Retraite in Spanje diepgaand

Een retraite is een diepgaande reis, die veel los kan maken. Tijdens jouw retraite in Spanje, maak je verbinding met jouw hartsverlangens, misschien wel de dingen die jou nog verhinderen dit verlangen optimaal te voelen en te gaan leven. Hoe dan ook: er zal vanalles in jouw binnenste worden aangeroerd door een retraite in Spanje. De rust en ontspanning, het diepgaande programma en de persoonlijke coaching van onze begeleiders hebben dit tot doel. Plan je retraite dan ook liever zo in, dat je de mogelijkheid hebt om een aantal dagen na jouw reis alles een beetje te laten bezinken en beklijven, voordat je weer aan je dagelijkse leven begint. 

Retraite in Spanje - Andalusië

Een retraite in Spanje, haalt jou even helemaal weg van de omgeving waar je normaal gesproken in verblijft, laat jou diepgaand jouw innerlijke wereld te ontdekken. Wij organiseren deze retraites in Andalusië; simpelweg omdat wij Andalusië de mooiste plek op aarde vinden. De wijdsheid van het landschap én de diversiteit weerspiegelt de legio mogelijkheden om al jouw mooiste innerlijke plekken te ontdekken tijdens jouw retraite vakantie. Onze accommodaties geven jou een veilige bedding, en alle rust om jouw retraite in Spanje te beleven. Bekijk hier onze accommodaties!

 

Wij organiseren drie verschillende soorten retraites in Spanje: een stilteretraite en twee spirituele reizen genaamd Latifa-reis, en SoulQuest . Klik op voorgaande link om deze retraites in spanje verder te ontdekken!

Retraite in Spanje, na de reis

Retraite in Spanje, spirituele reis
Anna Houben woont in Spanje en verzorgt ook individuele coachings ter plekke, alsook heeft zij een online coachingspraktijk

Omdat er van alles aangeraakt wordt, en dit ook nog nawerkt, soms ook nog lang na jouw reis, kan het zijn dat je nog behoefte hebt aan nadere begeleiding in de periode die volgt op jouw retraite. Onze begeleiders staan ook na de reis voor jou klaar. wij vinden het heel belangrijk dat jij na jouw retraite in Spanje niet het gevoel hebt dat we jou dan maar aan je lot overlaten en je het verder alleen mag uitzoeken.

 

Het is dan ook mogelijk om nog verdere begeleiding/coaching te krijgen van onze begeleiders, indien je dat fijn vindt. Je kunt hierover rechtstreeks met de begeleider van jouw retraite in Spanje contact opnemen of via ons algemene emailadres. Je maakt dan zelf met jouw begeleider nadere afspraken over het coachingstraject. Mi Cuento Reizen is daarin geen partij meer.


Retraite in Spanje - waar vind je onze begeleiders na de reis?

Wil je na jouw retraite in Spanje nog verdere begeleiding, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de begeleiders van jouw retraite:

Anna, directeur van Mi Cuento Reizen heeft een online coachingspraktijk en woont in Andalusië. Daar organiseert zij ook individuele coachingstrajecten van 3 dagen of langer.

  

Jeroen-Martijn vind je in Apeldoorn, praktijk J.M. Plette. Jeroen-Martijn heeft als specialiteit coaching rondom kanker, verlies en rouw en secure base coaching, en werkt daarnaast als hoofdverpleegkundige oncologie in het Gelre. 

 

Frances heeft haar eigen coachingspraktijk (loopbaancoaching, levenscoaching, secure base coaching en verlies&rouw), Lavicis in Wilp.

 

Charlotte woont eveneens in Andalusië, heeft een communicatie en coachingsachtergrond, maar op dit moment even geen eigen praktijk.  

Naar de homepage