Stiltereis 9 - 15 juni 2019

Zie hier de verhalen van Jeroen-Martijn, Marloes*, Irma, Adeline en Annemarie, waarin zij hun impressie van hun stiltereis laten zien in woord en beeld.


La Morata, 15 juni 2019

 

Wat een bijzondere week was het! Op een prachtige plek, liefdevolle warmte in La Morata en de bezielende begeleiding van Jeroen-Martijn en Marloes.

 

Wat ik niet had kunnen bedenken, gebeurde. Mijn hart ging open en ik hervond mijzelf en mijn liefde voor de natuur tussen de olijfbomen.

 

De warme stem van Jeroen-Martijn, de godinnenenergie van Marloes; het heeft mij zó goed gedaan.

 

Laverend tussen kracht en kwetsbaarheid ga ik het echte leven weer in met deze week en de liefde van Jeroen-Martijn en Marloes voor altijd in mijn hart.

 

From my heart to yours,

 

Irma


Stiltereis juni 2019

 

Lieve Marloes en Jeroen-Martijn,

 

Wat een week!

 

Ik kwam voor iets anders, maar kreeg mijn hart ervoor in de plaats! Door de stiltes en de meditaties, die mij zo raakten, en de inzichten die zij mij gaven, is mijn hart geopend voor groei in de liefde. Niet alleen de liefde voor mijzelf maar ook voor anderen.

 

Deze ervaring neem ik mee, en het hart dat ik heb gekregen van Jeroen-Martijn krijgt een mooi plekje, zodat het een reminder blijft, waar het voor staat. 

 

Voor Mari Carmen en Paco, de twee liefdevolle mensen die ons verblijf zo heerlijk hebben gemaakt:  Ik heb elke seconde genoten van het lekkere eten!

 

Adeline


Stiltereis juni 2019

 

Blasé als ik ben, dacht ik mijn spirituele basis redelijk op orde te hebben. Ik zou deze week wat meer onderhoud doen, en wat wijsheid ontvangen uit het  'complexe, ongrijpbare iets', met omschrijvingen die ik eigenlijk niet begrijp; 'esotherisch' en zo, heel verheven.

 

Lieve Jeroen-Martijn, jij wees mij de weg naar mijn hart, die als een wollige, mollige wombat, versuft door het gebabbel uit mijn hoofd, eenzaam zat te wachten om geknuffeld te worden. Door mij.  Lieve Marloes, jij bracht mij weer bij mijn liefde voor de natuur, de beesten, de liefdevolle rijkdom van moeder aarde.

 

Met een grote grijns ga ik weer terug naar huis. Wat ga ik ze koesteren, die wombat en mam's aarde. Er gaat geknuffeld worden. Er gaat gedanst worden! Joepiieieieeeeeeeeee!!!

 

BIG HUG

 

Annemarie