Spirituele reis: Latifa-reis 12 - 18 november 2017

Van 12 - 18 november vond onze spirituele reis Latifa-reis in Andalusië plaats in het mooie La Caracola in Andújar. Onderstaand vind je een selectie van de mooie foto's, die onze deelnemers maakten, en die jou een goed beeld geven van de sfeer van deze spirituele reis. Daaronder vind je de reisverslagjes, waarmee onze reizigers jóu willen inspireren.

18-11-17

 

Jezelf hervinden op een prachtige, rustige plaats.

Rust, liefde, ‘her’ontdekken of op zoek naar wat zich laat vinden.

Oefeningen die daarbij helpen, maar ook even niets, samen zijn in stilte of met humor.

Liefdevolle begeleiding die je jouw ding laat doen, en er is op het juiste moment en ook loslaat op het juiste moment.

Ook gewoon genieten, zon, ontbijt buiten met heerlijk uitzicht en dartelende honden, je laten verwennen.

Gratis elke dag een zonsopgang vlak voor de deur, heerlijk !

Het prachtige dal waar ik weer “leerde” mezelf te (laten) horen.

Nu, verzadigd van alle gevoelens, emoties, plezier en genieten ben ik er klaar voor.

 

Voor morgen en wat komen gaat, leven vanuit mijn hart & intuïtie

 

Liefs,

Annette

 

Ans en Jeroen-Martijn, dikke kus!

 


 

18 nov 2017

 

Met gemengde gevoelens ging ik deze reis in. Mijn ene kant overtuigd van een prachtige ervaring. Mijn andere kant bang voor de diepten die er gepaard kunnen gaan met een spirituele reis als deze. Een paar keer zelfs bijna willen stoppen. Willen vluchten van hetgeen diep in me zit. Het niet willen voelen.

Met zachte hand weer teruggebracht.

 

Achteraf enorm dankbaar. Wat is deze reis een cadeau voor jezelf. Ik ben vele malen uit mijn comfortzone gegaan. Heb gevoeld. Heb geleefd.

 

Ik zal deze reis in mijn hart koesteren en nog vaak terugpakken indien nodig.

 

Lieve Ans, lieve Jeroen-Martijn dank voor jullie geweldige begeleiding. Jullie hulp bij datgene wat er nodig was.

Lieve medereizigers, dank voor jullie steun.

 

Liefs,

 

Marjan


18/11/17

 

Er is heel veel gebeurd innerlijk. Mijn innerlijk kind, de kleine Lieven, heb ik mogen omarmen.

Jullie hebben me echt gesteund om te laten VOELEN wie ik ECHT ben. Om mijzelf graag te zien om wie ik ben, mijn puurheid die ik zag in de kleine Lieven, de puurheid en zachtheid van de natuur en de dieren om mij heen, die de spiegel is van mijn diepste ziel. Ik heb mogen aanvaarden dat ik besta, met mijn gekwetste ziel en hart.

 

Als je het benauwd hebt, kleine Lieven, zal ik je steeds troosten, mijn hart helen, voor je te zingen. Je hoeft nooit meer bang te zijn, SAMEN gaan we verder op onze innerlijke ontdekkingsreis.

 

Een reis vol PURE ZACHTE LIEFDE, langzaam maar zeker naar ons plekje in en rond de natuur, omringd door even zachtaardige dieren. Een pure en mooie, zachtaardige, lieve vrouw zal ons geluk compleet maken.

 

Tranen van innerlijke zelfliefde, veel liefs, 

Lieven

 

Ans &  Jeroen-Martijn, uit het hart DANKJEWEL

 

 


Ergens tussen Malaga & Eindhoven, 18 November 2017

 

Nadat ik in 2014 met Serendipity* (‘de ongezochte vondst’) had kennisgemaakt, kwam ik via een roze blokjeshemd op de dansvloer (*smiley*) bij Mi Cuento terecht.  Na een heftige zomer had ik zo’n behoefte om mijn zintuigen weer te voelen. Dat is deze week meer dan gebeurd en gelukt!

 

De 7 stappen van de Latifa meditatie hebben me weer in contact met mezelf en mijn zachtheid gebracht. Hebben me het inzicht gegeven dat ik altijd de keuze heb om een stap opzij te zetten. En….hebben me ook leren uitspreken waar mijn behoefte aan eigen ruimte lag.

 

De arenden waren onze getuigen, de honden de afleidende noot. En onder jullie bezielende en liefdevolle leiding stroomden alle dagen (inclusief de neus).

 

Dankbaar, voor deze intense week waarin ik hebben kunnen bijkomen en mogen ontdekken. Een groot dankjewel, vanuit een zacht en rustig hart!

 

Dikke zoen, 

 

Birgit


Lieve Ans en Jeroen-Martijn,

 

Intens bedankt voor de Latifareis naar Andalusië en naar mezelf!

Door jullie liefdevolle begeleiding, en ons daarbij ruimte te geven, heb ik er een mooi stuk begeleiding van mezelf bij gekregen plus weer een stuk ruimte: letterlijk en figuurlijk.

 

Van spillebeentjes naar olifantenpoten die bijna niet meer los van de aarde te krijgen zijn. Dunne billetjes die, door in de hartvorm te gaan staan met mijn eigenliefde en die van de lieve medereizigers om me heen, plots leken op reusachtige gevulde billen, gedragen door de ronde vormen van het hart. Een hart dat mijn hele lijf heeft gevuld.

 

Door de sterke kracht van het hert, de arenden, alle “toevalligheden” die er gebeurden, voelde ik dat ik mijn pad nu echt mag gaan: met het kind in mij, op pad!

 

Bedankt voor al jullie geduld en liefde, de ontdekkingsreis met humor op weg naar binnen en weer naar buiten.

ADEM IN, ADEM UIT….dikke kus,

 

Ellen**

 

 

 

 

 

*Serendipity was de organisatie waar meerdere van onze begeleiders werkzaam waren vóór de oprichting van Mi Cuento Reizen.

 

**Ellen Gieles heeft ons tijdens deze reis met andere ogen leren kijken, waardoor de meest simpele dingen een grote waarde kregen. Ellen maakt hele bijzondere kunst en wij nodigen jullie uit ook haar website even te bekijken!