Latifareis 23 - 29 september 2018

Van 23 - 29 september 2018 vond onze Latifareis plaats in onze locatie La Caracola te Andújar. Het was een prachtige reis, vol mooie momenten, comfortzones die werden verlaten, saamhorigheid, klank, liefdevolle inzichten en ook heel veel plezier. Hier vind je de reiservaringen van Fons, Mark, Mariam en Josje!

29-09-2018

Lieve Ans en Margit,

 

Deze week met de Latifameditatie als thema gaf mij precies wat ik nodig had. Ik voel het leven weer door mij heen stromen, ben verzacht en verbonden.

 

Het was een heerlijk programma, met echt van alles wat, dans, yoga, stem, drama, al dan niet min of meer uit de comfortzone, wat dan weer een heerlijke bevrijding gaf.

 

Ook genoeg tijd voor jezelf om alles te laten bezinken.

 

Prachtige plek, super goede verzorging, maar de werkelijke kracht kwam van Ans en Margit, die met volle passie het programma aanboden, maar ook deelnamen aan de diverse onderdelen, waar zij zich in alle openheid lieten zien, waardoor wij als groep ons heel veilig voelden om ons ook te laten zien.

 

Heel veel dank,

 

Kus,

 

Josje


29-9-2018

Lieve Ans en Margit,

 

Tijdens deze reis besefte ik hoe hard en hobbelig de rit kan zijn: contact zoeken bij jezelf en het ontdekken van zoveel sterke emoties. Ik besef des te meer dat het beter is de rit langzaam af te leggen, zodat alles dat zich openbaart de tijd kan krijgen om te worden geaccepteerd en uiteindelijk te laten zijn.

 

Dankjewel voor de steun, bedding en wijze woorden.

 

Het eten was - net als de omgeving - super!

 

Dankjewel,

 

Mark


29-9-2018

Lieve Ans & Margit,

 

Wat een magische ervaring was het!

 

Ik heb me nog nooit (of hééél lang niet :-) )zo senang en verbonden gevoeld met mezelf. Uit mijn comfortzone, terug in mijn gevoel, uit mijn hoofd. Ik wist niet dat ik het kon. 

 

Jullie kwetsbaarheid, die jullie lieten zien, trok mij over de streep om alles te geven, los te laten, weg te gooien, wat ik eng vind. 

 

Wat een mooie natuur, heerlijk eten, lieve mensen heb ik deze week mee mogen maken. Dit was een prachtig cadeau aan mijzelf. Iets wat ik anderen kan aanraden. Ik ga jullie zeker aanbevelen!!

 

Dankjewel,

 

Dikke kus,

 

Mariam


Latifa-reis Andalusië, 29-9-2018

 

Lieve Ans en Margit.

 

Bijzonder zou het zijn... Bijzonder was het!

 

Jullie samen maakten van iedere dag een waar feestje.

 

Wat lieten jullie ons voelen! Heerlijk om elke dag weer een nieuw gevoel te mogen ervaren, dit in combinatie met de bijzondere energie bracht een bijzondere transformatie op gang.

 

Mooi, de dagopeningen met de bijzondere spelvormen om je gevoel weer te gaan ontdekken. 

 

Het was een bijzondere reis en het smaakt naar meer. Heerlijk het avontuur te gaan beleven.

 

Dank aan de "stoere" en wijze wijffies!

 

Fons