Jeroen-Martijn

Mijn verhaal is het verhaal van een zoektocht. Een zoektocht in mijn leven, in de liefde, zoekend naar wie ik echt ben. Deze innerlijke reis bracht mij uiteindelijk bij een plek dichterbij dan verwacht, krachtiger dan gedacht en een plek die veel aandacht tekort was gekomen: mijn hart. 

 

Het hart is een plek die me altijd weer raakt, weet te ontroeren, die ik soms tekort doe en vergeet, die inspireert en die keer op keer een geweldig kompas is gebleken.

 

Het is altijd weer bijzonder om te realiseren dat er geen plek is waar liefde en littekens zo samen gaan als in het hart. Een plek van passie en pijn, van helen en ontdekken, voor mij de plek van voluit leven, met alles wat er is.


Ooit ging ik zelf op retraite in Andalusie...

Ooit was een retraite in Andalusië een belangrijk keerpunt in mijn leven en daar sprak ik het verlangen uit om ooit inhoudelijk retraites te willen begeleiden. En na deze wens het universum in geslingerd te hebben, kwam deze ook echt uit (dus let op: wensen komen uit!). Inmiddels heb ik al een flink aantal reizen als inhoudelijk begeleider achter de rug. Reizen die me gelukkig maken, uitdagen, inspireren en mij steeds helpen om dicht bij mezelf te zijn, mijn hart te voelen en te volgen en om ongelofelijk te genieten.

Een spirituele reis die verandering in jouw leven inluidt

Mijn spirituele reizen kenmerken zich door een veilige en vertrouwde bedding waarin de kracht van kwetsbaarheid (ook wel: zachte kracht), durven voelen, humor en genieten centraal staan. Niets is mooier dan met elkaar  te bewegen tussen  tranen van verdriet of ontroering en de  slappe lach . Ik sta stevig met beide benen op de grond én durf te voelen, met een grote dosis zachte kracht.

 

Mijn missie is mensen bewuster te maken, dieper contact te laten maken met hun hart, helpen de balans herstellen tussen verstand en lijf, gevoel en intuïtie.  Daarnaast wil ik dat de reizen een dierbare en bijzondere herinnering worden, zo’n reis waar je aan terugdenkt en die je doet glimlachen of  je hart een klein huppeltje laat maken. Maar niet alléén dat: ik wens jou dat jouw retraite de start is van een wezenlijke verandering in jouw leven. 

Het belang van rust en stilte in een retraite

De prachtige locatie, adembenemende natuur, tot in de puntjes verzorgde reizen en een afgestemd inhoudelijk programma maken de reizen tot een compleet geheel. Al deze randvoorwaarden geven de deelnemer rust. Vandaar uit kun je gaan verstillen. En verstilling en soms ook echte stilte vind ik enorm krachtig in onze reizen.  Een  week voor jezelf, met de focus op jezelf, zonder poespas en afleiding, om jezelf weer eens echt te ontmoeten en te ontdekken. Een reis om de belangrijkste mens in jouw leven - jij - centraal te stellen!

 

Ontdek met mij o.a. de kracht van deze verstilling, laten we toosten op het leven, het hart koesteren en samen ontzettend genieten van de prachtige spirituele reizen van Mi Cuento. Ik verheug me op onze ontmoeting en reis!

 

Als je je hart aanraakt of laat aanraken, begin je het eindeloze ervan te ervaren…..enorm, immens en grenzeloos

Pema Chödrön

 

Meer over Jeroen-Martijn vind je op zijn website: www.jmplette.nl 

Terug naar home