Retraite: kiezen voor jezelf!

Een retraite is een periode waarin je je terugtrekt uit het dagelijkse leven. Een kort tijdsbestek (of wat langer), waarin je er enkel en alleen voor jezelf hoeft te zijn. Je kunt deze tijd gebruiken om je koers te (her)bepalen of eens met rust kijken waar je nu precies staat in het leven. Het is dus volop já zeggen tegen jezelf. Misschien is het ook wel nee zeggen tegen anderen. En misschien is dat precies wat jij nodig hebt. Wij weten dat dat laatste niet altijd gemakkelijk is. Eigenlijk is het boeken van jouw retraite een eerste stap in de goede richting. En alle gevoelens die daarbij loskomen, daar gaan we het graag met jou over hebben tijdens jouw retraite!

Mee gaan op retraite is lief zijn voor jezelf.

Wanneer je met een zachte en liefdevolle blik naar jezelf kijkt, en echt contact maakt met jouw behoefte aan rust, dan voelt een retraite als een heel groot cadeau dat je jezelf kunt geven. Door middel van meditatie, energetische oefeningen, nodig je jezelf steeds verder uit om contact te maken met wat er in jouw hart leeft. Langzaam leer je wat af te dalen van je hoofd naar je hart. Je zult merken dat in de vertraging en verstilling, door meditatie en diverse ervaringsoefeningen, je steeds bewuster wordt van de signalen van jouw lichaam en de stem van je hart. Wil je dan ook meer je hart gaan volgen, dan is een retraite een hele goede manier om weer meer contact te gaan maken met jouw hart.

Doe jezelf een retraite cadeau

spirituele reis retraite buitenland

Is een retraite geschikt voor jou?

Retraite: geen ervaring vereist.

Onze reizen worden georganiseerd in het heerlijk warme Andalusië, en zijn zowel een diepgaande retraite als een heerlijke vakantie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of stilte. Je wordt door onze begeleiders zorgvuldig meegenomen in het programma. Heb je een open mind en een open hart, zoek je diepgang én humor, en genieten op jouw retraite vakantie, dan nemen wij jou graag mee op reis. Onze reizen zijn volledig verzorgd, zodat je nergens verder zelf aan hoeft te denken. Het is op en top genieten en je mee laten voeren met de stroming.

 

Al onze retraites vind je in één oogopslag in ons reisprogramma.

Naar de homepage