor gekozen om met niet al te grote groepen op pad te zijn. Wij hechten waarde aan een veilige bedding en willen jou voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Onze maximale grootte voor deze groepsretraite is 12 deelnemers. Onze groepsretraite kent (afhankelijk van de soort reis) een minimale groepsgrootte van 4 of 5 deelnemers.

 

Veilige bedding  

Wij vinden het het belangrijk dat jij onze reizen als veilig ervaart en in een omgeving kunt verblijven die vertrouwen geeft. Daar doen wij ons uiterste best voor. Natuurlijk kunnen wij niet als enige garant staan voor jouw veiligheid: dit begint bij jou zelf. Daarom ontvang je na aanmelding van ons een vragenlijst, die je naar waarheid dient in te vullen. Verwijzend naar onze algemene voorwaarden, gaan wij ervan uit dat jij er bekend mee bent dat alle gevolgen, inclusief kosten en schade, die voortvloeien uit een onzorgvuldige invulling door jou van deze vragenlijst, voor jouw rekening komen. 

Wat kun je verwachten?

Coachingsweek, Spirituele vakantie, Retraite, Stilteretraite, Buitenland

 

 

Onze coaching retraites zijn zowel intensief en diepgaand als ontspannend. Door de opbouw van het programma is het mogelijk dat er allerhande gevoelens bij jou boven borrelen. Wij nodigen jou uit deze gevoelens aan te gaan. Tussen de programmaonderdelen door is er voldoende ruimte voor ontspanning en om deze gevoelens en inzichten te laten bezinken en beklijven. Het is natuurlijk van belang dat je niet alleen ver weg op een Andalusische berg bepaalde stappen neemt, maar dat je handvatten krijgt zodat je je nieuwe plannen en stappen in je dagelijkse leven kunt integreren.  Er is daarom ook mogelijkheid tot (betaalde) coaching

na jouw reis bij ofwel de begeleiders van jouw reis ofwel een van onze andere begeleiders.

Maaltijden

Bij de reissom zijn 3 maaltijden per dag inbegrepen. Wij proberen afwisselend Vlees/Vis/Vegetarisch te eten. Dieetwensen in verband met veel voorkomende voedselallergieën kunnen worden doorgegeven. Ook als je bijvoorbeeld volledig vegetarisch wilt eten, is dit een optie. Mochten wij zelf twijfelen aan hand van de door jou aangegeven dieetwensen, dan nemen wij contact met jou op.

 

Thuiskomst

De spirituele reizen zijn een warm bad, waar je er echt even helemaal alleen voor jezelf mag zijn. Er komen tijdens deze week vaak veel gevoelens los, die ook even hun plekje moeten gaan vinden in jouw bewustzijn. Het is daarom aan te raden om na de reis een dag of twee echt vrij te houden, zodat je ook weer langzaam kunt landen in jouw dagelijkse leven om daar de draad weer op te pakken.

 

Nazorg

Wil je na de reis nog verdere begeleiding of coaching, dan is het altijd mogelijk om bij de begeleiders van jouw reis, of bij één van de andere begeleiders coaching te zoeken in een natraject. Dit natraject is niet inbegrepen bij de reissom en wordt door de betreffende begeleider zelf gefactureerd. Mi Cuento Reizen is daarbij verder niet meer betrokken als partij. Wij raden je ten zeerste aan om van deze gelegenheid gebruik te maken, zodat jouw proces van persoonlijke ontwikkeling écht beklijft.

 

Weersomstandigheden

De winter in Zuid-Spanje geeft vaak nog temperaturen overdag van zo'n 12 - 20 graden. Dit is op het heetst van de dag. Omdat onze reizen plaatsvinden in bergachtig gebied, kan het in de nacht toch nog vaak rond het vriespunt zijn. De ochtenden en avonden zijn dan ook aanzienlijk kouder. 

 

In het voorjaar en najaar variëren de temperaturen tussen de 15 en 25 graden, waarbij geldt: hoe dichter bij de zomer, hoe meer kans op hoge temperaturen. 

 

Tijdens de winter-, voorjaar- en najaarsperiode is een kans op regen aanwezig, doch deze is vele malen kleiner dan in Nederland.

 

De zomer loopt in Zuid-Spanje van eind mei tot en met half oktober ongeveer, met extreem hoge temperaturen eind juni tot en met begin september (vaak boven 35 graden).

 

Een inpakadvies, toegespitst op het jaargetijde waarin je reist, is gevoegd je bij je boekingsbevestiging.

 

Twijfel je of heb je nog andere vragen die hier niet worden beantwoord, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

Terug naar home