Begeleiders spirituele reizen en retraites

Wij begeleiden jouw retraite: "Nuestro equipo":

Dit is ons begeleidersteam. Met open hart, warmte, professionaliteit, doorspekt met een grote dosis humor en liefde voor het begeleiden van deze retraites, begeleiden zij jouw stilteretraite of spirituele reis. Onze begeleiders hebben al een geruim aantal jaren ervaring in het begeleiden van retraites, persoonlijke coaching en groepsreizen. Het zichtbare plezier in de wisselwerking tussen begeleiders onderling en met de groep, maken jouw spirituele reis tot een feestje en een onvergetelijke belevenis. Hieronder zie je ons smoelenboek. Klik op de foto's voor meer info!

spirituele reizen met Anna Houben
retraite vakantie met Jeroen-Martijn Plette

 

 

 

 

 

 

"Open hart, professioneel, grote dosis humor", zo omschrijven onze deelnemers ons.

spirituele reizen

retraite buitenland met Jeroen Duijser

Wie kun je nog meer tegenkomen op deze website?

Margit van Harten heeft meerdere reizen voor Mi Cuento begeleid. Thans organiseert zij zelf retraites voor vrouwen. Je vindt Margit uiteraard op onze foto's en zij zal van 13 - 19 oktober a.s. haar laatste Latifa-reis voor Mi Cuento begeleiden. Vanaf 2020 maakt zij officieel geen deel meer uit van ons team, maar zal zij wel standby zijn in geval van nood.

retraite vakantie met Yvonne Scheepsma

Marloes begeleidde van 9 - 15 juni jl. voor de laatste keer een reis voor Mi Cuento Reizen, om daarna haar vleugels verder uit te slaan. Wij zijn haar dankbaar voor alles wat ze heeft toegevoegd aan onze reizen! Binnenkort zal Marloes dan ook niet meer op onze website te zien zijn, behalve in de mooie foto's die zij achterlaat..Onze begeleiders vind je op 3  frisse en eigenwijze spirituele reizen: een geheel anders dan anders stilteretraite, de expressie-reis en een liefdevolle spirituele reis, Latifa-reis. Doordat ieder van hen een geheel eigen expertise heeft, is de definitieve invulling van elke reis weer anders, door de samenwerking die steeds weer opnieuw ontstaat in nieuwe samenstellingen. De persoonlijke vriendschap tussen onze begeleiders maakt dat zij prima op elkaar zijn ingespeeld.

 

 

Terug naar home