Latifa-reis 8 - 14 maart 2020

Met heel veel plezier kijken wij terug op de enorm mooie Latifa-week die wij in maart met onze deelnemers mochten beleven. Het was de laatste week voordat Spanje in een complete lockdown ging vanwege het Covid-19 virus. Onze deelnemers konden werkelijk nog nét terug op zaterdag, en op zondag ging Spanje dicht. Het was in alle opzichten een hele mooie en bijzondere week! Zo mocht Anna op 11 maart haar verjaardag vieren, en hadden onze deelnemers prachtige veldboeketten geplukt. Een reis om nóóit meer te vergeten!

De ervaringen van onze deelnemers:

Lieve Anna en Yvonne,

 

Wat een geweldige week was het. Na al de sessies te hebben doorlopen, heb ik zowaar mezelf weer gevonden. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel, maar ik heb nu de kracht en de inzichten om hiermee aan de slag te gaan.

 

De ochtendsessies op het dakterras waren fantastisch. Wat een uitzicht en wat een heerlijke manier om de dag te beginnen. En de sessies met opdrachten waren ontzettend waardevol. Steen voor steen heb ik mijn muurtje gesloopt, en de stenen in het mooie Andalusië achtergelaten. Ik ga een nieuwe weg bewandelen. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken.

En dan de geweldige maaltijden die Mari Carmen en Paco voor ons hebben bereid. We hadden het niet beter kunnen treffen.

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend heb genoten, samen met ontzettend warme, lieve mensen. Eigenlijk zou je jezelf ieder jaar zo’n APK’tje moeten gunnen.

 

Heel veel liefs,

 

 

Sylvia


Lieve Yvonne en Anna,

 

Wat was het een geweldige reis. De locatie is echt fantastisch, het weer was formidabel en wij zijn in de watten gelegd door de magnifieke service van Mari Carmen en Paco.

 

Het dagprogramma, dat geheel in het teken staat van de Latifa, was dynamisch afgestemd op de behoeften in de groep.

 

Deze reis was confronterend, emotioneel, energieslurpend, maar óh zo waardevol! Tijdens deze reis heb ik mezelf terug gevonden, ontdekt wie ik ook alweer was, en heb geleerd om mezelf op 1 te zetten en van mezelf te houden. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en weet nu wat ik moet doen om mijn pad te vinden.

 

Dankjewel lieve, mooie, medereizigers. Dankjewel geweldige en liefdevolle coaches Yvonne en Anna.

 

Liefs,

 

 

Cindy


Hola Mi Cuento,

 

Dank voor de mooie week. Een week voor mezelf. In de buik van Andalusië, dus prachtige uizichten. Het huis, La Morata, comfortabel met heerlijk eten, verzorgd door Mari Carmen en Paco. We hadden de hele week heel mooi weer, en hebben elke sessie op locaties buiten in de natuur kunnen doen. Heel mooi.

 

Dank,

 

 

Oege


Lieve Anna en Yvonne,

 

Wat een mooie reis hebben wij deze week gemaakt in de Latifa. Omdat het toch moed vraagt om met jezelf aan de slag te gaan, voelde ik vaker wat weerstand. En toch was ik iedere keer weer blij met de uitkomst van elke sessie. Fijn om jezelf zo te zien groeien en zo de diepte in te gaan.

 

Daarnaast gebeurt dit alles in een fantastische omgeving. Heerlijk weer, de warmte, heerlijk eten, de gastvrijheid van La Morata.

 

Alles voelde veilig in de groep.

 

Nu weer op weg naar huis, alles nog eens de revue laten passeren; wat is er veel gebeurd.

 

Bedankt voor een fijne week, en jullie zijn kanjers, Anna en Yvonne!

 

Lieve groet,

 

Paul 

 


Lieve Yvonne en Anna,

 

Wat een bijzondere ervaring was het op die fantastische plek "La Morata" gelegen aan het meer, tussen de bergen. Ik heb er enorm van genoten. We hebben enorm geboft, dit nog te mogen meemaken voor de Corona lock down.

 

We werden liefdevol door jullie begeleid en ook nog eens culinair heerlijk verwend door Paco en Mari Carmen.

 

Heb genoten van de meditaties, wandelingen, de latifa-opdrachten en de geweldige groep mensen. Vond het intens, maar enorm waardevol. Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren. Een echte aanrader.

 

Dank jullie wel, groetjes,

 

Tine