Specificatie Reissom Retraite

Investeer in jezélf!

Lees hieronder wat er naast rust en ontspanning, passie, zelfliefde en  zelfvertrouwen, antwoorden op innerlijke vragen, thuiskomen bij jezelf, nieuwe wegen, belangrijke inzichten, het doorbreken van belemmerende patronen en gedachten, én een dosis natuur, energie en plezier nog meer in je reissom is inbegrepen!Geen onverwachte uitgaven meer!

Ken je dat? Je wordt gelokt met een lage reissom, en ineens moet je daar nog dure vluchten bij gaan rekenen, blijken niet alle maaltijden te zijn inbegrepen en moet je ook nog een dure taxi regelen om te komen op de plek van bestemming.  Daar houden wij niet van. In de reissom is alles is inclusief. Je staat dus niet meer voor onverwachte uitgaven. Verder willen wij jou ontzorgen. Dat begint niet pas bij begin van de reis, maar al vanaf het moment van boeken (mocht je overigens onderdelen wél zelf willen regelen, dan kan dat ook tegen korting; neem contact op!)

 

Logies, álle maaltijden, álle drankjes, fruit, koekjes bij de thee/koffie, vluchten, transfers, coachingsprogramma en materialen én een onbetaalbare ervaring: € 1.595,--

Héérlijk slapen in onze accommodatie

Je verblijft 7 dagen, 6 nachten in de rustige en afgelegen accommodatie La Morata op basis van een ruime gedeelde tweepersoonskamer (m/m en v/v, indien koppel uiteraard ook m/v) met badkamer. Wil je een eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar), dan betaal je een toeslag (zie hieronder onder het kopje "toeslagen en kortingen"). Onze uitstekende accommodatie is typisch Andalusisch en huiselijk (warm, hartelijk en authentiek), ligt midden in de natuur, en haalt je écht even naar een andere plek.

 

3 uitgebreide maaltijden per dag én alle door jou te nuttigen consumpties.

  • Ontbijt met ruime keuze in buffetvorm
  • Uitgebreide Gezonde Lunch (of lunchpakket indien langere wandeling)
  • Uitgebreide Gezonde Avondmaaltijd
  • Alle consumpties (koffie, thee, water, frisdrank of een wijntje/biertje*)
  • Fruit 

*alcoholische dranken beperken wij vanuit veiligheidsoverwegingen tot één glas per dag en uitsluitend bij de avondmaaltijd te nuttigen

 

 


Vluchten

Ook Jouw vluchten zijn inbegrepen in de prijs. Mi Cuento Reizen vliegt met Transavia vanaf doorgaans Eindhoven Airport of Rotterdam/Den Haag Airport. Inbegrepen bij jouw vlucht zijn 10 kg handbagage en 15 kg ruimbagage. 

 

Toch zelf je vlucht boeken? Zie onderaan het kopje "Toeslagen en Kortingen" wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn.

 

Transfers Luchthaven-accommodatie v.v.

Vervoer per luxe personenbus via onze vaste Spaanse vervoerder M. Mateos Bus van de Luchthaven Málaga naar de Accommodatie vice versa zijn bij de prijs inbegrepen. Het is nog een 2,5  uur rijden naar La Morata.

 

 

Uitvoerig coachingprogramma

Alle programmamaterialen zitten bij de prijs inbegrepen. Er gaan per reis 2 van onze trainers met je mee, ook als de groep kleiner blijft (overmacht daargelaten). Je ontvangt dus ook 7 dagen lang groeps- en persoonlijke coaching van onze trainers. Gedurende de programma-onderdelen, maar ook daarbuiten zijn onze trainers voor jou bereikbaar en staan zij jou bij met raad en daad.

 

Toeslagen en kortingen

Garantiefonds (verplicht)

Vanuit zorgvuldigheid richting onze deelnemers, zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Kleine Reisorganisatoren (VvKR) en het Garantiefonds GGTO. Dit brengt een verplichte bijdrage aan onze deelnemers met zich mee van in totaal 35 euro. Door betaling van deze bijdrage heb jij o.a. de garantie dat je bij een erkende en financieel gezonde organisatie boekt.

 

Toeslag eenpersoonskamer (optioneel)

Onze accommodaties hebben een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Zelf vinden wij het veel gezelliger op een tweepersoonskamer, maar mocht je toch heel graag alleen op een kamer liggen, dan betaal je een toeslag, welke wij ook verschuldigd zijn aan de accommodatie, van

 

  • eenpersoonskamer met eigen badkamer: € 200,-- /week;
  • eenpersoonskamer met gedeelde badkamer: € 150,--/week (je deelt deze badkamer met één andere deelnemer)

 

Korting inkopen eigen vlucht (optioneel)

Natuurlijk vinden wij dat je die vrijheid moet krijgen! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je eigen vluchten wilt inkopen. Omdat je langer in Andalusië wilt blijven, of er misschien al bent bijvoorbeeld. Of wellicht boek je in een periode dat de door ons berekende gemiddelde ticketprijs (over een jaar berekend) hoger uitvalt dan de daadwerkelijke ticketkosten.

 

Wij verlenen jou een korting van 275 euro op de reissom wanneer je je eigen vluchten inkoopt. Wel dien je dit bij boeking reeds aan te geven, en dit is later niet meer te wijzigen (tenzij tegen betaling van de daadwerkelijke kosten van jouw vluchten; let op dit kan richting reisdatum soms oplopen tot 500 à 600 euro!).

 

Je ontvangt van ons een seintje wanneer het zeker is dat jouw reis doorgaat. Op dat moment kun je ook je vluchten inkopen. Doe je dit eerder, dan is dit geheel voor eigen risico.

 

Ook dienen je vluchten aan te sluiten op de onze, in verband met de langere transfertijd naar en van de accommocaties. Wij stellen het op prijs, als je hier vooraf contact over opneemt. Wijkt jouw vlucht te zeer af in tijden van onze vluchten en mis  je daardoor je transfer, dan zijn jouw extra kosten (doorgaans 150 euro per enkele rit) aan taxi-vervoer geheel voor jouw eigen rekening. 

 

 

 

Vraag naar de mogelijkheden om te betalen in termijnen!


Betalingprocedure Reissom:

Na boeking vragen wij van jou binnen een week een aanbetaling van 400 euro. Dit bedrag dient ter eventuele inkoping van jouw vlucht en de reservering van jouw kamer. Zes weken voor vertrekdatum is de volledige reissom (of het volledige restant van de reissom) verschuldigd. Vraag naar de mogelijkheden om jouw coachingsreis in termijnen te betalen.

Betaalgemak!

 

Online betalen via je eigen bank!

In de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na boeking, vind je een link om jouw aanbetaling te voldoen. 

 

Sinds 1-8-2017 lid van het GGTO

Terug naar home