Retraite Spanje

Retraite in Spanje diepgaand

Onze retraite in Spanje, welk jouw keuze ook gaat zijn, de Latifa-reis, de Stilteretraite, of de Wereldreis, is een diepgaande reis, die veel los kan maken. Tijdens jouw retraite in Spanje, maak je verbinding met jouw hartsverlangens, misschien wel de dingen die jou nog verhinderen dit verlangen optimaal te voelen en te gaan leven. Hoe dan ook: er zal vanalles in jouw binnenste worden aangeroerd door een retraite in Spanje. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je nog een tweetal dagen rust neemt na de reis, waarin je alles een beetje kunt laten bezinken en beklijven, voordat je weer aan je dagelijkse leven begint. 

Retraite in Spanje, na de reis

Retraite in Spanje, spirituele reis
Ans Houben heeft haar coachingspraktijk in Puth, Limburg, Beminzicht

Omdat er van alles aangeraakt wordt, en dit ook nog nawerkt, soms ook lang, na jouw reis, kan het zijn dat je nog behoefte hebt aan nadere begeleiding in de periode die volgt op jouw retraite. Onze begeleiders staan ook na de reis voor jou klaar. wij vinden het heel belangrijk dat jij na jouw retraite in Spanje niet het gevoel hebt dat we jou dan maar overlaten aan je lot en je het verder alleen mag uitzoeken.

 

Het is dan ook mogelijk om nog verdere begeleiding/coaching te krijgen van onze begeleiders, indien je dat fijn vindt. Je kunt hierover rechtstreeks met de begeleider van jouw retraite in Spanje contact opnemen of via ons algemene emailadres. Je maakt dan zelf met jouw begeleider nadere afspraken over het coachingstraject. Mi Cuento Reizen is daarin geen partij meer.

Naar de homepage