Latifa-reis 6 - 12 april 2025

Willem en Anna namen 9 heerlijke deelnemers: André, Carry, Margot, Mary, Petra & Petra, Uli, Ria en Sandor, mee op Latifa-reis. In deze reis mocht Willem zijn 40e verjaardag vieren. Lees hieronder hun geïnspireerde reisverslagen!


Lieve Anna, Lieve Willem,

 

Hoe onbekend, waar ik naar toe reisde... maar hoe snel vertrouwd.

 

Een prachtige groep met mensen, die elkaar steunden, respect toonde, en elkaar volkomen vrij liet. Stap voor stap doorliepen wij de Latifa-meditatie, die steeds duidelijker, zichtbaarder en verhelderend was. Confronterend soms en ongemakkelijk soms. Prachtig vaak. Buiten mijn comfortzone: regelmatig.

 

Maar dag voor dag werd het mij duidelijker waar ik voor sta, wie ik ben, waar mijn hart ligt, en vooral wat ik los wil laten. en Dát heb ik gedaan. Uit liefde voor mijzelf, dankzij jullie liefdevolle en prachtige begeleiding.

 

Veel liefs,

Carry


Lieve Anna en Willem,

 

Enorm bedankt voor een week vol liefde, nabijheid en zorg.

 

Ik gunde mijzelf deze tijd voor mijzelf en ik ben enorm blij dat ik dat met jullie mocht beleven. Omringd door warmte, letterlijk en figuurlijk.

 

Met jullie begeleiding mocht ik stilstaan en stil zijn, maar ook bewegen en vieren!

Ik voel diep vertrouwen en grote dankbaarheid.

 

Jullie zijn prachtig!

 

Dank, dank, dank,

Liefs,

Margot


Lieve Anna en Willem,

Na het beëindigen van mijn relatie van meer dan 30 jaar met de liefde van mijn leven, zocht ik naar een manier om  daar bij stil te staan. Echt te voelen wat het met me doet. Om te leren met mijn gevoelens van verdriet om te gaan, te kunnen vertrouwen dat het goed is. Dat ik goed ben, zoals ik ben en te kunnen delen in liefde en verbinding met anderen. Woorden te leren, die mijn gevoelens en emoties kunnen beschrijven en zo meer betekenis te geven aan wat er zich in mij afspeelt.

 

Dank voor dit grote cadeau. Het laten zien van een 'nieuwe' wereld en die met een open hart betreden.

 

Liefs,

Sandor


Allerliefste Anna en Willem en Groepsgenoten,

 

Wat een kado heb ik mogen ontvangen deze week. Van buiten naar binnen, van groot naar klein, van koud naar warm, van alleen naar samen, van traan naar lach. Mooie mensen heb ik ontmoet!

 

Deze week zal ik niet vergeten, want ik weet en voel, hij zit opgeslagen in de kamer van mijn hart. Dankjewel.

 

Liefs,

Mary


Latifareis 6-12 april 2024

 

Lieve Anna en Willem,

 

Wat ben ik enorm dankbaar dat ik het mijzelf gegund heb om deze reis te gaan maken! Én dat ik het samen met deze mooie groep kon maken en afmaken. Want dat laatste was vanwege familieomstandigheden onzeker.

 

Na een onbeschrijfelijk heerlijke week in een waanzinnig mooie omgeving, voel ik mij lichter en puur. Jullie begeleiding is daar enorm belangrijk in geweest. Het voelde veilig en oprecht en met aandacht voor eenieders verhaal en persoonlijke reis.

 

Ik heb veel losgelaten en dat voelt geweldig goed, het kind in mijzelf weer ontdekt en dat was lang geleden.

 

Mi Cuento zou iedereen een keer moeten ervaren; genieten en ontwikkeling onder de Spaanse Zon.

 

Hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke week!

 

Lieve groet,

Petra


Lieve Anna en Willem,

 

Wat ben ik blij dat deze reis bestaat. Ervaringen die ik voor geen goud zou willen missen. Ik was hier voor de tweede keer, maar het én ikzelf was anders dan de vorige keer. Ik was nog niet klaar met mezelf. Iets in mijzelf wilde terug.

 

Knap hoe jullie omgaan met ieder individu. Niets ontgaat jullie. Wow!! Wat heb ik weer een hoop meegemaakt en mooie stappen gemaakt. I will be back!!

 

1000x dank,

André


Lieve Anna en Willem,

 

Wat een geweldige week heb ik gehad met jullie. En wat een geweldige week heb ik gehad met mijzelf. In mijn koffer pak ik zoveel inzichten méér in mee. Daar ben ik dankbaar voor.

 

Wellicht zien we elkaar ergens ooit...

 

Een hele warme groet van

Uli


Lieve Anna en Willem,

 

Het was een geweldig cadeau aan mijzelf. Met veel inzicht en symboliek. Helemaal teruggeworpen op mijzelf maar met op de juiste momenten professionele steun. Een heel boekwerk met inzichten en bloemetjes geplukt hierbij.

 

Zeker kom ik graag een keer weer.

 

Liefs van

Petra


Lieve Anna en Willem,

 

Al zo lang wilde ik het laatste stuk verleden afsluiten... het lukte niet zo... toen er iets heftigs gebeurde zei een collega "je moet er eens uit". En plotseling kwam er een stroomversnelling. Onverwacht bleek de prikkelpost van Willem van Mi Cuento Reizen in mijn mailbox te zitten met daarin het verhaal van Willem, die ook deuren wilde sluiten. Het paste precies... en ik boekte voor mijn gevoel erg snel.

 

Mijn doel heb ik met jullie mogen bereiken lieve mensen... deuren zijn er niet gesloten... maar de focus is veranderd. Geweldig!

 

Heel veel dank, heel veel liefs,

Ria

 

"Als je besluit te durven, krijgt je wereld een ander gezicht" - Ralph Waldo Emerson