Locatie spirituele reis en retraite:

Onze retraite vakanties vragen een veilige bedding, een liefdevolle plek en alle rust en natuur van de wereld die je je maar kunt wensen. Daarom ligt ons hart bij het heerlijke huis La Morata te Casillas de Martos.


Alojamiento Rural La Morata

Een heerlijke plek voor onze Stiltereis, Latifa-reis en Expressie-reis

Thuisbasis van onze spirituele reizen is deze heerlijke Casa Rural in Las Casillas in de provincie Jaén in Andalusië. Eigenaren Paco en Mari Carmen ontvangen je met open armen en heel veel liefde. Deze typisch Andalusische locatie geeft je het gevoel op bezoek te zijn bij een liefdevolle familie thuis, waarbij je soms ook gezellig in de keuken eet. De maaltijden zijn huiselijk en erg uitgebreid en smaakvol. Mari Carmen heeft zich jarenlang ingezet op Spaanse scholen om een gezond dieet voor kinderen en volwassenen te promoten. Zij serveert dan ook (h)eerlijke maaltijden, waarbij diverse groenten en fruit direct uit de moestuin komen. Paco zal eveneens zorgen dat het je aan niets ontbreekt, door in de koudere periodes de grote open haard voor ons brandend te houden met heerlijk olijfhout.

 

Tijdens de stilteretraite verblijf je naar keuze in een twee- of eenpersoonskamer (het tabblad reissom laat jou hierin het prijsverschil zien), waarbij de badkamer wel gedeeld dient te worden in een enkel geval. Alle kamers zijn sfeervol en in typisch Andalusische stijl ingericht. In april 2018 zijn alle matrassen van de bedden vernieuwd en is het zwembad gerestaureerd.

 

Er is een groot en mooi dakterras, waarbij je - bij goed weer - de dag mag openen terwijl je langzaam de zon over de heuvels ziet kruipen. Deze accommodatie beschikt eveneens over een middelgroot zwembad waar het heerlijk vertoeven is, wanneer de zon op haar heetst is. Het zwembad is geopend in de maanden juni - september. 

 

In de wijde omgeving is er natuur. Een prachtig natuurlijk stuwmeer, dat behoort tot een beschermd natuurgebied, een riviertje en uitgestrekte wandelpaden, waarbij je ook mag dwalen door de natuur en deze paden mag verlaten. 

 

La Morata is een perfecte plaats voor rust en het bied je de kans om weer helemaal op te laden. 

 

 

Terug naar home