Diepgaande Spirituele Reizen in Andalusië!

Onze spirituele reizen slaan een brug tussen vakantie en een diepgaande retraite

Je wilt zinvol op reis. Jezelf herontdekken, meer rust in jezelf ervaren, je verlangens vervullen en stoppen met het gepieker over hoe je dat ooit zou kunnen bereiken. Je wilt de diepte induiken in een retraite vakantie, de natuur, een fijne groep. Voor een goed en afgestemd programma en een zorgvuldige begeleiding, ben je bij Mi Cuento Reizen aan het juiste adres. De opbouw van onze spirituele reizen, maar ook de prachtige plekken waar deze reizen plaatsvinden, nodigen jou uit tot voelen en diepgang. Gedurende de dag neem je op verschillende tijdstippen deel aan het aangeboden programma. Daarnaast is er voldoende ruimte om lekker te ontspannen, terwijl je dat wat je beleeft en plekje geeft, zoals even een duik in het zwembad, een boekje lezen, een goed gesprek met je medereizigers of gewoonweg luieren. De zorgvuldige begeleiders van onze spirituele reizen staan daarbij altijd aan jouw zijde. 

 

Spirituele reizen: Andalusië!

Onze Spirituele reizen vinden plaats in magisch Andalusië

Onze spirituele vakanties vinden plaats in het prachtige Andalusië, de meest Zuidelijke streek van Spanje. Andalusië kent een afwisselend, met de seizoenen mee veranderend landschap. Al het overdadige groen van het voorjaar maakt in de zomer plaats voor meer aardse tinten. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en schoonheid en je zult gaan ontdekken dat de natuur vaak jouw eigen, of het groepsproces, spiegelt in jouw reis. Ook dat maakt jouw spirituele vakantie uniek.

 

Spirituele Reizen, Retraite, Stilteretraite, Spirituele Reis, Spirituele vakantie

De uitgestrekte en soms overweldigende natuur nodigt ertoe uit om de aandacht naar binnen te richten. Dat is wat jij tijdens onze spirituele reizen gaat doen. Elk op zijn eigen wijze, is het programma van onze retraites opgebouwd om naar jouw kern te gaan. Om weer te gaan luisteren naar jouw hart. Om te gaan kijken naar wat jouw hart sneller doet slaan. Wat beweegt jou als mens? Wat heb je nodig om weer voluit te leven? Welk verhaal heb jij te vertellen? Ook nodigt de natuur uit om buiten te zijn en om ons met haar te verbinden. Indien de weersomstandigheden dit toelaten, zijn wij dan ook zoveel mogelijk buiten. Dit kan zijn in de vorm van wandelingen of in de vorm van meditatie en andere sessies in de omgeving van onze accommodaties. 

Spirituele reizen: zorgvuldigheid!

Onze spirituele reizen zijn volledig georganiseerde groepsreizen met ruimte voor individualiteit

Tijdens onze spirituele reizen en stilteretraite streven wij naar groepsgroottes tussen 4 en 14 deelnemers. Het programma is zowel diepgaand en intensief, als ontspannend. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en ook is er voldoende vrije tijd tussen de programma-onderdelen in. Daarom vind je op elk van onze reizen, ook als de groep kleiner is, twee begeleiders. Als jij de diepgang met ons wilt induiken, en daarnaast wilt genieten van al het moois dat Andalusië je kan bieden, de gezelligheid en steun van een groep, dan nemen wij jou graag mee op reis! 

 

Elke retraite heeft zijn unieke en specifieke kenmerken, maar de retraites hebben één ding gemeen: je wordt uitgenodigd om echt te gaan voelen. Om je te verbinden met jouw unieke zelf, met jouw unieke verhaal, om je te verbinden met jouw hart en met jouw ziel. Er zijn drie verschillende spirituele reizen in ons programma: de Stilteretraite (een stiltereis), een rituelenreis genaamd Magisch Ritueel en de Latifa-reis (een innerlijke ontdekkingsreis stoelend op de Latifa-meditatie en de daarbij behorende - en vooreenieder herkenbare - levensthema's).

 

De invulling van het definitieve programma van onze retraites gaat intuïtief en is op de groep toegespitst. Niet elke deelnemer komt immers met dezelfde vragen. Ook brengen onze begeleiders elk hun eigen expertise mee. Dit maakt al onze spirituele reizen uniek.

Spirituele Reizen - onze deelnemers

De vraag die vaak aan ons wordt gesteld is: 'welke mensen gaan er mee op jullie reizen'? Onze reizigers zijn net als jij op zoek naar diepgang, of naar oplossingen op innerlijke vraagstukken, of op zoek naar rust en ontspanning. Je kunt hier een kijkje nemen naar de thema's die onze deelnemers vaker meenemen op reis. Natuurlijk verwijzen wij je ook graag naar de reisverslagen van onze deelnemers, waar je kunt meegenieten van de foto's van en verhalen over onze spirituele reizen. 

Ondanks dat onze reizen niet bedoeld zijn als therapie, of vervanging van therapie, kunnen deze wel een therapeutische inslag hebben

homepage