Ja, ik wil mee!

Geef in onderstaand boekingsformulier jouw retraite/reisdatum naar keuze weer. Weet je nog niet helemaal zeker of je mee kunt op de door jou uitgekozen spirituele reis, neem dan gerust via ons optieformulier een kosteloze optie van 14 dagen. Zo voelt het al nét of je boekt en kun je alvast beginnen met je te verheugen. Vragen over de diverse retraites kun je stellen via ons contactformulier.


Ik boek:

 

 Door het invullen van het boekingsformulier boek ik definitief de aangegeven retraite / spirituele reis en sluit ik een reisovereenkomst met Mi Cuento Reizen B.V.

Door boeking geef ik aan kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen en deze onvoorwaardelijk te accepteren. Ik heb gezien dat ik deze algemene voorwaarden op deze pagina kan downloaden.

  

Tevens accepteer ik de daarin gestelde voorwaarde dat ik een vragenlijst naar volledige waarheid zal invullen die mij na boeking zal worden toegezonden. Ik ben mij ervan bewust dat wanneer ik deze lijst onvolledig of onzorgvuldig invul, alle eventueel daaruit voortvloeiende consequenties voor mijn rekening zijn. 

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen die op alle overeenkomsten (lees: boekingen) van toepassing worden verklaard.
algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 462.1 KB

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Terug naar home