Spirituele Reis - jouw authentieke verhaal

Iedereen heeft een verhaal. En juist jouw verhaal, maakt onze spirituele reizen zo uniek. Precies dat wat jij aan onze reis hebt toe te voegen maakt dat jouw reis zo wordt zoals hij is. Tijdens onze spirituele reizen vragen wij dan ook van jou dat jij jouw unieke verhaal komt vertellen in Zuid-Spanje. Wie ben jij en waar kom je vandaan? Wat zijn jouw verlangens, jouw levenservaringen en wat zijn jouw talenten? Hoe sta jij in het leven? Vaak zijn deze vragen óók de vragen die jij meeneemt, en dus gaan we samen op ontdekkingstocht.

retraite vakantie of spirituele reis
retraite vakantie of spirituele reis
retraite vakantie of spirituele reis

Spirituele Reis - programma

Het programma van onze bijzondere reizen nodigt jou via diverse manieren uit om jouw verhaal te komen vertellen..  In deze retraites ga je de kracht van kwetsbaarheid ervaren. Veel emotie zet zich vaak vast in het keelgebied of in andere delen van je lichaam. Het uit zich dan soms door pijn of stijfheid of juist grenzeloosheid. Door het aandacht schenken op allerhande manieren aan deze gebieden, maak je het daar weer stromend en vrij. 

 

Tussen de programma-onderdelen door is er ook voldoende vrije tijd om te genieten van de prachtige natuur die Zuid-Spanje rijk is, om gewoonweg te luieren of een boekje te lezen of lekker in het zwembad te duiken. 

Spirituele Reis - weg van de drukte

Onze spirituele reizen worden georganiseerd op plekken midden in de natuur. Plekken die je betoveren en waar je je welkom weet in de warmte en gastvrijheid van de bevolking. Een plek om er echt eens even helemaal alleen voor jezelf te zijn. Een hele week lang. Een week lang mag je afschakelen van de dagelijkse drukte en alles wat je moet. Om jezelf alles te gunnen en alleen een hele week te mogen. Genieten en ontspanning staan hierbij voorop. Bekijk in onze reiskalender wanneer je met ons mee kunt. 

 

 

Naar de homepage