Yes! Wat gaaf dat je mee gaat!

Moet je nog checken of je vrij kunt krijgen? Moet je nog iets anders regelen om definitief de keuze voor jouw reis te kunnen maken? Neem dan een kosteloze optie!

Covid-update: wanneer je één van onze reizen boekt voor 2021 en de reis zou van onze zijde uit geen doorgang kunnen vinden door de overheidsmaatregelen in Nederland óf Spanje, dan ontvang je gewoon je geld terug. Je mag er ook voor kiezen om je reis door te schuiven naar een ander moment, maar dit is geen verplichting; wij zouden dit uiteraard wel op prijs stellen. Wij gaan er wel van uit dat jij een adequate annuleringsverzekering afsluit voor het geval jij zou moeten afhaken ivm Covid.

Ik wil mee met de navolgende coachingsreis:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.