Retraite: pad naar bewustwording

Onze retraites en stilteretraite hebben als doel jou meer bewust te maken van onbewuste signalen. Stress bijvoorbeeld, zet zich altijd ergens vast in je lijf; je schouders of je nek misschien. Of misschien holt je hart als een dolle in een soort van hinkstapsprong. In onze spirituele reizen ga je door meditatie en andere bewuste energetische oefeningen kijken naar hoe jij alert kunt zijn op de signalen. Krijg je wel alles mee wat er gebeurt als er iets tegen je gezegd wordt? Hoe reageert je lijf en waarom? Wat gebeurt er als je een handeling héél bewust doet. Welk gevoel treedt er op?

zingeving groepsretraite Spanje meditatie

Retraites met pit!

Tijdens onze retraites word je uitgenodigd om naar je kern te gaan. Daarbij mag en kan er alles voorbij komen. Het is niet zo dat je een hele dag door op een meditatiekussentje wordt geplakt. Jij gaat ervaren door diverse groepsoefeningen en soms ook één op één gesprekken met deelnemers of leiding. Alles mag er daarbij zijn. Zowel de traan als de lach. Onze retraites nodigen uit tot diepgang, waarbij humor een mooie relativering kan zijn. Niet om dingen weg te lachen, maar als broodnodige tegenhanger voor soms diepgaande ervaringen.


Retraite: volledig verzorgd!

Als jij kiest voor een diepgaande retraite, dan is het belangrijk dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom zijn onze spirituele reizen volledig verzorgd van A tot Z. De reissom is daarom inclusief het verblijf, alle maaltijden en ook jouw transfers. Zo wordt jouw retraite een waar genieten! Je hoeft als het ware alleen maar jouw koffertje te pakken, je paspoort mee te nemen en op het juiste moment op de luchthaven in Spanje te verschijnen. Daar word je dan gelijk opgevangen door onze begeleiders die jou de hele week verder meenemen in deze retraite.

 

Op onze homepage kun je precies lezen wat je van een retraite met ons mag verwachten.