Een spirituele vakantie, wat is dat dan?


Een spirituele vakantie is een vakantie die jou uitnodigt tot bewust zijn. Een verkeerd predikaat ligt er op het woord spiritueel. Dit wordt vaak gelijk gesteld aan zweverig. Juist aarden en met beide voeten op de grond staan staat in onze spirituele vakanties centraal.

 

In ons dagelijkse, vaak hectische leven is het niet altijd gemakkelijk om even stil te staan, en te onderzoeken wat je nu precies voelt in je lijf. Vaak kroppen we bepaalde gevoelens op, gewoon omdat het ons helpt om te overleven, of omdat het even niet uitkomt om er lang bij stil te staan. Een spirituele vakantie haalt je letterlijk even uit jouw vertrouwde omgeving. In deze reis ben je er alleen maar voor jezelf en met jezelf. Je hebt alle rust en tijd om jezelf te onderzoeken en om thuis te komen bij jezelf, jezelf misschien zelfs weer te herontdekken. 

 

spirituele reis retraite
spirituele reizen buitenland meditatiereizen
Ans Houben op retraite

Leven vanuit je hart tijdens jouw spirituele vakantie!

Een spirituele vakantie, meditatievakantie of retraite nodigt je uit om naar je kern te gaan, naar binnen. Om meer te gaan leven vanuit je hart en je hoofd daarbij dienstbaar te  laten zijn aan het hart, maar het niet meer te laten overheersen. 

 

Een spirituele vakantie met Mi Cuento Reizen is diepgang gecombineerd met genieten van al het moois dat Andalusië te bieden heeft. Je maakt door een gebalanceerd programma contact met jouw hart, je wensen en je dromen en daarnaast is er voldoende tijd om te ontspannen en voor gezelligheid met de reizigers in jouw groep.

 

Bij Mi Cuento Reizen maken wij verschil tussen de diverse retraites. In de stilteretraite wordt er een aantal dagen echt niet gesproken, en in de overige twee retraites juist wel, al zullen ook daar stiltemomenten worden ingelast. 

 

 

Kom jouw verhaal vertellen in Andalusië en bekijk hier onze spirituele vakanties-->

Homepage