Stiltereis in Andalusië

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden

De diepe rust in jou, die optreedt als er niets meer moet of hoeft, nodigt je uit tot diepere inzichten, tot het ervaren van jouw essentie.  Als alle ruis van buitenaf wegvalt, en jouw verstilling begint, dan pas kun je goed luisteren naar wat er van binnen om jouw aandacht vraagt. Geef je over aan de stilte en ontspan. Stel je vraag en ontvang je antwoord. Kom jij luisteren wat de stilte jou vertelt?


Stiltereis

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Afdalen

Voelen

Verstilling

Stilte

Luisteren

Antwoorden

 

Stilte gaat dieper dan niet praten. Het is de bereidheid te verstillen om te luisteren naar alles wat er voor jou echt toe doet.

 

 

 Wat maakt de stiltereis zo bijzonder?

Stiltereis mét programma

Stiltereis

Uniek aan jouw stiltereis met Mi Cuento is dat er een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos mee beweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. De stilte, rust en ontspanning laten de geest verstillen en verkwikken. Het zorgvuldige programma maakt ook de wijsheid van je lijf 'wakker'. De combinatie van die twee geeft diepe inzichten.

 

Door deze afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stiltereis voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is.

 

Het groepsgevoel wordt eveneens door dit unieke programma vergroot. Ondanks dat de stiltereis individueler is dan onze andere retraites, voelen ook onze stiltereizigers zich erg verbonden met hun mede-deelnemers. En, geloof het of niet, de stiltereis kent óók humor.

 

De stiltereis verrijkt je innerlijke beleving. De natuur dendert vaak in al haar pracht binnen en spiegelt je. Je proeft en ruikt meer, voelt intenser, geniet meer, Deze reis geeft daardoor een gevoel van ongekende rijkdom, van rust en van 'niets hoeven'. Het geeft ook een groot gevoel van verbondenheid met jezelf.

 

Buiten het programma is er ruim tijd om in je eentje te dwalen, wandelen, zitten in de natuur, te tekenen, te genieten van de zon, te ontspannen. Deze stiltereis kent ook uitgebreide (en heerlijke!), gezamenlijk te nuttigen, maaltijden en staat daarmee ook in het teken van genieten.

 

Na de Stiltereis

Een stilte-retraite verheldert

Deelnemers voelen zich na de stiltereis gelouterd, vol vertrouwen, ontspannen, vol vertrouwen, krachtiger en energiek, omdat er juist in de stilte vaak duidelijkheid ontstaat en er antwoorden komen. 

 


Dit zeggen onze deelnemers over de stiltereis:

  • "Mede dankzij jullie kan ik nu zeggen dat het niet alleen goed met mij gaat, maar het gaat fantastisch met mij!" (Marcel)
  • "Wat ben ik 'rijk' teruggekomen. Ik heb mijn levenskracht weer ontdekt" (Christa)
  • "Van te voren vond ik het erg spannend, maar het was een fantastische ervaring!" (Marieke)
  • "Zo verbonden met elkaar, zo intiem, zonder woorden, zonder direct contact". (Nanine)
  • "De stilte is mijn bondgenoot" (Gerard)


Uitgelicht:

Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.Stilteretraite - jouw investering in jezelf:

Reizen 2020

All-in voor € 1.680,--

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw retraite vakantie. Dat betekent dat wij jou volledig ontzorgen voor wat betreft boeken van je vlucht, je transfers, en alles waar je naar verlangt tijdens je verblijf.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom vanaf 2020


Terug naar home