Retraite Reizen in het magische Andalusië

In ons reisprogramma vind je diverse retraite reizen. In onze retraites zijn diverse vormen van mediteren opgenomen, zowel dynamische of klankmeditaties, als meditaties in volledige stilte, zoals in onze stilteretraite bijvoorbeeld. In al onze reizen maken wij gebruik van verschillende soorten meditatie, maar er zijn natuurlijk duidelijke verschillen. Dit is ons reisprogramma:

 

Retraite Reizen - drie inspirerende reizen

Dit zijn onze reizen voor jou:

Stilteretraite, stilte retraite

Stiltereis

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Expressie, stembevrijding

Expressie-reis


Retraite Reizen: is de stiltereis anders?

Het grootste verschil tussen de stiltereis en onze andere retraites, is dat jee vier volle dagen in stilte blijft om te mediteren. Tijdens deze dagen zijn er actieve meditaties, dynamische meditaties, alsook stille én begeleide meditaties en dansen en bewegen we ook net als in onze andere reizen.  Daarnaast wordt er elke dag een verdiepende meditatieve opdracht gegeven. Vóór de meditatie ga je samen onderzoeken wat jij precies mee de stilte in neemt en hoe je hier mee om kunt gaan tijdens de stilte. Aan het eind van de reis ga je jouw meditatie ervaringen nabespreken, zowel in de groep als met onze begeleiding en ga je kijken hoe je dit kunt integreren in jouw dagelijkse leven. Tevens is er de mogelijkheid voor individuele aandacht van de begeleiding tijdens de stiltedagen. Het is dus niet zo dat je in de stiltereis aan jouw lot wordt overgelaten. Contact met jouw begeleiders is op een vooraf gecommuniceerde wijze altijd mogelijk. 

 

Retraite Reizen, is het geschikt voor jou?

Een Retraite wordt vaak als spannend ervaren

Veel mensen vinden het erg spannend om deel te nemen aan een van onze retraite reizen. Wat gaat er precies gebeuren? En wat als er hele diepgaande gevoelens loskomen? zijn voorbeelden van vragen die mensen vaak vooraf stellen. Maar eenmaal in contact gekomen met de stilte en rust, en het diepgaande programma, ervaren mensen dit vaak helemaal anders dan verwacht. De rust en ook de stilte blijken een enorme vriend,  jouw innerlijke reis een avontuur, waar ook humor is, en vooral een hele liefdevolle zachte bedding. Dat maakt dat een retraite zo bijzonder is. Niet alleen in onze stiltereis werken wij met de stilte, maar ook in onze overige retraites laten wij de stilte vaak een rol spelen, omdat deze momenten vaak jouw proces weer nét iets meer verdiepen.

 

Vind je het spannend, dan is dat vaak om een reden. Wij vinden het erg fijn als je ons gewoon even belt, zodat we al jouw vragen kunnen beantwoorden. 

 

Retraite Reizen, praktische informatie

Retraite-waardige accommodatie!

 

Je verblijft tijdens een van onze meditatiereizen op een indrukwekkende plek. Onze accommodatie ligt op 2,5 uur rij-afstand van de luchthaven van Málaga, in prachtige natuurgebieden in de provincie Jaén. De natuur zal jou inspireren tijdens de diverse meditatie oefeningen. De plek biedt mogelijkheden tot wandelingen, alleen of in groepsverband tijdens jouw meditatiereis. Omdat deze retraites ook een heerlijke spirituele vakantie zijn, beschikt de accommodatie ook over onder andere een goede keuken en een heerlijk zwembad. Meer praktische info vind je hier