Spirituele Reizen in Spanje: een weldaad van rust

Op spirituele reis gaan in Spanje betekent jezelf overgeven aan de goede zorgen van Mi Cuento Reizen. Tijdens onze spirituele reizen in Spanje ben je een hele week intensief bezig met je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je ook mag genieten van de prachtige omgeving waarin deze spirituele reizen wordt georganiseerd.  Samen met je medereizigers ga je elke dag weer opnieuw op onderzoek aan de hand van diverse levensthema's. Onze spirituele reizen in Spanje spelen zich af in Andalusië, in het zuiden van Spanje, een magische streek.

Spirituele Reizen in Spanje, geen mooiere plek dan Andalusië

Andalusië bezit een bloeiende cultuur, ontelbare sfeervolle witte dorpjes, een diversiteit aan natuurschoon en een gastvrije bevolking. Deze prachtige omgeving, in combinatie met jouw keuze om eens helemaal uit jouw dagelijkse leven te zijn, maken onze spirituele reizen tot een weldaad van rust. In het voorjaar (half februari - mei) is er een explosie van bloemen, in allerhande kleuren en geuren. Andalusië is een grote beleving van wat de aarde te bieden heeft.


Spirituele reizen in Spanje; hoe bereid je je voor?

De beste voorbereiding die je kunt treffen voor onze spirituele reizen in Spanje is allereerst de bewuste keuze te maken voor jezelf. Om jezelf zo'n prachtige spirituele reis te gunnen. Boeken is daarna eenvoudig en kan via ons boekingsformulier. Daarna ontvang je van ons een boekingsbevestiging, waarin wat tips staan voor jouw voorbereiding. O.a. lees je hierin dat het goed is om voor de reis niet tot midden in de nacht te blijven werken, maar al eerder de keuze voor rust te maken. Ook vinden wij het verstandig om na de reis zo'n twee dagen vrij in te plannen om alles wat je tijdens onze reizen beleefd hebt goed te laten bezinken en beklijven. Je ontvangt van ons een inpakadvies, toegespitst op de reisperiode. 

Spirituele reizen in spanje - persoonlijk contact

Wil je even contact met een begeleider van jouw reis voorafgaande aan jouw spirituele reis in Spanje, dan is dat ook mogelijk. Wanneer je algemene vragen hebt, dan vinden wij het heel erg leuk als je even belt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, en wij vinden het fijn om jou al een beetje te leren kennen voor je met ons mee op spirituele reis gaat.

Naar homepage