Stilteretraite in Andalusië

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden

Als alle ruis van buitenaf wegvalt, en de verstilling begint, dan pas kun je goed horen wat er van binnen om jouw aandacht vraagt.  Stilte is uit de overbodige woorden blijven, maar niet enkel zwijgen. Stilte is juist de keuze maken om te vertragen en verstillen, om daarmee jouw aandacht van buiten naar binnen te verleggen. Door de stilte worden je zintuigen scherper, je mind wordt rustiger, je inzichten dieper. Intens verbonden met jezelf, ervaar je de rust en ontspanning die dit alles jou brengt. Een reis om helemaal te resetten. 


Stiltereis

Maak jij de reis naar binnen?

 

Drukte

Horen

Vragen

Ademen

Afdalen

Verstilling

Stilte

Luisteren

Antwoorden

 

Stilte gaat dieper dan zwijgen. Het is de bereidheid te zwijgen om te luisteren naar de stem van je intuïtie, de stem van je hart.

 

 

 Wat maakt onze stiltereis zo bijzonder?

Stiltereis

Het gebalanceerde programma van deze stilte reis neemt je op ontspannende, en ook prikkelende manier mee in dat wat jij voor jezelf wilt onderzoeken en bekijken. Dat betekent dat er door de leiding tijdens het introduceren van de programma-onderdelen wel zal worden gesproken. Zo ga je dus steeds weer écht de diepte in. De mogelijkheid tot een kort coachingsgesprek alsmede de groepssessies, waardoor stilte en interactie naadloos in elkaar overgaan, maken deze reis uniek qua beleving.

 

Daardoor is er een waardevolle groepsbedding, die jouw eigen proces mee-draagt. Sterker nog, onze stiltereizigers geven aan zich óók erg verbonden te voelen met hun medereizigers tijdens de reis. Deze stiltereis is daarmee een individueler, maar geen eenzaam proces. 

 

Het stiltereis-programma kent o.a. bewegings- en dansmeditaties, of bijvoorbeeld een gezamenlijke stiltewandeling. Ook biedt het uitgebalanceerde programma de ruimte om in je eentje te dwalen door de prachtige natuur. Er worden heerlijke en uitgebreide maaltijden geserveerd. Deze stiltereis staat daarmee óók in het teken van genieten.

Stiltereis - is ervaring met stilte noodzakelijk?

Nee. Het proces van verstilling zet in op de tweede dag en gaat heel geleidelijk. Ook als je geen ervaring met stilte hebt, kun je gemakkelijk mee in dit proces. Op de voorlaatste dag, word je op diezelfde geleidelijke manier ook weer uit de stilte geleid. Daarna is er ook ruimte om in woorden te delen wat je hebt meegemaakt en staan wij stil bij jouw stilte-ervaring.

 

Na de Stiltereis

Deelnemers voelen zich na de stiltereis gelouterd, vol vertrouwen, ontspannen en bevrijd, omdat er juist in de stilte vaak duidelijkheid ontstaat en er antwoorden komen. Onze deelnemers voelen zich krachtiger en energieker

 


Dit zeggen onze deelnemers over de stiltereis:

  • "Mede dankzij jullie kan ik nu zeggen dat het niet alleen goed met mij gaat, maar het gaat fantastisch met mij!" (Marcel)
  • "Wat ben ik 'rijk' teruggekomen. Ik heb mijn levenskracht weer ontdekt" (Christa)
  • "Van te voren vond ik het erg spannend, maar het was een fantastische ervaring!" (Marieke)
  • "Zo verbonden met elkaar, zo intiem, zonder woorden, zonder direct contact". (Nanine)
  • "De stilte is mijn bondgenoot" (Gerard)


Uitgelicht:

Hanneke vond na haar stilteretraite haar THUIS

 

 

Enthousiast vertelt Hanneke over haar deelname aan onze stilteretraite. Bezoek ook ons Youtubekanaal! Ook Carmen laat je weten hoe zij haar Stiltereis heeft ervaren en daar nog steeds van nageniet.Stilteretraite - jouw investering

Lengte reis: 7 dagen, 6 nachten;

Inclusief: verblijf, volpension, transfers, begeleiding door 2 coaches;

Investering p.p.:  1.275

Ga naar de specificatie van deze reissom.

 


Terug naar home