Je boeking is het begin van jouw reis!

Wat heerlijk dat jij jezelf deze bijzondere ervaring gunt! Je bent nog maar enkele minuten verwijderd van jouw diepgaande, ontspannende retraite vakantie. Die eerste stap, jouw boeking, is het begin van jouw prachtige reis!

Moet je nog checken of je vrij kunt krijgen? Moet je nog iets anders regelen om definitief de keuze voor jouw reis te kunnen maken? Neem dan een kosteloze optie!

Ja, ik wil mee met de navolgende retraite vakantie:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.