Stilteretraite in Andalusië

Stiltereis

Zet je gedachten even stil en luister...

Als alle ruis van buitenaf wegvalt, en de verstilling begint, dan pas kun je goed horen wat er juist van binnen om jouw aandacht vraagt.  Deze stiltereis geeft je rust en afstand van je dagelijkse beslommeringen en hectiek, ver weg van de wereld die maar doorholt, de wereld van stress en van alles moeten. Een reis om echt te resetten. Ga mee verstillen op een prachtige, weidse plek, midden in de natuur aan een stuwmeer, en adem. Ontvang antwoorden op de vragen die jij jezelf stelt.


 

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Afdalen

Verstilling

Luisteren

Stilte

Antwoorden

 

Stilte gaat dieper dan zwijgen. Het is de bereidheid te zwijgen om te luisteren naar de stem van je intuïtie, de stem van je hart. De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden.

Stiltereis

Maak jij de reis naar binnen?Wat maakt onze stiltereis zo bijzonder?

Het unieke programma heeft zowel tot doel jouw eigen proces te verdiepen, als de gehele groep betrekken bij de stilte-ervaring. Dit maakt dat je toch een gevoel van 'samen' ervaart. Er is een waardevolle groepsbedding dus. Sterker nog, onze stiltereizigers betitelen de reis - ondanks de stilte en het niet met elkaar praten- ook als gezellig. Deze stiltereis is dus geen eenzaam proces. 

 

Daarnaast gaat deze stilteretraite niet uit van soberheid en eenvoud, de hele dag 'doorzitten' op een meditatiekussentje, enorm vroeg opstaan, en de klok rond mediteren, maar biedt het stiltereis-programma o.a. ook bewegings- en dansmeditaties, of een gezamenlijke stiltewandeling. Ook biedt het uitgebalanceerde programma de ruimte om in je eentje te verdwalen in de prachtige natuur. Er worden heerlijke en uitgebreide maaltijden geserveerd. Deze stiltereis staat dus óók in het teken van genieten.

 

Tot slot staan onze begeleiders jou bij en is het mogelijk om een kort coachingsgesprekje te hebben, zodat je jouw eigen stiltepad weer kunt vervolgen, als er innerlijke vraagstukken zijn.

Stiltereis - is ervaring met stilte noodzakelijk?

Nee, zeker niet. Gedurende de eerste dag van deze stilteretraite reis je, en maak je - zoals je dat normaal ook zou doen - kennis met je medereizigers en de Casa en haar omgeving.  Vanaf de tweede dag, word je door onze begeleiders meegenomen in een proces van verstilling. Dit gaat heel geleidelijk. Ook als je geen ervaring met stilte hebt, kun je gemakkelijk mee in dit proces. Op de voorlaatste dag, word je op diezelfde geleidelijke manier ook weer uit de stilte geleid. Daarna is er ook ruimte om in woorden te delen wat je hebt meegemaakt en staan wij stil bij jouw stilte-ervaring.

 


Effect van deze Stiltereis

Deelnemers voelen zich na de stiltereis gelouterd, vol vertrouwen, ontspannen en bevrijd, omdat er juist in de stilte vaak duidelijkheid ontstaat en er antwoorden komen. Onze deelnemers voelen zich krachtiger en energieker

 

Dit zeggen onze deelnemers over de stiltereis:

"Mede dankzij jullie kan ik nu zeggen dat het niet alleen goed met mij gaat, maar het gaat fantastisch met mij!" (Marcel)

"Wat ben ik 'rijk' teruggekomen. Ik heb mijn levenskracht weer ontdekt" (Christa)

"Van te voren vond ik het erg spannend, maar het was een fantastische ervaring!" (Marieke)

"Zo verbonden met elkaar, zo intiem, zonder woorden, zonder direct contact". (Nanine)

"De stilte is mijn bondgenoot" (Gerard)


Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.


 

 

Ben jij bereid je over te geven aan de stilte?

 

Zie hier de foto's en reiservaringen van onze deelnemers.

 

 


Stilteretraite - jouw investering

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Inclusief: verblijf, volpension, transfers, begeleiding door 2 coaches;

Al voor p.p.:  1.275,--

Ga naar de specificatie van deze reissom.

 


Vragen?

 


Terug naar home