spirituele reis

Waarom mee op spirituele reis?

spirituele reis buitenland

 

 

Een spirituele reis of retraite in het buitenland geeft je de kans om opnieuw de verbinding aan te gaan met jouw hart. Vanwege de fysieke afstand van de dagelijkse hectiek, is het makkelijker om naar binnen te keren. 

 

Vaak merk je wel dat er iets wringt, of niet helemaal klopt, maar lukt het niet om daar echt contact mee te maken. Je voelt dat je je grenzen voorbijgaat, of een ander gemakkelijk over jouw grenzen laat gaan, maar wat dat precies met je doet, daar sta je wat minder makkelijk bij stil. 

Jouw redenen om mee te gaan op een spirituele reis:

Er zijn een aantal vaak voorkomende redenen waarom onze deelnemers met ons mee op spirituele reis gaan: 

  • Je wilt je weer verbinden met jouw kern, de stem van je hart;
  • Je wilt jouw kracht weer voelen;
  • Je wilt je dromen en verlangen waarmaken;
  • Je wilt een week lang de stilte opzoeken;
  • Als een spirituele APK, om de boel van binnen weer eens even los te schudden;
  • Omgaan met grenzen;
  • Jezelf in het middelpunt zetten, en alleen eens even voor jouzelf zorgen
  • Jouw eigen, hier niet genoemde reden;

Spirituele reis: life changing event

Veel van onze deelnemers ervaren hun deelname een een spirituele reis als een levensveranderende ervaring en vatten gelijk de koe bij de hoorns wanneer zij weer thuis zijn. Ze kiezen een andere carrière, gaan hun droom waarmaken, voelen zichzelf in hun kracht staan, waardoor zij precies die mensen aantrekken die bij hen passen. Jezelf eens even helemaal in het middelpunt van jouw aandacht zetten, verricht wonderen. Wanneer geef jij je leven een boost?

Spirituele reis: drie soorten

Stilteretraite, Latifa-reis en Expressie-reis

In het programma van Mi Cuento Reizen vind je drie verschillende spirituele reizen. Zo is er een meer individueel proces (ondanks dat we ook zeker gebruik maken van de groepsdynamiek) tijdens de stilteretraite. Een retraite waarin je een aantal dagen niet zult spreken, om je meer en meer met je innerlijk weten te verbinden. Daarnaast is er de spirituele reis Latifa-reis, in welke reis je heel bewust contact gaat maken met je lichaam en de plekken waar de 7 levensthema's van de Latifa-meditatie zich bevinden.  Een hele bijzondere spirituele reis is onze Expressie-reis. Een reis, die jou uitnodigt om je stem te laten horen en je innerlijke dans te laten zien!

 

In ons reisprogramma vind je deze reizen nader uitgelicht. 

Naar de homepage