Retraite Vakantie

Retraite Vakantie - Thuiskomen bij Jezelf in Andalusië

Aan de ene kant is een retraite week vaak een sprong in het diepe voor menigeen. Aan de andere kant is het op reis gaan met het beste reismaatje dat je kunt hebben: JEZELF! Een retraite vakantie met Mi Cuento Reizen is erop gericht om jou te laten voelen en ervaren. Om jou de gelegenheid te geven buiten de hectiek van alledag aan de slag te gaan met dingen die je misschien wat moeilijk vindt, zoals bijvoorbeeld keuzes maken in het leven, of wellicht ben jij iemand die steeds maar over je eigen grenzen heen gaat. Meer in contact komen met jouw intuïtie, de stem van je hart en je ziel, kan ook een reden zijn om een retraite week te boeken. Misschien wil je je hart meer openen naar jezelf en naar anderen. Als je voelt dat jouw moment er is, dan is een retraite vakantie een heerlijke manier om deze thema's diepgaand onder de loep te nemen, met voldoende ruimte om ook te ontspannen.

Retraite Vakantie: 4 variaties

Je vindt bij ons vier verschillende soorten retraite vakantie in Spanje: zo is er de Latifa-reis, de Camino van het Hart,  en de verdiepingsreizen SoulQuest en Stilteretraite. Tijdens al deze reizen ga je de hierboven genoemde thema´s en andere thema's aan de slag. Onze retraite vakanties vinden plaats in de rustieke en liefdevole Casa Rural La Morata in Las Casillas de Martos, in de provincie Jaén een adembenemende plek midden in de natuur, vlakbij een stuwmeer. 


Retraite Vakantie: praktische punten

Een retraite vakantie met Mi Cuento Reizen is volledig verzorgd. Dat betekent dat onze reissom all inclusive is, behalve je vlucht. Mocht je echter volledig ontzorgd worden, dan kopen wij deze ook graag voor jou in tegen een meerprijs zoals gespecificeerd op de pagina reissom. Wij vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam Airport met Transavia naar Málaga. Natuurlijk zijn er 3 maaltijden inclusief, en water en fruit gedurende de dag.

 

Onze groepsreizen tellen een deelnemersaantal van 4/5 tot 12 deelnemers. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoende individuele aandacht krijgt en reizen daarom altijd met twee begeleiders in een groep, ook als deze het minimale aantal maar nét bereikt. Meer praktische info vind je hier

Naar de homepage