Hotel Rural El Cerro de Hijar

De stilteretraite Stilstaan in Andalusië en de spirituele reis het Latifa-gebed in Andalusië vinden plaats in El Cerro de Hijar in Tolox. Hoog op een berg gelegen (ook wel liefdevol genoemd Het Balkon van de Stilte), boven het witte dorpje Tolox,  vind je het sfeervolle hotel El Cerro de Hijar. Het bevindt zich midden in het natuurgebied Sierra de las Nieves. Diverse wandelingen starten dan ook direct vanuit het hotel. Het is een plek om thuis te komen. De ruime, sfeervol ingerichte kamers (allen met eigen badkamer), het uitstekende restaurant, de uitnodigende woonkamer, het behulpzame en vriendelijke personeel, en de sprookjesachtige ligging, staan garant voor een onbekommerd verblijf.

*De stilteretraite van 15 - 21 oktober 2017 vindt bij uitzondering plaats in de romantische casa rural La Morata, een schitterende plek aan een natuurmeer, in een beschermd gebied. 

Alojamiento Rural La Caracola

De Wereldreis* vindt plaats in het bijzondere Alojamiento Rural La Caracola in Andújar in Andalusië, Zuid-Spanje. Het bevindt zich aangrenzend aan het natuurpark Sierra de Andújar, een streek waar de Andalusische lynx van nature voorkomt. Omgeven door natuur in haar privé-enclave  van ook al 8 hectare, is La Caracola een prima vertrekplaats voor wandelingen in de Sierra de Andújar. La Caracola bezit een rijke historie, waarvan de enorme olijfkruiken in de kelder getuige mogen zijn. Ondanks dat het is aangepast aan alle gemakken van deze tijd, heeft het de typische Andalusische kenmerken niet verloren. La Caracola beschikt over een zeer goed restaurant, een prachtig zwembad en sfeervolle, moderne kamers. Er zijn voldoende plekjes om je even terug te trekken om even op jezelf te zijn. Naast de 7 kamers in het hoofdgebouw, maken ook twee appartementen deel uit van La Caracola. Deze bevinden zich op een kleine afstand (lopend 15 minuutjes) van het hoofdgebouw. In deze appartementen bevinden zich nog 6 kamers en 4 badkamers. Ook van deze appartementen zal gebruik worden gemaakt tijdens onze reizen.

 

*Het Latifa-gebed van 12 - 18 november 2017 en die van 11 - 17 maart 2018 vinden eveneens plaats in La Caracola.

Terug naar home