Leer te Leven vanuit je Hart!

Meestal voel je een impuls een enthousiasme, maar dan overdenk je alles wel tien keer en weet je eigenlijk niet meer zo goed waarom je nou zo enthousiast bent. Je bent een overthinker. En er is niets liever wat je zou willen, dan meer te leven vanuit je hart. Te handelen en niet steeds te vervallen in angst of twijfel. In onze retraite reizen nodigen wij jou uit om niet te vechten tegen de gedachten, maar deze anders te beschouwen. Om meer contact te maken met de wijsheid van je lichaam zodat je meer naar je hart kunt luisteren. Leer dat jouw zelfbeeld of zelfvertrouwen debet is aan het overdenken, en ontdek hoe je weer meer vertrouwen in het leven kunt hebben.

 

Drie Inspirerende retraites om te leven vanuit je hart:

Stilteretraite, stilte retraite

Stiltereis

Spirituele Reis Spanje

Latifa-reis

Expressie, stembevrijding

SoulQuest


Retraite Reizen, is het geschikt voor jou?

Ik wil graag leren Leven vanuit mijn Hart, maar ik vind een retraite wat spannend.

Veel mensen vinden het erg spannend om deel te nemen aan een van onze retraite reizen. Wat gaat er precies gebeuren? En wat als er hele diepgaande gevoelens loskomen? zijn voorbeelden van vragen die mensen vaak vooraf stellen. Maar eenmaal in contact gekomen met de stilte en rust, en het diepgaande programma, ervaren mensen dit vaak helemaal anders dan verwacht. De rust, de oefeningen en structuur in een reis, en ook de stilte blijken een enorme vriend. Jouw innerlijke reis is een avontuur, waar ook humor is, en vooral een hele liefdevolle zachte bedding. Dat maakt dat een retraite zo bijzonder is. Niet alleen in onze stiltereis werken wij met de stilte, maar ook in onze overige retraites laten wij de stilte vaak een rol spelen, omdat deze momenten vaak jouw proces weer nét iets meer verdiepen.

 

Vind je het spannend, dan is dat vaak om een reden en er ligt vaak juist een uitdaging of uitnodiging voor jou in dat wat je spannend vindt. Wij vinden het erg fijn als je ons gewoon even belt of je telefoonnummer achterlaat, zodat we al jouw vragen kunnen beantwoorden. 

 

Retraite Reizen: is de stiltereis anders?

Hoe kan ik leren om te leven vanuit mijn hart op een Stiltereis? Het grootste verschil tussen de stiltereis en onze andere retraites, is dat je vier volle dagen in stilte blijft om te mediteren. Tijdens deze dagen zijn er óók actieve meditaties, dynamische meditaties, naast meditatie in stilte. Zo maak je eveneens veel contact met je lijf en je voelen en kom je uit je hoofd.  Ook zijn er begeleide meditaties, die jou een duwtje in de goede richting geven en je uitnodigen. En ook wordt er gedanst en bewogen op muziek, net als in onze andere reizen. Dit alles maakt je meer lichaamsbewust. Daarnaast wordt er elke dag een verdiepende meditatieve opdracht gegeven. Vóór de meditatie ga je samen onderzoeken wat jij precies mee de stilte in neemt en hoe je hier mee om kunt gaan tijdens de stilte. Aan het eind van de reis ga je jouw meditatie ervaringen nabespreken, zowel in de groep als met onze begeleiding en ga je kijken hoe je dit kunt integreren in jouw dagelijkse leven. 

 

Tevens is er de mogelijkheid voor individuele aandacht van de begeleiding tijdens de stiltedagen. Het is dus niet zo dat je in de stiltereis aan jouw lot wordt overgelaten. Contact met jouw begeleiders is op een vooraf gecommuniceerde wijze altijd mogelijk.

 

Retraite Reizen, praktische informatie

Leven vanuit je Hart vraagt om rust

 

Je verblijft tijdens een van onze meditatiereizen op een indrukwekkende plek. Onze accommodatie ligt op 2,5 uur rij-afstand van de luchthaven van Málaga, in prachtige natuurgebieden in de provincie Jaén. De natuur zal jou inspireren tijdens de diverse meditatie oefeningen. De plek biedt mogelijkheden tot wandelingen, alleen of in groepsverband tijdens jouw meditatiereis. Omdat deze retraites ook een heerlijke spirituele vakantie zijn, beschikt de accommodatie ook over onder andere een goede keuken en een heerlijk zwembad. Meer praktische info vind je hier