Boek Hier je Reis

Ja, ik wil mee op retraite vakantie!

spirituele reizen

Wauw!! Je gaat het doen! Je gaat die eerste stap zetten om een mooie verandering teweeg te gaan brengen. Je gaat mee op jouw bijzondere en diepgaande Retraite Vakantie! Wij verheugen ons erop om de volgende stappen sámen met jou te zetten. Voel je nu alvast van harte welkom. In onderstaand boekingsformulier kun je de datum van jouw spirituele reis, retraite of stilteretraite kiezen door op het pijltje rechts van de datum te klikken. Vragen over de diverse retraites kun je stellen via ons contactformulier.

 Moet je nog checken of je vrij kunt krijgen? Moet je nog iets anders regelen om definitief de keuze voor jouw reis te kunnen maken? Neem dan een kosteloze optie!


 

 

Als ik het navolgende boekingsformulier invul en verstuur, boek ik definitief de aangegeven retraite / spirituele reis en sluit ik een reisovereenkomst met Mi Cuento Reizen B.V.

Door boeking geef ik aan kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen en deze onvoorwaardelijk te accepteren. Ik heb gezien dat ik deze algemene voorwaarden op deze pagina kan downloaden.

  

Tevens accepteer ik de daarin gestelde voorwaarde dat ik de door jullie aan mij na boeking toegezonden vragenlijst naar volledige waarheid zal invullen. Ik ben mij ervan bewust dat wanneer ik deze lijst onvolledig of onzorgvuldig invul, alle eventueel daaruit voortvloeiende consequenties voor mijn rekening zijn. 

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen die op alle overeenkomsten (lees: boekingen) van toepassing worden verklaard.
algemene voorwaarden nov 2018.pdf
Adobe Acrobat document 343.7 KB

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Ik boek de volgende retraite:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.