Latifa-reis in Andalusië

Een Meditatie Vakantie die draait om JOU!

Een leven in vrijheid, vertrouwen en harmonie, dat is de onderstroom van de al eeuwenoude Latifa-meditatie. De krachtige affirmaties van de Latifa laten je jouzelf op de allereerste plek in jouw leven zetten. Spelenderwijs maak je contact met je dromen en verlangens, je kracht, liefde en zelfvertrouwen. De Latifa-reis nodigt je uit los te laten wat je niet meer voedt, en het leven te omarmen. Laat je meenemen en raken door de diepgaande levensthema's van de Latifa!


Meditatie Vakantie

Zeg voluit 'JA!' tegen het leven

 Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

Deze meditatie lijkt een een krachtig verzoek te zijn aan je hart en het leven: "Laat mij voelen dat ik besta, laat mij de vrijheid zien van mijn verlangen, laat mij loslaten in vertrouwen en laat mij oneindig liefhebben; ik ben er klaar voor!" 

 

 Boek vóór 25 januari a.s. voor onze Latifa-reis van 8 - 14 maart a.s. en ontvang 300 euro korting op je reissom! Je kunt dan géén optie nemen. Alleen voor snelle beslissers. Ben jij er bij?

Programma van deze Meditatie Vakantie

Meditatie Vakantie

Doorgaans begin je op dag 1 met de woorden 'Ik Besta" en eindig je op dag 7 met de woorden "Ik Ben Bereid". Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen (ook in relatie tot het thema dat je wellicht zelf meeneemt op reis).

 

Deze meditatie vakantie laat je zien dat alles begint vanuit de verbinding met en liefde voor jezelf. Misschien is die verbinding zoek, doordat je vooral zorgt voor anderen, of misschien is je hart ooit gekwetst, of is je vroeger verteld dat jouw mening er niet toe doet, of ben je om andere reden even uitgelogd bij jezelf.

 

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn), dans, groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen, creatieve oefeningen), alsook stiltemomenten. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. Er is in deze meditatie vakantie daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven, en om te genieten van de mooie omgeving, te lezen, te zwemmen, muziek te luisteren of een goed gesprek met je medereizigers.   

Na afloop van deze Meditatie Vakantie

De Latifa transformeert!

De deelnemers aan deze meditatie vakantie ervaren tijdens en na de reis ontspanning en meer energie, plezier, lichaamsbewustzijn, meer zelfvertrouwen en -liefde, balans. De duidelijke en praktische inzichten in deze reis maakten dat zij zich krachtiger, vrijer en dichter bij zichzelf voelen. 


Dit zeggen onze deelnemers over de Latifa-reis:

  • "Wat een heerlijke bevrijding. Ik voel het weer stromen, ben verzacht en verbonden" (Josje)
  • "Wat een magische ervaring. Ik heb me nog nooit zó senang en verbonden gevoeld met mijzelf"(Mariam)
  • "Dit is het mooiste geschenk, dat ik mezelf ooit gegeven heb. 1000x dank dat deze reis bestaat!" (André)
  • "Man, wat heeft deze reis mij veel gebracht. De onderste steen kwam boven en is op zijn plek gevallen" (Jan)

 


Gun JIJ jezelf die eerste plek in jouw leven?


Latifa-reis - jouw investering in jezelf:

Reizen 2020

All-in voor € 1.595

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw retraite vakantie. Dat betekent dat wij jou volledig ontzorgen voor wat betreft boeken van je vlucht, je transfers, en alles tijdens je verblijf.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.


Terug naar home