Specificatie Reissom Retraite Andalusië:

coachingsreizen buitenland

Je bent het waard om álles uit het leven te halen!

 

Vaak gunnen we een ander alles en onszelf te weinig, leven we met het motto dat het 'wel goed genoeg is' voor onszelf. Maar is het dat ook echt? Als we zelf beslissen dat 'minder' goed genoeg is voor onszelf, hoe kunnen we dan ooit 'het beste' ontvangen? Gun jij het jezelf om even alles achter je te laten, om een nieuwe start te maken of jouw dromen en verlangens te ontdekken en volgen?

 Ben je ZZP-er, of in loondienst bij een bedrijf dat budget ter beschikking stelt aan haar werknemers voor persoonlijke ontwikkeling/stresspreventie, dan is het mogelijk dat jij (een deel van) de reissom vergoed kunt krijgen. Vraag dit na bij de desbetreffende boekhouder van jouw bedrijf.


Hieronder vind je de specificatie van de reissommen van onze diverse reizen.

Onze Latifa-reis, de Camino van het Hart, en onze SoulQuest kennen een basisprijs van € 1.350,-- (tweepersoonskamer/gedeelde badkamer)

Onze stiltereis kent een basisprijs van € 1.450,-- (eenpersoonskamer, gedeelde of privé-badkamer)

Héérlijk slapen in onze accommodatie tijdens je retraite

Je verblijft 7 dagen, 6 nachten in de rustige en afgelegen accommodatie La Morata op basis van een ruime gedeelde tweepersoonskamer (in principe m/m en v/v; partners mogen uiteraard een kamer delen!) met badkamer. Wil je een eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar), dan betaal je een toeslag (zie hieronder onder het kopje "toeslagen en kortingen"). Onze Stilteretraite is wel op basis van een eenpersoonskamer met badkamer.

 

Onze uitstekende accommodatie is in zijn geheel voor ons gereserveerd; er zijn dus géén andere gatsen. La Morata is typisch Andalusisch en huiselijk (warm, hartelijk en authentiek), ligt midden in de natuur, en haalt je écht even naar een andere plek. Een meer dan geschikte plek om enorm te genieten van jouw retraite. 

 

3 uitgebreide maaltijden per dag én alle door jou te nuttigen consumpties.

  • Ontbijt met ruime keuze in buffetvorm
  • Uitgebreide Gezonde Lunch (of lunchpakket indien langere wandeling)
  • Uitgebreide Gezonde Avondmaaltijd
  • Alle consumpties (koffie, thee, water, frisdrank of een wijntje/biertje*)
  • Fruit 

*alcoholische dranken beperken wij vanuit veiligheidsoverwegingen tot één glas per dag en uitsluitend bij de avondmaaltijd te nuttigen; de stiltereis is volledig alcohol-vrij.

 

 

Ont-moeten, Ont-dekken, Ont-stressen, Ont-wikkelen, Ont-zorgen!

retraite buitenland

Transfers Luchthaven-accommodatie v.v.

Vervoer per luxe personenbus via onze vaste Spaanse vervoerder M. Mateos Bus van de Luchthaven Málaga naar de Accommodatie vice versa zijn bij de prijs inbegrepen. Het is nog een 2 à 2,5 uur rijden naar La Morata. Bij kleinere groepen, zorgen wij voor busjeshuur.

 

 

Uitvoerig coachingprogramma

Alle programmamaterialen zitten bij de prijs inbegrepen. Er gaan per reis 2 van onze trainers met je mee, ook als de groep kleiner blijft (overmacht daargelaten). Je ontvangt dus ook 7 dagen lang groeps- en persoonlijke coaching van onze trainers. Gedurende de programma-onderdelen, maar ook daarbuiten zijn onze trainers voor jou bereikbaar en staan zij jou bij met raad en daad.

 

Niet inbegrepen in de reissom:

Vluchten

In de reiskalender vind je (voor zover al bekend) een geadviseerde vlucht, of vluchten. Wij kijken hierbij naar prijs en aankomsttijd in Málaga. Het is namelijk belangrijk dat je op tijd bent voor de transfer per bus naar onze accommodatie. Dit is namelijk nog zo'n 2,5 uur rijden.

 

Voor het boeken van je vlucht zijn er twee mogelijkheden:

1. Je boekt je vlucht op de betreffende datum met een Flex-toeslag van Transavia (dit is een toeslag van 9 euro per enkele vlucht). Dit flexticket stelt je in staat om uiterlijk 48 uur voor vertrek je datum te veranderen zonder dat je wijzigingskosten betaalt (meer kun je hierover lezen op de site van Transavia),

 

2. Je boekt je vlucht op het moment dat je van ons een seintje ontvangt dat het minimale aantal deelnemers is bereikt en het dus zeker is dat jouw reis doorgaat. Je loopt hiermee wel het risico dat je vlucht aanzienlijk duurder is, dan op het moment dat je boekt, zeker als je ver van te voren boekt. 

 

Wil je een paar daagjes eerder al in Spanje zijn, zoals bijvoorbeeld in Málaga? Prima, geen probleem: dan zorg je dat je op het landingstijdstip in de aankomsthal bent, en ontmoet daar de groep (hierover hebben wij graag vooraf contact met je). Wil je een paar daagjes langer in Spanje blijven? Ook dat kan, maar dan reis je ofwel met de bus mee terug na afloop van de reis naar Málaga Airport en vervat daar jouw reis, of je reist vanuit onze accommodatie verder, en zorgt dan voor jouw eigen vervoer en transfer terug.

 

Graag delen wij met jou dat wij voor elke vlucht die wij boeken voor onze begeleiders een CO2-uitstoot compensatie betalen. Natuurlijk kunnen wij jou niets verplichten, maar het zou enorm fijn zijn als jij dit ook doet bij het boeken van jouw vlucht. De toeslag is zo'n 4 euro. Elke inspanning voor het milieu, hoe klein ook, is er één, en dus waardevol. Alvast dankjewel!

Garantiefonds (verplicht)

Vanuit zorgvuldigheid richting onze deelnemers, zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Kleine Reisorganisatoren (VvKR) en het Garantiefonds GGTO. Dit brengt een verplichte bijdrage aan onze deelnemers met zich mee van in totaal 35 euro. Door betaling van deze bijdrage heb jij o.a. de garantie dat je bij een erkende en financieel gezonde organisatie boekt.

 

Toeslag eenpersoonskamer (optioneel)

Onze accommodaties hebben een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Zelf vinden wij het veel gezelliger op een tweepersoonskamer, maar mocht je toch heel graag alleen op een kamer liggen, dan betaal je een toeslag, welke wij ook verschuldigd zijn aan de accommodatie, van

 

  • eenpersoonskamer met eigen badkamer: € 200,-- /week;
  • eenpersoonskamer met gedeelde badkamer: € 150,--/week. Deze kamers zijn in feite familiekamers, waarbij beide kamers gescheiden zijn door een deur. De badkamer bevindt zich in één van deze kamers.

 

Vraag naar de mogelijkheden om te betalen in termijnen!


Betalingprocedure Reissom:

Na boeking vragen wij van jou binnen een week een aanbetaling van 400 euro. Dit bedrag dient ter  reservering van jouw kamer. Vier weken voor vertrekdatum is de volledige reissom (of het volledige restant van de reissom) verschuldigd. Vraag naar de mogelijkheden om jouw coachingsreis in termijnen te betalen.

Sinds 1-8-2017 lid van het GGTO

Terug naar home