Spirituele Reis in het Buitenland - Rustvakantie

Eens in de zoveel tijd je dagelijkse patronen achter je laten is als een APK, maar dan voor jou als mens. Dat is wat onze deelnemers vaak aan het einde van hun bezinningsweek in het buitenland aangeven. Door deze rustvakantie in het buitenland te beleven, schep je daadwerkelijk een letterlijke afstand van deze dagelijkse beslommeringen. Je neemt afstand van je werkplek, je gezin, je laptop en je PC, om jezelf weer beter te leren kennen, en om contact te maken met jouw gevoelens. Door de hectiek van alledag is het vaak moeilijk om jouw gevoelens toe te laten, of er bewust bij stil te staan. Een bezinningsweek in het buitenland geeft jou de rust die je hiervoor nodig hebt. 

Rustvakantie in het buitenland: Andalusië!

stilteretraite buitenland

Wanneer je met ons mee op retraite gaat, dan reis je met ons naar Andalusië. Waarom Andalusië? Omdat de natuur in Andalusië meebeweegt met jouw proces.. Prachtige glooiende dalen, bergen en rotsen, af en toe een watertje of de golven van de zee. Warme wind langs je haren. Geen enkele maand is de natuur hetzelfde. Uitbundige bloei, perioden van droogte, groen bruin, paars en helder blauw zijn de kleuren die het landschap kent, afwisselend in elke maand. De Andalusische bevolking ervaren wij als liefdevol en open, hetgeen bijdraagt aan de liefdevolle sfeer en bedding die wij tijdens onze rustvakantie in het buitenland willen creëren. Kortom: wij houden van Andalusië!

Bezinningsweek in het buitenland: voor wie?

De bezinningsweek in het buitenland is bedoeld voor mensen die afstand willen nemen van de dagelijkse beslommeringen in hun leven. Mensen die de behoefte hebben om eens goed stil te staan bij wat hun gevoelens, of zich weer bewust willen worden van de signalen in hun lijf. Voor sommige mensen betekent dit dat ze echt een andere koers willen gaan varen, voor anderen betekent het een doorbreking van dagelijkse patronen. Deze bezinningsweek in het buitenland is vooral geschikt voor mensen die (meer) willen voelen en ervaren om bewuster in het leven te staan. Hier vind je wat meer informatie over de thema's die onze deelnemers zoal in de reis meenemen, maar er zijn beslist nog veel meer redenen te noemen waarom een Bezinningsweek in het buitenland goed voor je is. 

Rustvakantie in het buitenland - de weg naar een energieker en meer ontspannen leven!

Naar de homepage