spirituele vakantie

Een spirituele vakantie, wat is dat dan?

Een spirituele vakantie met Mi Cuento Reizen:

Een spirituele vakantie volgens Mi Cuento Reizen is een vakantie die jou uitnodigt tot bewust zijn, via een diepgaand coachingsprogramma. Een verkeerd predikaat ligt er voor ons op het woord spiritueel. Dit wordt vaak gelijk gesteld aan zweverig en niet van deze wereld. Juist aarden en met beide voeten op de grond staat in onze spirituele vakantie centraal. Het helemaal 'aanwezig zijn' in je lijf en hier op aarde, maakt dat je open kunt staan voor subtiele andere gevoelens.

 

Spirituele Vakantie - 4 verschillende soorten

Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende spirituele vakanties. Zo is er de Stilteretraite, de retraite Expeditie Hartstocht, de Latifa-reis. en Magisch Ritueel. Wil je direct deze reizen bekijken, ga dan naar onze homepage, anders lees gerust verder!

In ons dagelijkse, vaak hectische leven is het niet altijd gemakkelijk om even stil te staan, en te onderzoeken wat je nu precies voelt in je lijf. Vaak kroppen we bepaalde gevoelens op, gewoon omdat het ons helpt om te overleven, of omdat het even niet uitkomt om er lang bij stil te staan. Een spirituele vakantie haalt je letterlijk even uit jouw vertrouwde omgeving. Doordat je tijdens jouw spirituele vakantie door prikkelende opdrachten nét even buiten je comfortzone gaat, kun je weer van alles voelen in je lijf en in je hart. In deze reis ben je er alleen maar voor jezelf en met jezelf. Je hebt alle rust en tijd om jezelf te onderzoeken en om thuis te komen bij jezelf, jezelf misschien zelfs weer te herontdekken. 

 

 

spirituele vakantie
Spirituele vakantie: Stilteretraite in Andalusië

Spirituele vakantie: leven vanuit je hart.

Een spirituele vakantie of retraite nodigt je uit om naar je kern te gaan, naar binnen. Om meer te gaan leven vanuit je hart en je hoofd daarbij dienstbaar te  laten zijn aan het hart, maar het niet meer te laten overheersen. Uit het piekeren en denken en helemaal in het voelen.

 

Een spirituele vakantie met Mi Cuento Reizen is diepgang gecombineerd met genieten van al het moois dat Andalusië te bieden heeft. Je maakt door een gebalanceerd programma contact met jouw hart, je wensen en je dromen en daarnaast is er voldoende tijd om te ontspannen en voor gezelligheid met de reizigers in jouw groep.

 

Bij Mi Cuento Reizen maken wij verschil tussen de diverse retraites. In de stilteretraite wordt er een aantal dagen echt niet gesproken, en in de overige twee retraites juist wel, al zullen ook daar stiltemomenten worden ingelast. Verder zal de ene spirituele vakantie nét wat meer subtiele zaken aan het licht brengen, terwijl een andere retraite juist door drama of expressieve oefeningen zeer duidelijk dingen aan jou laat zien. 

 

Naast de stilteretraite, vind je nog twee andere spirituele vakanties in ons programma: de Latifa-reis, een reis die volledig is opgebouwd rondom de zeven diepgaande levensthema's van de Latifa-meditatie, en de retraite Expeditie Hartstocht, een reis waarbij we meditatief/intuïtief schrijven als middel gaan gebruiken om bij ons gevoel te komen. In deze reis wisselen ingetogenheid en uitbundige expressie zich af rondom diverse levensthema's.

 

 

Kom ook jouw verhaal vertellen in Andalusië en bekijk hier de verslagen van de deelnemers op de reeds door ons georganiseerde spirituele vakanties.

Homepage