Persoonlijke Ontwikkeling en Retraites gaan Hand in Hand

Een coaching retraite is effectief door de intensiviteit van een hele week op een afgelegen plek bezig zijn met jouw persoonlijke groei

Tijdens jouw innerlijke reis maak je verbinding met jouw wensen, dromen en verlangen. Als het even ontbreekt aan rust en creativiteit, is het belangrijk een stap te zetten. Ontdek wat jou momenteel verhindert om jouw dromen waar te maken. Wat belet dat je je talenten optimaal gebruikt? Waarom voel je je steeds moe en onvoldaan? Hoe dan ook: tijdens deze coachingsretraite er zal van alles in jouw binnenste worden aangeraakt, waardoor je grote stappen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling.  

 

Coaching Retraite; wat houdt het in?

Een retraite of stilte retraite met Mi Cuento Reizen is een geconcentreerde coachingsweek. Je gaat ervaren, voelen, het gesprek aan met jezelf en je mede-reizigers, en ook onze begeleiders. Dit geeft jou diverse inzichten en handvatten die je straks weer in jouw dagelijkse leven kunt gaan toepassen. Soms moet je even uit je dagelijkse leven stappen om van een afstand te kunnen kijken naar alles wat je daarin tegenkomt. Een retraite in het buitenland geeft dan ook letterlijk afstand. 

 

Onze coachingsreizen gaan over bewustwording en persoonlijke groei. De stress van alledag laat je achter je, en je gaat weer bewust en vitaal leven. Enkele thema's die je op een coaching retraite met ons gaat tegenkomen zijn: zelfvertrouwen, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, passie, balans in je leven creëren, zodat jij kunt worden wie je bent. 

 

Lees waarom jouw retraite in Spanje zo effectief is, en meer over ons concept.

 

 

Onze coaching retraite is erg diepgaand. Tevens krijg je echter ook het gevoel dat je op vakantie bent, door de prachtige, rustige, omgeving van onze locatie (midden in de natuur bij een stuwmeer), en de uitstekende verzorging waar het de Andalusische keuken betreft. Tijdens de diverse sessies gedurende de dag duiken we het diepe in, om daar te spelen, te ervaren, te voelen en te accepteren wat er is. Daar tussenin is er voldoende ruimte om alles wat je hebt beleefd te laten bezinken en beklinken. Maar ook is er tijd en ruimte om gewoon lekker te genieten van jouw Casa Rural, de prachtige omgeving en het lekkere Andalusische eten. Neem gerust een duik in het zwembad of zoek een plekje onder een boom met je boek. Ontspanning is een grote factor in het kunnen voelen in je lijf, en dus ook zeker niet onbelangrijk in onze coachingsreizen. Daarom proberen wij een brug te slaan met onze moderne retraites.

Coachingsreizen of Retraite Vakantie?

coaching retraite buitenland

Veel ruimte voor het individu tijdens onze coachingsreizen


Naar de homepage