Dit zijn onze spirituele reizen en midweeks!

Al onze spirituele reizen en midweeks hebben een eigen, uniek, karakter én zij hebben alle een zelfde doel. Dit doel is jou te inspireren en contact te laten maken met jouw diepere gevoelens en met wie jij bent. Om zo uitgerust, krachtig, in balans en vol zelfvertrouwen, voluit te leven vanuit een balans tussen hoofd en hart! 

Onze reisbeschrijvingen zijn uitgebreid om jou een goed beeld te geven van het verschil tussen deze reizen. Mocht je echter na lezing van de uitgebreide beschrijving nog vragen hebben, dan laat het ons gerust weten, wij helpen je graag bij je keuze!

in ons vaste programma vind je drie verschillende spirituele reizen in Andalusië in, en een 5-daagse Midweek in Nederland

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Een diepgaande en verrassende meditatie-reis, rondom de Latifa-meditatie, die jou in het middelpunt van jouw eigen belangstelling zet. De Latifa is helend, liefdevol krachtig en brengt je weer in contact met jouw ware zelf en alles wat voor jóu belangrijk is.

Masja: "Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven. Alle woorden schieten tekort"

 

Marielle: "Ik voel me blijer, krachtiger en meer in balans".

 

Reisdat

  • 22 - 28 mei 2022
  • 10 - 16 juli 2022


Stilteretraite, stilte retraite

Stiltereis

De stiltereis is een oase van rust. De stilte in deze reis is zowel diepgaand als licht, en voor iedereen toegankelijk. Rondom de innerlijke en uiterlijke verstilling is er een dynamisch én verrassend programma.  Kom in deze reis tot rust, om wat er van binnen om aandacht vraagt, te laten spreken.

Gerard: "Bijzonder, intens, grensverleggend en bevrijdend"

 

Alexander: "De reis heeft mij geholpen een aantal knopen door te hakken".

 

Reisdatum

 

  • 19 - 25 juni 2022
  • 24 - 30 oktober 2022


Expressie, stembevrijding

SPECIAL: lekker in je lijf!

Verbinding met wie jij ten diepste bent. Maak o.a. contact met het gebied van het bekken, het gebied van zijn en van stroming, van creativiteit en speelsheid, van authenticiteit.


Deze special bieden wij aan tegen een speciale prijs!

 

Reisdatum:

11 - 17 september 2022Expressie, stembevrijding

Expressiereis

Door dans en klank meer lichaamsbewust. Heel wat er geheeld mag worden. Ontdek je innerlijke kracht, en voel de vrijheid van geen compromissen meer sluiten met jezelf. Verbind je met jouw waarheid en stap zelfbewust je leven in!

Linda: "Wat heeft de reis me veel gebracht. Van hoofd naar hart, van angst naar liefde, van pijn naar zijn!"

 

Barbara: "Dat klank zóveel los kan maken, dat had ik niet verwacht..."

 

Reisdatum:

 

in 2023 kun je weer mee op Expressiereis!Expressie, stembevrijding

Midweek NL

Een inspiratievolle midweek in de Drenthse natuur, waarin je wordt uitgenodigd liefdevol contact te maken met dat wat er ín jou leeft. Rust, stilte, dans, meditatie, een uitgebalanceerd programma om je een heerlijke winterboost te geven!

Chris: "Het was een reset, een herijken, een refreshment"

 

Hadewych: "Het was een reis van voelen, ervaren, stilstaan bij én terugkeren naar je gevoel"

 

 

Reisdatum:

 

2022:

 

7 - 11 november (Drenthe)Expressie, stembevrijding

Individuele retraite Andalusië

In Cortijo Vida ben je van harte welkom voor een retraite op maat. Een relaxed programma van 3 of méér dagen. Dit kan ook onderdeel zijn van jouw eigen reis, waarbij je 'op doorreis' langskomt.

 

Reisdatum:

In overlegWat maakt onze spirituele reizen zo bijzonder? Lees het hier!

Vind je het moeilijk om een keuze te maken?

Heb je vragen over een bepaalde spirituele reis of de stilteretraite? Dan bellen wij jou graag even op een tijdstip dat jou schikt. Je kunt ons zelf natuurlijk ook even bellen of per whatsapp je vraag stellen.

Bel of Whatsapp ons direct op:

+31-641429544