Retraite buitenland

Kom tot rust op een retraite in het buitenland

"Wij verzoeken u uw mobiele apparatuur uit te zetten tijdens deze vlucht". Wat een fenomenale zin om je retraite mee te beginnen in het vliegtuig!

 

Het is geen overbodige luxe om de wereld van je laptop, PC, Social Media, eens even helemaal achter je te laten. Zo kun je alle aandacht naar binnen toe richten, in plaats van alleen maar naar buiten toe, zoals je dat wellicht gewend bent in je dagelijkse leven. 

Retraite in het buitenland: weg van je dagelijkse omgeving.

Een retraite in het buitenland, even helemaal weg van de omgeving waar je normaal gesproken in verblijft, kan je helpen je innerlijke wereld te ontdekken. Wij organiseren deze retraites in Andalusië simpelweg omdat wij Andalusië de mooiste plek op aarde vinden. De openhartigheid van de bevolking wordt weerspiegeld in de warmte van de streek. De wijdsheid van het landschap én de diversiteit weerspiegelt de legio mogelijkheden om al jouw mooiste innerlijke plekken te ontdekken tijdens jouw spirituele reis

Retraite in het buitenland: op zoek naar de stilte in jezelf

retraite buitenland
stilteretraite

 

Wanneer je echt even helemaal wilt afschakelen en uitloggen, is een stiltereis een ideale manier om dat te doen. In de stilteretraite in Andalusië van Mi Cuento Reizen ga je op een hele rustige manier de stilte in. Je hoeft niet ervaren te zijn met meditatie, maar wordt door onze begeleiders langzaam meegenomen steeds dieper de stilte in. De stilteretraite kenmerkt zich door rust, gevoeligheid en verbinding, allereerst met jouzelf. Doordat je steeds meer open gaat staan, is ook de woordenloze verbinding met jouw medereizigers voelbaar. 

Een retraite in het buitenland: meer voelen, minder denken!