Spirituele Reis Latifa-reis

11 - 17 maart 2018

Van 11 - 17 maart 2018 vond voor de tweede keer onze spirituele reis Latifa-reis in Andalusië plaats in het mooie La Caracola in Andújar. Onderstaand vind je een selectie van de mooie foto's, die onze deelnemers maakten, en die jou een goed beeld geven van de sfeer van deze spirituele reis. Daaronder vind je de reisverslagjes, waarmee onze reizigers jóu willen inspireren.


Dit zeggen onze deelnemers over hun Latifa-reis

De Latifa-reis was een geweldige ervaring! De omgeving, de fijne groep, Marloes en Margit, het super gastvrije hotel La Caracola, in één woord: FANTASTISCH!

 

Ik ben zo blij dat ik dit avontuur ben aangegaan en heb er zoveel van geleerd. 

 

Het fijne van de Latifa-reis vond ik dat het deels volgens een programma was, en deels vrije tijd. Ik vond het perfect in balans.

 

Ook het hotel waar wij verbleven vond ik super. Zeer gastvrij en huiselijk. Het voelde als thuis.

 

Marloes en Margit zijn een gouden duo en ik zou heel graag nog eens met die twee op reis gaan. Hele inspirerende en fijne mensen.

 

Deze reis zal ik nooit vergeten, en ik gun het iedereen om dit ook eens mee te maken. 

 

Heel erg bedankt!

 

Liefs,

 

Daniëlle


Waar zal ik beginnen? Er is zoveel moois om te benoemen: de prachtige omgeving, de gastvrije ontvangst in La Caracola en het heerlijke eten. 

 

De reis heeft me zoveel goeds gebracht, en nog altijd geniet ik na van de mooie tijd die ik daar heb gehad tussen alle bijzondere en fijne mensen. Ik voel me blijer, krachtiger en meer in balans.

 

Elke dag gingen we met een thema van de Latifa-meditatie aan de slag. Hoewel het ene thema mij meer deed dan het andere thema, had elke dag wel iets bijzonders. We hebben gelachen, gehuild, gezongen, gedanst, gewandeld en nog zoveel meer. 

 

En wat is het heerlijk om even 'rolloos' te zijn, gewoon mezelf, en te genieten gewoon met jezelf in de natuur, de rust, zodat er ruimte ontstaat om bij een andere laag van jezelf te komen. En dit alles onder begeleiding van Margit en Marloes, als een warm bad. 

 

Bedankt voor alles, het was een cadeau voor mijzelf. 

 

Marielle


Op zondag 11 maart vertrok ik met 6 andere deelnemers en Marloes en Margit naar Andalusië. Niet wetend waar ik terecht zou komen, wat we zouden gaan doen en wie de andere mensen waren. Best spannend, ook al kende ik Ans van de organisatie al wel en wist ik dat ik in goede handen zou zijn.

 

Na wat reis-uren kwamen we op een prachtige plek terecht….La Caracola in Andújar. Prachtig van binnen qua inrichting, sfeer en de ontzettend lieve mensen die er wonen en werken. Ook het eten was duidelijk met liefde en passie bereid. En bijna nog prachtiger van buiten qua natuur en mystieke sfeer die er hangt. De lieve honden, paarden en de ezel maken het plaatje compleet. En toen moest de week nog beginnen.

En wat voor week is het geworden!

 

Ik heb bestaan….ten volste gevoeld dat ik er ben en mag zijn

Ik heb verlangd….mijn verlangens woorden gegeven en laten weten aan de ander

Ik heb gehoopt…..waar hopen eerst niet mocht van mezelf, heb ik nu de kracht ervan ervaren

Ik heb geloofd en vertrouwd……en ben daar nu na de reis niet mee gestopt, wat een heerlijk gevoel

Ik laat los……wat heb ik mezelf laten horen daar op de Lion King-berg

Ik heb lief……mezelf, de ander en alles om me heen

Ik ben bereid…..bereid om voor mezelf te gaan uit liefde voor mezelf, en te gaan voor mijn leven

Ik ben op reis gegaan en thuis gekomen!

 

Dankjewel, lieve Marloes en Margit, voor jullie invulling van deze Latifa-reis, de veilige en warme sfeer en ook de humor en heerlijke knuffels! Dankjewel, lieve, dappere en mooie mede-reisgenoten, voor het samen de diepte en deze mooie reis!

 

Lieve groet,

 

Nicky

 

p.s.: mocht je denken ‘de lion-King-berg?’, ga dan mee op reis en loop het terrein op achter het hek, blijf een beetje aan de linkerkant lopen en dan zie je hem vanzelf, de rots waar Mufasa zijn zoon Simba aan het dierenrijk toont, kan niet missen…..eenzelfde grote rots die uitkijkt over het prachtige dal en waar je je de king of the world voelt!