Boekingsformulier spirituele reizen

Ja, ik wil mee op retraite!

In onderstaand boekingsformulier kun je de datum van jouw spirituele reis, retraite of stilteretraite kiezen door op het pijltje rechts van de datum te klikken. Weet je nog niet helemaal zeker of je mee kunt op de door jou uitgekozen spirituele reis, neem dan gerust via ons optieformulier een kosteloze optie van 14 dagen (vanaf anderhalve maand voor de reis is de optieperiode korter en in overleg). Zo voelt het al nét of je boekt en kun je alvast beginnen met je te verheugen. Vragen over de diverse retraites kun je stellen via ons contactformulier.


Ik boek de volgende retraite:

 

Als ik het boekingsformulier invul en verstuur, boek ik definitief de aangegeven retraite / spirituele reis en sluit ik een reisovereenkomst met Mi Cuento Reizen B.V.

Door boeking geef ik aan kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen en deze onvoorwaardelijk te accepteren. Ik heb gezien dat ik deze algemene voorwaarden op deze pagina kan downloaden.

  

Tevens accepteer ik de daarin gestelde voorwaarde dat ik jullie aan mij na boeking toegezonden vragenlijst naar volledige waarheid zal invullen. Ik ben mij ervan bewust dat wanneer ik deze lijst onvolledig of onzorgvuldig invul, alle eventueel daaruit voortvloeiende consequenties voor mijn rekening zijn. 

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden van Mi Cuento Reizen die op alle overeenkomsten (lees: boekingen) van toepassing worden verklaard.
algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 462.1 KB

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Terug naar home