Stiltereis in Andalusië

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden

Er is niets zo boeiend als de stilte. De diepe rust in jou, die optreedt als er niets meer moet of hoeft, brengt je naar diepere inzichten, naar jouw essentie, naar wie je écht diep van binnen bent. De stilte laat je écht in je lijf zakken. Als alle ruis van buitenaf wegvalt, de ontspanning en jouw verstilling begint, is dat wat er van binnen om jouw aandacht vraagt zonder moeite hoorbaar. Ontvang antwoorden op je innerlijke vragen. De stilte is zacht en helend en maakt de wijsheid van jouw hart wakker. 


Stiltereis

Stap in het oog van de orkaan!

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Afdalen

Voelen

Verstilling

Stilte

Luisteren

Antwoorden

 

Stilte gaat dieper dan niet praten. Het is de bereidheid te verstillen om te luisteren naar alles wat er voor jou echt toe doet.

 

 

 Wat maakt deze stiltereis zo bijzonder?

Voor íedereen toegankelijk en doeltreffend

Stiltereis

Stilteretraite mét groepsprogramma

Uniek aan jouw stiltereis met Mi Cuento is dat er een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos mee beweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. De stilte, rust en ontspanning laten de geest verstillen en verkwikken. Het zorgvuldige programma maakt ook de wijsheid van je lijf 'wakker' en geeft jouw stilte inhoud. De combinatie van die twee geeft diepe inzichten.

 

Door deze bijzondere afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stilteretraite voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is.  

Een stiltereis, is dat niet saai en eenzaam?

Het groepsgevoel wordt eveneens door dit unieke programma vergroot. Tijdens de eerste dagen deel je nog met elkaar wat jou brengt in deze reis. Als de stilte dan ook via een mooi ritueel wordt ingeluid, heb je écht het gevoel het sámen te gaan doen, omdat je ook al bent afgestemd op elkaar. Ondanks dat de stiltereis individueler is dan onze andere retraites, voelen ook onze stiltereizigers zich daardoor erg verbonden met hun mede-deelnemers. En, geloof het of niet, de stiltereis kent óók humor.

 

Verder wordt je innerlijke beleving enorm versterkt door de stilte in deze retraite verrijkt. De natuur dendert vaak in al haar pracht binnen en spiegelt je. Je proeft en ruikt meer, voelt intenser, geniet meer, Deze reis geeft daardoor een gevoel van ongekende rijkdom, van rust en van 'niets hoeven'. Het geeft ook een groot gevoel van verbondenheid met jezelf. Er lijkt elke dag weer iets nieuws te ontdekken.

 

Buiten het groepsprogramma is er ruim tijd om in je eentje te dwalen, wandelen, zitten in de natuur, te tekenen, te genieten van de zon, te ontspannen. Deze stiltereis kent ook uitgebreide (en heerlijke!), gezamenlijk te nuttigen, maaltijden en staat daarmee ook in het teken van genieten.

 

 

De Stilteretraite verheldert

Na de Stilte..

Deelnemers voelen zich na de stiltereis gelouterd, vol vertrouwen, ontspannen, vol vertrouwen, krachtiger en energiek, omdat er juist in de stilte vaak duidelijkheid ontstaat en er antwoorden komen. 

 


Dit zeggen onze deelnemers over de stilteweek:

  • "Mede dankzij jullie kan ik nu zeggen dat het niet alleen goed met mij gaat, maar het gaat fantastisch met mij!" (Marcel)
  • "Wat ben ik 'rijk'  van deze stilteretraite teruggekomen. Ik heb mijn levenskracht weer ontdekt" (Christa)
  • "Van te voren vond ik het erg spannend, maar het was een fantastische ervaring!" (Marieke)
  • "Zo verbonden met elkaar, zo intiem, zonder woorden, zonder direct contact". (Nanine)
  • "De stilte is mijn bondgenoot" (Gerard)

Dynamiek in de stilteUitgelicht:

Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.Stiltereis:

Investering: € 1.395,--*

Wij willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw stiltereis. Dat betekent dat wij jou meenemen naar een prachtige verstilde en typisch Andalusische locatie midden in de natuur, met een fijne vibe, met heerlijke verzorging qua eten en drinken. Vanaf de Luchthaven Málaga nemen wij je mee naar onze locatie. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf. Alleen jouw vlucht verzorg je zelf en al het overige laat je aan ons over.  Bekijk hier de specificatie van onze reissom

 

 

*in onze stiltereis ontvang jij van ons een eenpersoonskamer in plaats van een tweepersoonskamer; wij houden onze groepen voor de stilteretraite bewust klein.


Terug naar home