Spirituele reizen

Kiezen voor een spirituele reis - wat vind jij belangrijk?

Bij het enorme aanbod aan spirituele reizen, is het zaak dat jij goed voor jezelf onderzoekt waar jij precies behoefte aan hebt. Kortom: wat vind jij belangrijk? Het is dan ook goed om te kijken welke organisatie daarbij bij jou past en die dezelfde dingen belangrijk vindt als jij. Een retraite is een moment van rust, maar hoeveel rust wil jij daarin? Wil jij juist veel interactie met jouw groepsgenoten, of wil jij een meer individuele reis? En wat spreekt jou verder aan? Vind je het fijn om volledig geleid te worden gedurende de dagen, of mag het voor jou wat meer open liggen? Een spirituele reis met Mi Cuento Reizen is er in vier verschillende soorten, waarbij er verschil is tussen de hoeveelheid groepsactiviteiten en alleen-tijd.

Spirituele reis - een retraite met vakantiegevoel

spirituele reis
Een spirituele reis in het buitenland is een groot cadeau aan jezelf. Je vind het fijn om de diepgang in te duiken, met jezelf, onze begeleiders en jouw groep medereizigers. Daarnaast zoek je rust en wil je genieten van de prachtige natuur, hou je van wandelen, wil je af en toe een duik in het zwembad nemen of gewoon lekker rustig een boekje lezen. Als dit jou aanspreekt, dan ben je op een spirituele reis of retraite van Mi Cuento Reizen aan het juiste adres. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er een goede balans is tussen programma en tussen vrije tijd. We zoeken de diepgang op (daarom kies je immers voor deze reis), maar er moet ook tijd zijn om dingen te laten bezinken en een plekje te geven, rust te nemen en gezelligheid te ervaren.

 


Spirituele reis - retraite of stilteretraite?

Ons reisprogramma kent vier verschillende spirituele reizen. Al naar gelang waar jij behoefte aan hebt kun je kiezen uit een drietal spirituele reizen waarin er gewoon gesproken wordt, en een stilteretraite. Alle vier de reizen zijn échte groepsreizen, omdat wij gebruik zullen maken van de groepsenergie. De stiltereis is daarnaast natuurlijk wat individueler, omdat je een aantal dagen niet spreekt, en dus geen verbaal contact maakt met jouw medereizigers. Op deze reis word je ook echt uitgenodigd om de aandacht naar binnen toe te verleggen. Tijdens de Latifa-reis, de Camino van het Hart of de SoulQuest is er wel meer interactie met je medereizigers. Ondanks dat alle reizen voor iedereen toegankelijk zijn, worden de stiltereis en SoulQuest ook wel gezien als echte verdiepingsreizen. 

spirituele reizen

Naar de homepage