Latifa-reis: een transformerende meditatie vakantie

Zet jezelf op de eerste plek door deze meditatie vakantie!

Goed voor jezelf zorgen. Dat is een eerste levens-vereiste. Maar hoe doe je dat in jouw drukke bestaan? Vaak denk je éérst aan anderen en pas op de laatste plaats aan jezelf. Dat put uit en maakt dat je jezelf wat 'kwijt' raakt. De Latifa-meditatie is een eeuwenoude meditatie, die je uitnodigt jezelf op een eerste plek te zetten. De Latifa beslaat zeven levensgebieden die iedereen, man of vrouw, vroeg of laat tegenkomt in zijn of haar dagelijkse leven. Dat maakt deze reis concreet en tastbaar voor iedereen. Met de zeven levensthema's als leidraad stem je elke dag op subtiele wijze af op dat wat jíj wilt, dat wat je voedt en waar je je gelukkig bij voelt. Laat je meevoeren, verrassen en ontroeren door de diep rakende Latifa!


Meditatie Vakantie

 

Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

 

 

Deze meditatiereis laat je ervaren dat alles begint vanuit de liefdevolle verbinding en verfijnde afstemming met jezelf. De Latifa nodigt uit tot een leven vanuit vertrouwen, vrijheid en innerlijke harmonie, met je hart als compas.

 

 Programma van deze meditatiereis:

In deze reis staat elke dag één van de levensgebieden van de Latifa centraal. Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen (ook in relatie tot het thema dat je wellicht zelf meeneemt op reis).

 

Het programma bestaat naast de Latifa-meditatie ook uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn), dans, groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen, creatieve oefeningen), alsook stiltemomenten. Onze begeleiders staan je met coaching terzijde, in individuele gesprekken, maar ook in de groepsoefeningen. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. 

 

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast de balans van ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven, en om te genieten van de mooie omgeving, te lezen, te zwemmen, muziek te luisteren of een goed gesprek met je medereizigers.   

De Latifa transformeert!

Wat levert deze meditatiereis jou op?

De deelnemers aan deze meditatiereis ervaren tijdens en na de reis ontspanning en meer energie, plezier, lichaamsbewustzijn, meer zelfvertrouwen en zelfliefde, en balans. De duidelijke en praktische inzichten in deze reis maakten dat zij zich nu krachtiger en vrijer voelen. Meerdere deelnemers hebben de reis als levensveranderend ervaren, omdat zij de stappen durfden te zetten, waar zij al lang over twijfelden.


Dit zeggen onze deelnemers over de Latifa-reis:

  • "Wat een heerlijke bevrijding. Ik voel het weer stromen, ben verzacht en verbonden" (Josje)
  • "Wat een magische ervaring. Ik heb me nog nooit zó senang en verbonden gevoeld met mijzelf"(Mariam)
  • "Dit is het mooiste geschenk, dat ik mezelf ooit gegeven heb. 1000x dank dat deze reis bestaat!" (André)
  • "Man, wat heeft deze reis mij veel gebracht. De onderste steen kwam boven en is op zijn plek gevallen" (Jan)

 

Mens wat ben je mooi!Latifa-reis

Investering: € 1.435,-- p.p.

De reissom is op basis van een met een ander deelnemer gedeelde tweepersoonskamer/badkamer. wil Wil je een eigen slaapkamer, dan geldt er een toeslag. Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw retraite Dat betekent dat wij jou meenemen naar een fijne locatie middenin of grenzend aan de natuur, met een fijne, huiselijke vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga of Alicante nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reisom

Gun JIJ jezelf die eerste plek in jouw leven?


Terug naar home