retraite vakantie

Spirituele Reis - jouw authentieke verhaal

Iedereen heeft een verhaal. En juist jouw verhaal, maakt onze spirituele reizen zo uniek. Precies dat wat jij aan onze reis hebt toe te voegen maakt dat jouw reis zo wordt zoals hij is. Tijdens onze spirituele reizen vragen wij dan ook van jou dat jij jouw unieke verhaal komt vertellen in Andalusië. Wie ben jij en waar kom je vandaan? Wat zijn jouw verlangens, jouw levenservaringen en wat zijn jouw talenten? Hoe sta jij in het leven? 

Spirituele Reis - programma

Het programma van onze bijzondere Expressiereis nodigt jou via o.a. expressie en stembevrijding uit om jouw verhaal te komen vertellen..  In deze retraite ga je voelen hoe krachtig jouw stem kan zijn, of juist hoe kwetsbaar en hoe je door voor jezelf te klinken je pijn kunt helen. Veel emotie zet zich vaak vast in het keelgebied. Door het klinken, maak je het keelgebied vrij en open, en kan het gevoel vrijelijk stromen.

 

Het is een speelse reis, die naast diepe emotie ook plezier en vrijheid oproept.

 

Tussen de programma-onderdelen door is er ook voldoende vrije tijd om te genieten van de prachtige natuur die Andalusië rijk is, om gewoonweg te luieren of een boekje te lezen of lekker in het zwembad te duiken. 

Spirituele Reis - weg van de drukte

Onze spirituele reizen worden georganiseerd op plekken midden in de natuur van Andalusië. Plekken die je betoveren en waar je je welkom heet in de warmte en gastvrijheid van de bevolking. Een plek om er echt eens even helemaal alleen voor jezelf te zijn. Een hele week lang. Een week lang mag je afschakelen van de dagelijkse drukte en alles wat je moet. Om jezelf alles te gunnen en alleen een hele week te mogen. Genieten en ontspanning staan hierbij voorop. Bekijk onze reiskalender wanneer je met ons mee kunt. 

Naar de homepage