Begeleiders coachingsretraites:

In diversiteit ligt onze kracht

Dit is ons begeleidersteam. Met open hart, warmte, professionaliteit, doorspekt met een grote dosis humor en liefde voor het begeleiden van deze retraites, begeleiden zij jouw stilteretraite of spirituele reis. Onze begeleiders hebben al een geruim aantal jaren ervaring in het begeleiden van retraites, persoonlijke coaching en groepsreizen en elk hun eigen expertise. De steeds wisselende samenstelling van begeleidersteam maakt dan ook elke reis uniek. Het zichtbare plezier in de wisselwerking tussen begeleiders onderling en met de groep, maken jouw spirituele reis tot een feestje en een onvergetelijke belevenis. Hieronder zie je ons team. Klik op de foto's voor meer info!

spirituele reizen met Anna Houben
retraite vakantie met Jeroen-Martijn Plette

retraite vakantie met Yvonne Scheepsma

"Open hart, professioneel, grote dosis humor", zo omschrijven onze deelnemers ons.


spirituele reizen

spirituele reizen met Charlotte Schoenmakers


Onze begeleiders vind je op 3  frisse en eigenwijze spirituele reizen: een geheel anders dan anders stilteretraite, de expressie-reis en een liefdevolle spirituele reis, Latifa-reis. Doordat ieder van hen een geheel eigen expertise heeft, is de definitieve invulling van elke reis weer anders, door de samenwerking die steeds weer opnieuw ontstaat in nieuwe samenstellingen. De persoonlijke vriendschap tussen onze begeleiders maakt dat zij prima op elkaar zijn ingespeeld.

 

 

Wie kun je nog meer tegenkomen op deze website?

Margit van Harten en Marloes Verboom hebben meerdere jaren meerdere reizen met veel plezier voor Mi Cuento begeleid. Thans organiseren zij zelf retraites, enkel gericht op vrouwen. Meer info vind je op www.bewustopweg.nl. Hen kun je derhalve op foto's ook tegenkomen.

Terug naar home