Latifa-reis 19 - 25 maart 2023


*De Mooiste Toevalligheid*

 

Na een pittige periode, waarin mijn lichaam en geest overuren draaiden, wilde ik (voor ik aan mijn opleiding zou beginnen) iets voor mezelf doen. Ik stuitte op de website van Mi Cuento en werd gelijk geraakt bij het lezen van de Latifa-meditatie. Dit moest hem worden, dit is mijn reis. Waar mijn nuchterheid mij normaal gesproken behoorlijk in de weg zit (“Ach, zweefteef! Ga je dat écht doen?! Daar ben je toch véél te nuchter voor?”), voelde ik ook dat niet geschoten altijd mis is. Ik vond het ontzettend spannend, maar ben tijdens mijn reis langs de herbergen van de Latifa onwijs geholpen, gestuurd en verzorgd door Frances en Anna. Ik heb veel geleerd over mezelf en ben vooral meer gaan voelen. Ik kan nu beter bij mijzelf blijven en dat gun ik iedereen. Dus bij twijfel, dat irritante stemmetje in je hoofd, mitsen en maren: Gewoon doen! Ik beloof je dat je hier geen spijt van krijgt.

*Wees bereid om schijt te hebben*

 

Liefs,

Judith


Toen ik de Latifa las op jullie website, raakte deze mij direct, waarmee voor mij duidelijk was dat ik deze reis móest doen.

 

Het was een indrukwekkende reis langs van alles wat er in mijn leven is. De oefeningen waren fijn en indrukwekkend.

 

Lieve Anna en Frances, ik voelde me veilig bij jullie en heb veel geraakt én losgelaten bij mijzelf. Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dankjulliewel voor al je liefde, begrip, en steun. Ik hoop elkaar in de toekomst weer te treffen.

 

Dikke knuffel,

 

 

Connie


Verzoening in mijn gevoel, evenwicht in mijn ziel. Het is niet egoïstisch om je eigen ego af en toe voorop te stellen. Het woord “ego” loslaten en het gevoel koesteren.

 

 

Pieter