Stiltereis in Andalusië

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden

Er is niets zo krachtig als stilte. De stilte brengt je de ontspanning, die nodig is voor diepe inzichten. De stilte is alles: boeiend, uitdagend, rustgevend, schurend en zacht, ongemakkelijk en ook heerlijk. Het inspirerende programma in deze stiltereis laat je verstillen en vertragen en brengt je in contact met je lijf. Vanaf dat moment hoef je niets meer, maar mag je je laten leiden. Het loslaten van controle, woorden en vorm, geeft rust in je hoofd. Dat maakt dat wat er van binnen echt om jouw aandacht vraagt, duidelijk waarneembaar wordt. Als het tijd is voor verandering, dan is het tijd voor stilte.


Stilte is Verstilling in jezelf en om je heen

Stiltereis

 

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Vertragen

Afdalen

Voelen

Verstilling

Stilte

Luisteren

Antwoorden Een Stilteretraite, is dat niet saai en eenzaam?

Absoluut niet! Hieronder lees je hoe het precies zit:

Voor veel (potentiële) deelnemers is er een verlangen naar verstillen en vertragen. En tegelijkertijd is het soms ook een spannend idee om langere tijd stil te zijn. Eigenlijk voor iedereen is het een uitstapje buiten de welbekende comfortzone (maar ná de reis ook zó'n overwinning!)

 

Verstillen brengt je dieper in jezelf en dat kan momenten geven van geluk, ontroering, levenslust, maar ook soms van onrust, verdriet en het even niet weten. Dit is precies de beweging die wij graag willen in onze reizen: ont-moeten, vertragen en thuiskomen. Soms betekent dit met jezelf zijn in alle heerlijkheid en ook soms verduren in ongemak van wat zich aandient. Maar er is altijd de bedding, steun en hulp van ons als begeleiders. Er is de kracht van de groep en het samen zijn en getuige zijn van elkaars proces, juist in de stilte.

 

Leidraad in jouw stiltereis met Mi Cuento is een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma, dat naadloos meebeweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. Het programma wordt in het moment afgestemd met meditaties, muziek, dans, wandelingen, rituelen en veel meer. En er is natuurlijk veel ruimte om te mijmeren en te lummelen. Er is ook de grote kracht en magie van de Andalusische natuur die steunt, helpt, spiegelt en onverwachte cadeautjes geeft. En geloof het of niet: de stiltereis kent óók humor.

Wat levert de Stilteretraite jou op?

Na de Stilte..

  • je voelt je gelouterd en ervaart innerlijke rust en ontspanning
  • je voelt je weer 'aanwezig' in jezelf
  • je voelt vertrouwen in het leven en in jezelf (het is best een overwinning, die stilte!)
  • je voelt je daadkrachtiger doordat er in de stilte vaak duidelijkheid ontstaat over te nemen stappen of beslissingen

 


Dit zeggen onze deelnemers over de stilteweek:

  • "Mede dankzij jullie kan ik nu zeggen dat het niet alleen goed met mij gaat, maar het gaat fantastisch met mij!" (Marcel)
  • "Wat ben ik 'rijk'  van deze stilteretraite teruggekomen. Ik heb mijn levenskracht weer ontdekt" (Christa)
  • "Van te voren vond ik het erg spannend, maar het was een fantastische ervaring!" (Marieke)
  • "Zo verbonden met elkaar, zo intiem, zonder woorden, zonder direct contact". (Nanine)
  • "De stilte is mijn bondgenoot" (Gerard)

Dynamiek in de stilteUitgelicht:

Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.Stiltereis:

Investering: € 1.450,--*

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw stiltereis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een prachtige verstilde en typisch Andalusische locatie midden in de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom

 

 

*in onze stiltereis ontvang jij van ons een eenpersoonskamer in plaats van een tweepersoonskamer; wij houden onze groepen voor de stilteretraite bewust klein.


Terug naar home