Spirituele reis: herbronnen!

Herbronnen, terugkeren naar jouw bron en daar helemaal opladen. Dat is waar onze spirituele reis de Latifa-reis onder meer voor staat. In onze spirituele reis ga je zeven verschillende levensthema's onderzoeken, beginnend met misschien wel de allerbelangrijkste: Ik besta. 

 

In het leven van alledag lijkt het af en toe wel alsof wij als individu geen bestaansrecht meer hebben.

 

Wij meten ons af aan anderen, of laten anderen oordelen over wat wij wel of niet moeten en mogen doen. Zo draaien we mee in een mallemolen totdat we er schoon genoeg van hebben. Of, beter, we merken dat we stress ontwikkelen, pijnklachten, of ons steeds verdrietig voelen en niet echt kunnen duiden waarom.

Spirituele reis een cadeau van rust

Onze spirituele reis vindt plaats in het uiterste zuiden van Spanje,  waar de natuur nog veelal ongerept is, en de mens nét wat puurder leeft dan in Nederland. De door ons aangetrokken accommodaties bevinden zich dan ook in uitgestrekte natuurgebieden waar je volledig tot rust mag gaan komen. Zoveel mogelijk zijn wij dan ook buiten en in de natuur, als het weer het toe laat. 

Spirituele reis: genieten mag ook!

Ondanks dat onze retraites uitnodigen tot diepgang en zelfonderzoek, realiseren wij ons ook dat jij tevens een vakantie boekt. Daarom is het programma tijdens onze reizen opgesteld om een goede balans te creëren tussen diepgang en ontspanning, tussen 'werken' en spelen. Kortom: wij willen dat jij geniet van de spirituele vakantie die je bij ons hebt geboekt. Wanneer ga je mee spelen?

Je vind onze vier verschillende reizen nader uitgelicht in ons reisprogramma.

Naar de homepage