SoulQuest

SoulQuest: een Innerlijke Reis naar Eigenheid

Vrijheid is leven wie jij diep van binnen bent.

Voluit leven. Jouw leven. Het pad begaan dat precies voor jou bestemd is. Maar, wie bén jij daar diep van binnen? Wat gebeurt er als alle laagjes, die er in de loop der tijd zijn ontstaan, worden afgepeld? Wie ben jij écht? Wat is jouw bijdrage aan de wereld? Wat maakt jou jou? In vrijheid leven, is kwetsbaarheid omarmen. In deze reis ga je jezelf ontmoeten en jezelf volledig ondersteunen in álles wat er is. Ga mee op deze helende, innerlijke reis en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, plezier en liefde, alle deel uit maken van jouw authentieke zijn. Deze reis is een reis naar jouw oorsprong.


 

 

NIEUWSGIERIG

 

NAAR MIJN DIEPSTE IK,

 

DIE STEM DIE VANBINNEN KLINKT,

 

ZET IK EEN STAP, EN VOEL,

 

STA IK STIL, EN BEGRIJP,

 

KIJK IK DOOR ALLE LAGEN HEEN,

 

NAAR DE DIEPE EENVOUD

 

VAN MIJN ZIJN

 

De beweging in deze innerlijke reis van binnen naar buiten en weer terug naar binnen maakt dat  je je welkom voelt met álles wat er is.Ontdekken, Onthechten, Opstaan

Soul Quest - programma van deze innerlijke reis

De eerste dag staat in het kader van letterlijk en figuurlijk landen, in Andalusië en op onze fijne accommodatie. We gaan elkaar ontmoeten.

 

In de daarop volgende dagen gaan wij dieper kijken naar diverse thema's, zoals bijvoorbeeld: ego en ziel, schaduw en licht, je innerlijke 'party-pooper' en je innerlijk weten, van overleven naar leven, gewenst gedrag en gewenste verandering, verlangens, manifestatie en aantrekking, (weder-)geboorte, (ont-hechting), de kracht van kwetsbaarheid, transformatie.

 

In deze reis ga je samen met je medereizigers ontdekken via o.a. beweging, creativiteit, dansexpressie, stemexpressie, mantra-zingen (en je eigen tekst daarvan schrijven!), en overige ervarings- en belevingsoefeningen. Daarnaast duiken we af en toe de stilte in, omdat juist de trilling van creativiteit en energie die naar buiten stroomt, in de stilte een prachtige voedingsbodem vindt. De combinatie van die twee geeft veel aarding, en lichaams- en zelfbewustzijn. Dit kan letterlijke stilte zijn in bijvoorbeeld een stiltemeditatie of Soul-vision Quest, maar ook de innerlijke stilte, begeleid door klankschalen, mooie muziek, of anderszins. 

 

We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten, daar waar het weer dit toelaat. Ook is er tussendoor voldoende tijd om dingen te laten bezinken, simpelweg te genieten van de mooie omgeving, een boekje, om te schrijven misschien, en gewoon even op jezelf te zijn of in contact met je medereizigers.


Wat brengt deze reis jou?

retraite buitenland, coachingsreizen

Leven met Bezieling!

Na deze reis:

  • Voel je je vrijer, lichter en ‘echter’;
  • Heb je contact gemaakt met jouw kern, jouw essentie, jouw ware zelf;
  • Ga je van daaruit keuzes te maken die passen bij wie jij bent;
  • Heb je de thema’s aangekeken die spelen in jouw leven, en die je mogelijk tegenhouden op jouw pad;
  • Ben je heerlijk uitgerust en opgeladen;
  • Heb je ook veel gelachen en mooie nieuwe mensen ontmoet.


Soul Quest

Investering: € 1.295,--

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw reis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilde locatie middenin of grenzend aan de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

Terug naar home