Retraite buitenland

Kom tot rust op een retraite in het buitenland

"Wij verzoeken u uw mobiele apparatuur uit te zetten tijdens deze vlucht". Wat een fenomenale zin om je retraite mee te beginnen in het vliegtuig! Het is geen overbodige luxe om de wereld van je laptop, PC, Social Media, eens even helemaal achter je te laten. Zo kun je echt ontspannen en alle aandacht naar binnen toe richten, in plaats van alleen maar naar buiten toe, zoals je dat wellicht gewend bent in je dagelijkse leven. Zo kun je de stappen gaan zetten die jij nodig hebt om weer energiek en vrij in het leven te staan.

Retraite Buitenland: laat de boel de boel!

Klopt! Er zijn genoeg redenen die jij kunt verzinnen om jezelf niet een retraite in het buitenland te gunnen. Maar als je op deze pagina bent beland, dan is het wél jouw verlangen om een keer een retraite vakantie mee te maken. Een Retraite in het buitenland laat je afschakelen, zorgt voor de broodnodige ontspanning in je leven, om alles weer eens even op een rijtje te zetten. Wat wil JIJ? Wat is je droom, wat is je verlangen? Hoe kun je verdere stappen gaan nemen naar een minder bezorgd leven? Op het moment dat jij jezelf zo'n prachtig cadeau gunt, laadt jouw batterijtje weer op. Onze deelnemers noemen onze retraites een levensveranderende ervaring. 

Retraite buitenland - rustgevend en boeiend Andalusie!

Een retraite in het buitenland, even helemaal weg van de omgeving waar je normaal gesproken in verblijft, laat jou diepgaand jouw innerlijke wereld te ontdekken. Wij organiseren deze retraites in Andalusië; simpelweg omdat wij Andalusië de mooiste plek op aarde vinden. De openhartigheid van de bevolking wordt weerspiegeld in de warmte van de streek. De wijdsheid van het landschap én de diversiteit weerspiegelt de legio mogelijkheden om al jouw mooiste innerlijke plekken te ontdekken tijdens jouw spirituele reis. Onze accommodaties geven een veilige bedding, en alle rust om jouw retraite vakantie te beleven. Bekijk hier onze accommodaties!

Retraite Buitenland: op zoek naar de stilte in jezelf?

retraite buitenland

 

Wanneer je echt even helemaal wilt afschakelen en uitloggen, is een stiltereis echt een ideale manier om dat te doen. De stilteretraite wordt ervaren als het oog van de orkaan.

 

Daar waar je de rust vind in de wirwar van gedachten en drukte om je heen. In de stilteretraite in Andalusië van Mi Cuento Reizen ga je op een hele rustige manier de stilte in. Je hoeft niet ervaren te zijn met meditatie, maar wordt door onze begeleiders langzaam meegenomen steeds dieper de stilte in. De stilteretraite kenmerkt zich door rust, gevoeligheid en verbinding, allereerst met jouzelf. Doordat je steeds meer open gaat staan, is ook de woordenloze verbinding met jouw medereizigers voelbaar. Naast de stilteretraite hebben wij nog 2 andere prachtige retraite vakanties in ons programma! Deze vind je op onze homepage.

retraite buitenland: neem de lift van je hoofd naar je hart!

Terug naar home