Meditatie vakantie - het cadeau van rust aan jezelf

Meditatie vakantie - diepgang ontspanning en plezier!

Een hele week voor jouzelf. Een hele week waarin je ook echt aan niemand anders hoeft te denken dan jezelf. Een week waarin je beter voor jezelf mag zorgen dan je dat misschien normaal gesproken doet. Simpelweg omdat je er de rust niet voor vindt. 

Zijn deze woorden muziek in jouw oren, dan ben je bij Mi Cuento Reizen aan het goede adres. Een retraite met ons is namelijk niet alleen een cadeautje, maar eigenlijk een heel feest, met allemaal kleine cadeautjes. En op jouw retraite nodigen wij jou uit om van elke dag een feestje te maken. Laat je inspireren door het programma en geniet van deze spirituele vakantie!

Meditatie vakantie - letterlijke afstand

Meditatie vakantie in het buitenland, fysieke rust

Allereerst verblijf je tijdens deze meditatie vakantie in een prachtige accommodatie middenin of bij bijzondere natuurplekken in het heerlijk warme Andalusië. Het feit dat deze spirituele reizen plaatsvinden in het buitenland, maakt al dat je letterlijk uit je vaste omgeving wordt gehaald. Door deze fysieke afstand is het daadwerkelijk eenvoudiger om ook mentaal afstand te nemen van de dagelijkse ruis, en juist de verbinding met jezelf dichterbij te halen. Een meditatieweek stellen wij gelijk aan diepgang, maar het is alleszins ook een spirituele vakantie, omdat wij begrijpen dat je ook graag wilt genieten van omgeving en lekker eten en een stukje ontspanning. Deze meditatie vakantie is dus een fijne combinatie van een diepgaande retraite en een ontspannende vakantie. Ga hier gelijk naar ons reisprogramma.


Meditatie vakantie - groepsgrootte

Retraite met kleinere groepen

Onze retraites kenmerken zich door persoonlijke aandacht. Wij vinden het heel belangrijk dat jij zowel steun van de groep hebt in jouw groepsretraite. Maar ook dat de groep niet zó groot is, dat jij als individu verdwijnt tussen al die mensen. Onze spirituele reizen zijn dan ook zodanig opgebouwd, dat er zowel ruimte is voor groepsinteractie, als dat onze begeleiding paraat staat voor jouw persoonlijke vraagstukken. Wij willen jou in deze meditatie vakantie juist uitnodigen om jezelf op de voorgrond te plaatsen en bieden jou daartoe alle ruimte!