Groepsretraite

Met een kleinere groep op groepsretraite

Onze reizen zijn niet enkel gebaseerd op gezelligheid, maar wij willen jou echt uitnodigen om jouw retraite diepgang te geven, door diep in het programma te duiken.  Wij beperken daarom onze groepsretraite tot een deelnemersaantal van maximaal 14 personen. 

 

Persoonlijke aandacht tijdens jouw spirituele vakantie is voor ons erg belangrijk. Wanneer jij zit met een vraag, of je blokkeert tijdens jouw proces, dan is het zaak om daar met jou samen de tijd voor te nemen. Deze tijd is er ons inziens niet wanneer de groepen veel groter zouden zijn.

 

Bijzonder aan de groepsretraite is echter wel dat wij werken met de groepsenergie. Dit is een krachtige energie, die jouw persoonlijke proces ook kan versterken.

 

Zijn er daarover bij jouw vragen, dan neem gerust contact met ons op. 

 

groepsreizen retraite spirituele reis spirituele vakantie

Drie verschillende groepsretraites: latifa-reis, een stilteretraite en een meditatieve schrijf-reis

Er zijn drie verschillende soorten groepsretraites in ons programma. Een stilteretraite, waarin wij de groepsdynamiek meenemen, maar welke reis ook een individueel karakter heeft. Er is daarnaast een innerlijke ontdekkingsreis, waarin wij ons programma hebben gebouwd rondom een meditatie genaamd Latifa. En verder is er de creatieve retraite Expeditie Hartstocht, waarin het programma van de stilste stilte naar volledige expressie gaat. Een reis waarin je vooral als groep zeer ondersteunend aan elkaar kunt zijn. 

Homepage