Stiltereis 22 - 28 september 2019

Eind van de maand september, wanneer de zomer nog in volle gang is in Andalusië, en ook al sporen van de herfst hun intrede doen, genoten Erwin, Marieke, José, Carla, Marion, Pieter, Sietske, Jeroen-Martijn en Anna van een inspirerende stiltereis op onze locatie La Morata. Lees hieronder hun reisverslagen en bekijk de prachtige foto's!


Wat een KADO wat ik mijzelf gaf! Met open mind erin gegaan, met de overgave om uit mijn comfortzone te komen. Mijn weg is heel duidelijk.

 

Met een lach en heel veel tranen van verdriet én blij zijn. De stilte ingegaan, wat een ervaring! Ik heb mijn hart mogen voelen. Na heel veel jaren kan/mag ik tegen mijzelf zeggen dat ik mijzelf lief vind, dat ik  mijn gevoel mag uiten, dat ik er mag zijn, dat ik mag ontvangen. Ik kan alles wat ik wil.

 

Ik wil de groep bedanken voor het respect, waarden en normen. Heel fijne energie, warm en liefdevol.

 

Anna, Jeroen-Martijn; bedankt voor alle liefde, vanuit mijn hart.

 

Deuren zijn geopend; ik sta aan het roer en ik kijk met heel veel vreugde terug op deze week, hoe onwerkelijk het ook is. 

 

Liefs,

 

Pieter


Zaterdag 28 september 2019

 

SUPER!

 

Dat is in één woord wat deze stiltereis was.

 

Alles klopte, alles kwam op tijd. De meditaties, het dansen, de opdrachten. Tijdens de reis was er genoeg tijd om met het innerlijk kind de natuur in te gaan. Lekker buiten, de paden lopen, door het water, door de modder, klimmen en klauteren. Maar ook lachen en huilen.

 

Ik kwam om alles een plek te geven en dat is prima gelukt. Daar onder die ene boom kwam de Rust, het Vertrouwen en mijn Kracht weer terug, mede door de steun en liefde van Anna en Jeroen-Martijn; dankjulliewel voor deze ervaring! Jullie zijn twee kanjers, mooie vrouw en papa beer!

 

Liefs,

 

José


Zaterdag, 28 september 2019

 

Wat heb ik genoten van deze prachtige reis, samen met Anna en Jeroen-Martijn. deze twee prachtige 'opper-kuikens' zijn een ultieme aanvulling op elkaar geweest met hun begeleiding. Een beetje JM en een beetje Anna, de sessies, het heerlijke huis van Paco en Mari Carmen. Het was een week vol van liefde voor mezelf, de natuur, een onbeschrijfelijke ervaring.

 

Alles eerst nog even rustig laten landen nu. De keuze om deze reis te maken is een hele juiste geweest. Een hele mooie stap naar een leven met bewustere keuzes in de weg die ik bewandel. Mijn hart meer laten spreken en héél veel liefde en zachtheid toelaten in mijn leven. Deze reis ga ik voor altijd met mij meedragen.

 

Heel veel dank, lieve Anna en Jeroen-Martijn, voor de liefde, de wijsheid, waarmee jullie deze week hebben vormgegeven.

 

Lieve groetjes,

 

Carla


Lieve Anna en Jeroen-Martijn,

 

Oh, oh, wat een ervaring!

 

Vol twijfel aan deze reis begonnen, vooraf erg onzeker over wat het mij brengen zou.

 

Mijn reis was diepgaand, zeer intens, met de intentie om mezelf weer te accepteren, van mijzelf te houden. Zo begon mijn reis.

 

Mijn diepste kern is geraakt en voel mijzelf na een week een heel ander mens. De geweldige groep, ontzettend liefdevolle sfeer heeft mij erg goed gedaan.

 

Hartstikke bedankt!

 

Liefs,

 

Erwin


28 september 2019

 

Vandaag eindigt mijn tweede stiltereis met Mi Cuento en wat was het weer een fantastische ervaring!

 

Alles was weer perfect georganiseerd en Anna en Jeroen-Martijn zorgden heel goed voor ons en pasten het programma mooi aan aan de behoeften van de groep. Hierdoor was het weer een compleet andere reis dan de eerste keer.

 

La Morata en de liefde en hartelijkheid van Mari Carmen en Paco maakten het compleet.

 

Lieve Anna, Jeroen-Martijn en medereizigers; ontzettend bedankt voor alles! En hopelijk tot een volgende keer!

 

Marieke


Lieve Anna, Lieve Jeroen-Martijn, Lieve Stiltekuikentjes,

 

Wat kan stilte fijn zijn.

Wat kan je hart voelen fijn zijn.

Wat kan zachtheid fijn zijn.

Wat kan mildheid fijn zijn.

Wat kan liefde fijn zijn.

 

Magisch, maar ook confronterend. Ik ben blij dat jullie er waren op mijn reis van loslaten en rouw. 

 

Dansen met de zon op je gezicht, de wind in de haren, het was Andalusische magie.

 

Dank voor alles en tot ziens!

 

Liefs,

 

Marion


Sietske