Duik je mee de diepte in?

Al onze retraite-reizen, vaak ook spirituele reizen genoemd, hebben een eigen, uniek, karakter, maar hebben alle tot doel jou te inspireren contact te maken met jouw diepere gevoelens en met wie jij bent. Je wordt mee en mee uitgenodigd om geen compromissen meer met jezelf te sluiten, maar te gaan staan voor wie je bent en wat jou beweegt. Om krachtig, in balans en vol zelfvertrouwen, voluit te gaan leven vanuit een balans tussen hoofd en hart!

 

Dit zijn onze 3 retraites voor jou:

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Een diepgaande en verrassende spirituele reis, rondom de Latifa-meditatie, die jou in het middelpunt van jouw eigen belangstelling zet. De Latifa is helend, liefdevol krachtig en brengt je weer in contact met jouw ware zelf en alles wat voor jóu belangrijk is.

Masja: "Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven. Alle woorden schieten tekort"

 

Marielle: "Ik voel me blijer, krachtiger en meer in balans".

 

Reisdata

  • 4 - 10 oktober 2020


Stilteretraite, stilte retraite

Stiltereis

De stiltereis is een oase van rust. Verstild en vertraagd, maar met een dynamisch én verrassend programma. De stilte is daardoor zowel diepgaand als licht, speels en vol antwoorden én voor iedereen toegankelijk. Verstil om wat er van binnen om aandacht vraagt, te laten spreken.

Gerard: "Bijzonder, intens, grensverleggend en bevrijdend"

 

Alexander: "De reis heeft mij geholpen een aantal knopen door te hakken".

 

Reisdatum:

  • 6 - 12 september 2020
  • 22 - 28 november 2020

 Expressie, stembevrijding

Expressiereis

Door dans en klank meer lichaamsbewust. Heel wat er geheeld mag worden. Laat blokkades smelten. Ontdek je kracht, durf te gaan staan voor wie je bent. Voel de vrijheid van geen compromissen meer sluiten met jezelf. Laat jóuw waarheid horen en zien!

Linda: "Wat heeft de reis me veel gebracht. Van hoofd naar hart, van angst naar liefde, van pijn naar zijn!"

 

Barbara: "Dat klank zóveel los kan maken, dat had ik niet verwacht..."

 

Reisdatum:

  • 1 - 7 november 2020 


*Vanwege het Covid-19 virus hebben wij enkele reizen uit ons programma helaas moeten annuleren. In onze reiskalender vind je de reizen die momenteel wel te boeken zijn. Vanaf begin september gaan we weer op pad!

Wat maakt onze retraite reizen zo bijzonder? Lees het hier!

Vind je het moeilijk om een keuze te maken?

Heb je vragen over een bepaalde spirituele reis of de stilteretraite? Dan bellen wij jou graag even op een tijdstip dat jou schikt. Je kunt ons zelf natuurlijk ook even bellen of per whatsapp je vraag stellen.

Bel of Whatsapp ons direct op:

+31-641429544