Wat fijn dat je interesse hebt in onze stilteretraite! Het jaar 2024 gebruiken wij om het (reeds 7 jaar bestaande) concept van onze stiltereis te vernieuwen, aan te passen aan deze tijd. Je bent van harte welkom op één van onze andere retraites!


Stiltereis in Andalusië

Er is niets zo krachtig als stilte. De stilte haalt je vanaf moment één uit het 'doen' en laat je 'zijn' in je lijf. Dit brengt een rust met zich mee, die nodig is voor diepe inzichten. Een stilteretraite is wat ons betreft dan ook dé reis voor verdieping. Deze reis is sinds het begin van Mi Cuento Reizen in ons programma. Inmiddels is Mi Cuento Reizen doorgegroeid, waarbij de stiltereis wat achter bleef.

 

Vandaar dat ook wij ons nu gaan bezinnen in stilte, om voor jou een prachtige 'verdiepingsreis' te creëren, waarbij wij óók met stilte gaan werken. Waarschijnlijk zal deze reis in 2025 in ons programma worden geïntroduceerd.  Als het tijd is voor verandering, dan is het tijd voor stilte.


Stiltereis

 

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Vertragen

Afdalen

Voelen

Verstilling

Stilte

Luisteren

Antwoorden Uitgelicht:

Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.Terug naar home