Groepsretraite

Met een kleinere groep op groepsretraite

De reizen van Mi Cuento Reizen kenmerken zich o.a. door zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht. Dat houdt in dat wij ervoor gekozen hebben om met niet al te grote groepen te werken tijdens onze groepsretraite. 

Onze groepsretraites zijn niet enkel gebaseerd op gezelligheid, maar kennen een diepgaand programma. Wij willen jou dan ook echt uitnodigen om jouw retraite diepgang te geven, door diep in het programma te duiken.  Dat houdt voor ons automatisch in, dat wij daarom onze groepsretraite beperken tot een deelnemersaantal van maximaal 10 personen. 

 

Persoonlijke aandacht tijdens jouw spirituele vakantie is voor ons erg belangrijk. Wanneer jij zit met een vraag, of je blokkeert tijdens jouw proces, dan is het zaak om daar met jou samen de tijd voor te nemen. Deze tijd is er ons inziens niet wanneer de groepen veel groter zouden zijn.

 

Bijzonder aan de groepsretraite is echter wel dat wij werken met de groepsenergie. Dit is een krachtige energie, die jouw persoonlijke proces ook kan versterken. Omdat wij jou, naast de aanwezige groepsdynamiek, ook voldoende persoonlijke aandacht willen geven - zoals aangegeven - gaat er op iedere groepsretraite een begeleidersduo mee. Ook als de groep minimaal is, zijn er twee begeleiders voor deze groep.

 

Zijn er daarover bij jouw vragen, dan neem gerust contact met ons op. 

 

groepsreizen retraite spirituele reis spirituele vakantie

Groepsretraite: drie verschillende soorten

Ons aanbod groepsretraite: Latifa-reis, Stilteretraite en SoulQuest

Er zijn drie verschillende soorten groepsretraites in ons programma. Een stilteretraite, waarin wij de groepsdynamiek meenemen, maar welke reis ook een individueel karakter heeft. Er is daarnaast een innerlijke ontdekkingsreis, waarin wij ons programma hebben gebouwd rondom een meditatie genaamd Latifa. En verder is er onze bijzondere SoulQuest, waarin het programma van de stilste stilte naar volledige expressie gaat. Een reis waarin je vooral als groep zeer ondersteunend aan elkaar kunt zijn. 

Groepsretraite: algemeen

Alles wat je wilt weten over je groepsretraite:

Ons volledige reisaanbod vind je zowel op onze homepage, als onder het kopje 'onze reizen'. Daarnaast kun je alle praktische informatie vinden over jouw groepsretraite op de pagina praktische info.  Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsretraite wordt georganiseerd, kijk dan even op onze reiskalender.

 

Wij ontmoeten jou graag op onze groepsretraite!

Homepage