Diepgaande Spirituele Reizen in Andalusië!

Wat maakt onze spirituele reizen zo uniek?

Het in onze spirituele reizen aan jou aangeboden programma nodigt je op subtiele en speelse manier uit tot voelen en diepgang. De oefeningen die aan jou worden aangeboden zijn concreet en to the point, óók in onze stilteretraite. Door ervaren ga je voelen en inzichten ontwikkelen. Wij vinden het verder belangrijk dat je ná jouw reis de juiste handvatten hebt om de ingeslagen weg verder alleen te gaan. Ook staan onze begeleiders na de reis voor je klaar. Juist doordat je tijdens jouw reis óók het gevoel hebt 'op vakantie' te zijn, zul je je verbazen hoe groot en levensveranderend het resultaat na afloop is. 

 

De invulling van het definitieve programma van onze retraites gaat intuïtief binnen een bestaand format en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee, hetgeen al met zich meebrengt dat elk begeleidersduo zijn eigen invulling geeft aan het bestaande format. Dit alles maakt eveneens al onze spirituele reizen uniek.

Spirituele reizen: zorgvuldigheid!

Persoonlijke Aandacht

Omdat Persoonlijke Aandacht bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met kleine groepen, zodat je ook alle mogelijkheid krijgt om af en toe een persoonlijke coachingsgesprek met een van onze begeleiders te hebben.


Onze spirituele reizen zijn volledig georganiseerde groepsreizen voor kleine groepen met ruimte voor individualiteit

Tijdens onze spirituele reizen en stilteretraite streven wij naar groepsgroottes tussen 5 en 10 deelnemers.  Individuele aandacht vinden wij namelijk erg belangrijk op een coachingsreis zoals deze. Daarom vind je op elk van onze reizen, ook als de groep kleiner is, twee begeleiders. 

 

Elke retraite heeft zijn unieke en specifieke kenmerken, maar de retraites hebben één ding gemeen: je wordt uitgenodigd om echt te gaan voelen. Om je te verbinden met jouw unieke zelf, met jouw unieke verhaal, om je te verbinden met jouw hart en met jouw ziel. Er zijn verschillende spirituele reizen in ons programma: de Stilteretraite (een stiltereis), onze Rituelen-reis waarbij je stadia in je leven gaat verwelkomen via rituelen, en de Latifa-reis (een innerlijke ontdekkingsreis stoelend op de Latifa-meditatie en de daarbij behorende - en voor eenieder herkenbare - levensthema's). Nieuw in ons programma is de Expressie-reis, waarin je boodschappen van de elementen gaat ontdekken via stembevrijding en expressie.

Spirituele Reizen: Waarom Andalusië?

Andalusië is magisch!

Spirituele Reizen, Retraite, Stilteretraite, Spirituele Reis, Spirituele vakantie

Onze spirituele vakanties vinden plaats in het prachtige Andalusië, de meest Zuidelijke streek van Spanje. De Andalusiërs zijn van nature warmhartig en geven je het gevoel dat je 'thuis' bent. De natuur in Andalusië kent een afwisselend, met de seizoenen mee veranderend landschap. Al het overdadige groen van het voorjaar maakt in de zomer plaats voor meer aardse tinten. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en schoonheid en je zult gaan ontdekken dat de natuur vaak jouw eigen, of het groepsproces, spiegelt in jouw reis. Ook dat maakt jouw spirituele vakantie uniek. De natuur nodigt uiteraard uit om buiten te zijn en tijdens jouw reis zijn wij dan ook zoveel mogelijk buiten en in de natuur.Dit kan zijn in de vorm van wandelingen of in de vorm van meditatie en andere sessies in de omgeving van onze accommodaties. 

Spirituele Reizen - onze deelnemers

De vraag die vaak aan ons wordt gesteld is: 'welke mensen gaan er mee op jullie retraites'? Onze reizigers zijn net als jij op zoek naar diepgang, of naar oplossingen op innerlijke vraagstukken, of op zoek naar rust en ontspanning. Je kunt hier een kijkje nemen naar de thema's die onze deelnemers vaker meenemen op reis. Natuurlijk verwijzen wij je ook graag naar de reisverslagen van onze deelnemers, waar je kunt meegenieten van de foto's van en verhalen over onze spirituele reizen. 

Ondanks dat onze spirituele reizen niet bedoeld zijn als therapie, of vervanging van therapie, kunnen deze wel ook her en der een therapeutische inslag hebben

homepage