Boek Hier jouw Reis

Ja, ik wil mee op retraite vakantie!

Alles begint met die eerste stap: kiezen voor jezelf!

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw bijzondere retraite vakantie. Het boeken van jouw reis is die eerste stap zetten naar een vrij en geïnspireerd leven! Wij verheugen ons erop om de volgende stappen sámen met jou te zetten. Voel je nu alvast van harte welkom!

Moet je nog checken of je vrij kunt krijgen? Moet je nog iets anders regelen om definitief de keuze voor jouw reis te kunnen maken? Neem dan een kosteloze optie!

Ik boek de volgende retraite:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.