SoulQuest 24 - 30 september 2024

Onze 8 prachtige deelnemers gingen in deze week met Anna op de tweede SoulQuest reis. Helaas moest Charlotte op de heenweg naar La Morata langs de eerste hulp en heeft niet meer kunnen aansluiten deze reis. Er was ook nog een deelneemster, genaamd Charlotte, wat het gemis ietsje minder maakte ;-).

Lieve Anna,

 

Wat een prachtige oogst! En wat een mooie reis!

 

Mijn thema: meer risico durven nemen en mijzelf vol aannemen met alles wat er is: schaamte, schuld, maar juist bevrijding ervaren. Alles is langsgekomen, geoefend en gevoeld.

 

Het helpt mij dat ik inzichten en praktische tips heb gekregen om verder te oefenen. Dank hiervoor.

 

Dank voor wie je bent als mens, je begeleiding en de prachtige plek om te verstillen en te mogen genieten. Ook gaat mijn dank uit naar mijn reisgenoten. Wat fijn en wat een plezier en humor was er óók. Kortom een heerlijke week voor (nieuwe) inspiratie!

 

Een warme groet en knuffel,

 

Willem


Lieve Anna,

 

Het was een sprong in het diepe, deze reis. Onervaren met spiritualiteit, meditaties etc. Mijn thema's gingen over loslaten van controle, echt mezelf leren zijn, gevoel leren uiten/kwetsbaar zijn en meer ruimte innemen.

 

Wat een mooie fijne plek is La Morata!

 

In het begin was het wennen voor me; ik voelde me een 'groentje' en moest even zoeken naar mijn plek. Ná de eerste tranen bleek ik nog te staan en de groep om mij heen ook.

 

Dank voor jouw fijne begeleiding. Ik ben op weg!

 

Liefs,

 

Ella


Lieve Anna,

 

Verbazing, verwondering, hoe intens mooi! Wat is het cadeau aan mijzelf mooi uitgepakt!

 

Dank voor je liefdevolle, stevige, aanmoediging, veilig en 'zeer pluis'! ;-)

 

Van ietwat onraakbaar, ietwat gepantserd ging ik naar vertrouwen én overgave. Alles klopt!! Een prachtplek waar ik genoten heb van de rijkelijk, met liefde overgoten maaltijden en warme gastvrijheid.

 

Cobien


30-09-2023

De laatste dag van mijn SoulQuest-reis, onze reis. Alleen maar steeds meer samen, écht samen met mijn (meer) échte ik. Ik ben dankbaar en rustig en tevreden dat ik deze reis heb meegemaakt. De eerste dag voelde ik mij zo enorm onrustig, gespannen, eenzaam. Ik schaamde mij om juist mét die gevoelens er te mogen zijn, met mezelf in de groep. Ik wilde weg (ervan).

 

Jij, Anna, gaf mij mee dat ik er naar mocht kijken, er mee mocht zijn. Ik hoef niet sociaal wenselijk te doen, ik mag mezelf zijn. En ik heb zelfs ondervonden (zoals jij voorspelde) dat ik dáár juist zelfs anderen mee kan inspireren, juist door meer mijzelf te zijn.

 

Ik voel me nu beter, lichter, met meer vertrouwen. Kwetsbaarheid en kracht gaan mooi samen!!

 

Veel liefs,

 

Inge


Lieve Anna,

Lief mens,

Lieve vrouw,

 

Wat ben jij een mooie basis geweest voor mij deze week!

De basis die is gelegd voor mijn reis van deze week, is het startschot voor verder. Ik ga reizen maken in mijn levensweg vanaf nu. Je reist af en toe mee als een stemmetje voor mij, als herinnering aan de momenten van nu. 

 

Dankjewel voor je zijn en je kunnen!

 

Wilma


Lieve Anna,

 

Wat een bijzondere week! Een week vol elke emotie en gevoel, die/dat ik maar kon voelen. En dat was helemaal goed! Ik ben mezelf flink tegengekomen; de ene dag confronterend en de andere dag juist heel fijn.

 

Ik wil je hartelijk bedanken voor een fijne, prettige plek om alles onder ogen te durven zien.

 

xoxo

 

liefs,

 

Florence


Stil in mij, dat is het.

Dat ben ik.

Opnieuw zo'n bijzondere reis, die niet in woorden is uit te drukken.

 

De warme zon

De verkoelende wind

Het stromende water

De volle maan

De wijze schildpad

Ik ben niet alleen en

IK BEN!

 

Dank, dank weer lieve Anna. Voor alles! En Paco en Mari Carmen, jullie zijn liefde.

 

Cindy


Querida Anna,

 

Wat een mooie week! Ik zocht naar een verzorgde week, voor mezelf, in de zon, doorspekt met Spaans en een goede dot persoonlijke ontwikkeling. En ik heb precies gekregen wat ik wilde én meer. Kwetsbaarheid tonen, grenzen stellen en vragen om wat ik wil en nodig heb. Het blijkt makkelijker dan verwacht, ook al is het begin spannend, maar het maakt me voelbaar meer mezelf.

 

De groep heeft op alle vlakken veel gebracht en gespiegeld. En jij Anna, met al je vertrouwen in het geheel van het grote, het universum in combinatie met jezelf en alles daarbinnen en daarbuiten bent een mooi voorbeeld, waarvan ik soms een glimps voel, maar het is nog wat onwennig. Je straalt een kalme rust uit, die, zoals ik het prettig vind, vaak opgefrist wordt met humor en lichtheid. Zo klopt het.

 

Wat ik nog graag wil toevoegen is:

 

"The mind once expanded never returns to its former dimension".

Dus ook al kunnen we niet alles van hier vasthouden, we zijn allemaal toch iets veranderd, met een bredere horizon naar huis. !Nos vemos!

 

Veel liefs,

 

Charlotte