Kom tot rust op een retraite in het buitenland met Mi Cuento Reizen!

Retraite buitenland: neem de lift van je hoofd naar je hart!

stilteretraite

Een retraite in het buitenland, is een perfecte manier om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Zo kun je echt ontspannen en alle aandacht naar binnen toe richten, in plaats van alleen maar naar buiten toe, zoals je dat wellicht gewend bent in je dagelijkse leven. Verbinden met jouw verlangen, met alles wat er écht voor jou toe doet, geeft een frisse nieuwe focus op het leven, nieuwe plannen en doelen én de handvatten om daar echt mee aan de slag te gaan. 

Retraite Buitenland: ons reisprogramma

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Meditatiereis

Een diepgaande, liefdevolle en verrassende spirituele reis met subtiele meditaties en affirmaties. Deze retraite gaat over bewust leven, durven verlangen, vertrouwen, loslaten en verbinden met liefde.Stilteretraite, stilte retraite

Stilteretraite

Stiltereis

De stilteretraite geeft rust en afstand om te kijken naar je leven, je dromen en verlangens. De stilte laat je dichter bij jezelf komen, in zachtheid confronterend, helpend en helend.Expressie, stembevrijding

SoulQuest

Een reis naar jouw oorsprong

Wat gebeurt er als alle laagjes worden afgepeld? Hoe verandert jouw leven als je écht thuiskomt bij wie jij bestemd bent te zijn? 

Kom het ontdekken in deze diepgaande en speelse reis!Retraite buitenland - rustgevend en boeiend Andalusie!

Een retraite in het buitenland, even helemaal weg van de omgeving waar je normaal gesproken in verblijft, laat jou diepgaand jouw innerlijke wereld te ontdekken. Wij organiseren deze retraites in Andalusië; simpelweg omdat wij Andalusië de mooiste plek op aarde vinden. De openhartigheid van de bevolking wordt weerspiegeld in de warmte van de streek. De wijdsheid van het landschap én de diversiteit weerspiegelt de legio mogelijkheden om al jouw mooiste innerlijke plekken te ontdekken tijdens jouw spirituele reis. Onze accommodaties geven een veilige bedding, en alle rust om jouw retraite vakantie te beleven. Bekijk hier onze accommodaties!

Uitgelicht:

Retraite Buitenland: op zoek naar de stilte in jezelf?

retraite buitenland

 

Wanneer je echt even helemaal wilt afschakelen en uitloggen, is een stiltereis echt een ideale manier om dat te doen. De stilteretraite wordt ervaren als het oog van de orkaan.

Daar waar je de rust vind in de wirwar van gedachten en drukte om je heen. In de stilteretraite in Andalusië van Mi Cuento Reizen ga je op een hele rustige manier de stilte in. Je hoeft niet ervaren te zijn met meditatie, maar wordt door onze begeleiders langzaam meegenomen steeds dieper de stilte in. De stilteretraite kenmerkt zich door rust, gevoeligheid en verbinding, allereerst met jouzelf. Doordat je steeds meer open gaat staan, is ook de woordeloze verbinding met jouw medereizigers voelbaar. 

Terug naar home