SoulQuest

SoulQuest: een Innerlijke Reis naar Eigenheid

Vrijheid is leven wie jij diep van binnen bent.

Voluit leven. Jouw leven. Het pad begaan dat precies voor jou bestemd is. Maar, wie bén jij daar diep van binnen? Wat gebeurt er als alle laagjes, die er in de loop der tijd zijn ontstaan, worden afgepeld? Wie ben jij écht? Wat is jouw bijdrage aan de wereld? Wat maakt jou jou? Hoe gaat het zijn, als je je levenspad kunt vervolgen in vrijheid, vanuit wie je echt van binnen bent? . In deze reis ga je jezelf ontmoeten, je kwetsbaarheid omarmen en daarmee jezelf volledig ondersteunen in álles wat er is. Ga mee op deze helende, innerlijke reis en ervaar dat diepe ontroering, ongekende kracht, verbondenheid, plezier en liefde, alle deel uit maken van jouw authentieke zijn. Deze reis is een reis naar jouw oorsprong.


 

 

NIEUWSGIERIG

 

NAAR MIJN DIEPSTE IK,

 

DIE STEM DIE VANBINNEN KLINKT,

 

ZET IK EEN STAP, EN VOEL,

 

STA IK STIL, EN BEGRIJP,

 

KIJK IK DOOR ALLE LAGEN HEEN,

 

NAAR DE DIEPE EENVOUD

 

VAN MIJN ZIJN

 

De beweging in deze innerlijke reis van binnen naar buiten en weer terug naar binnen maakt dat  je je welkom voelt met álles wat er is.Ontdekken, Onthechten, Opstaan

Soul Quest - programma van deze innerlijke reis

De eerste dag staat in het kader van letterlijk en figuurlijk landen, in Andalusië en op onze fijne accommodatie. We gaan elkaar ontmoeten.

 

In de daarop volgende dagen gaan wij laagjes afpellen. We beginnen bij alles wat er in ons hoofd bestaat, aan gedachten, overtuigingen, weten of juist niet. Vervolgens gaan wij ín ons lijf voelen, om daarna onze belevingswereld nóg groter te maken. Vandaar uit gaan wij ons uiten, op een manier die écht bij ons past, om onze herontdekte 'ik' echt een plek te geven in deze wereld. In deze reis gaan we dieper kijken naar diverse thema's, zoals bijvoorbeeld: schaduw en licht, je innerlijke 'party-pooper' en je innerlijk weten, van overleven naar leven, gewenst gedrag en gewenste verandering, manifestatie en aantrekking, (ont-) hechting, de kracht van kwetsbaarheid.

 

Dit alles door o.a. beweging, creativiteit, dans, klank, mantra-zingen (en je eigen tekst daarvan schrijven!), en overige ervarings- en belevingsoefeningen. Daarnaast duiken we af en toe even de stilte in (letterlijke stilte, maar ook bijvoorbeeld klankschalen, muziek of verhalen), omdat stilte een prachtige voedingsbodem is voor creativiteit. Deze combinatie geeft veel aarding, en lichaams- en zelfbewustzijn. 

 

We zijn zoveel mogelijk in de natuur en buiten en er is ook voldoende tijd om dingen te laten bezinken, simpelweg te genieten van de mooie omgeving, te lezen, en gewoon even op jezelf te zijn of in contact met je medereizigers.


Wat brengt deze reis jou?

Na deze reis:

  • Voel je je vrijer, lichter en ‘echter’;
  • Heb je contact gemaakt met jouw kern, jouw essentie, jouw ware zelf;
  • Ga je van daaruit keuzes te maken die passen bij wie jij bent, zodat je het levenspad kunt volgen dat voor jou is bestemd;
  • Heb je de thema’s aangekeken die spelen in jouw leven, en die je mogelijk tegenhouden op jouw pad;
  • Ben je heerlijk uitgerust en opgeladen;
  • Heb je ook veel gelachen en mooie nieuwe mensen ontmoet.

Dit zeggen onze deelnemers

retraite buitenland, coachingsreizen

Leven met Bezieling!

 

Saskia: "Nou dacht ik toch dat ik het nodige innerlijke werk verricht had, maar dit? WOW!"

 

Karin: "Ik heb geproefd aan het gevoel minder naar mijn kritische ik te luisteren, en te voelen dat ik er mag zijn."

 

Marco: "Gevoel en spiritualiteit waren voor mij vreemde, zweverige begrippen. Maar oh, wat heb ik een cadeau ontvangen door mee te gaan op deze reis; ik heb mijzelf weer kunnen vinden."

 

Dayene: "Ik ben geheeld en vol vertrouwen. Ik straal, ik leef!"Soul Quest

Investering: € 1.350,--

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw reis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een verstilde locatie middenin of grenzend aan de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom.

 

De reis van 24 - 30 september 2023 is VOL, van 16 - 22 maart 2024 kun je weer op SoulQuest. Zie onze reiskalender voor verdere data!

Terug naar home