Latifa-reis 20 - 26 maart 2022

Hoe ontzettend dankbaar waren wij allen dat wij in maart weer naar Andalusië konden reizen, na 2 moeilijke Covid jaren. Het was een fantastische reis! Hieronder lees je enkele verhalen van onze deelnemers en kun je de mooie foto's bekijken!

Lieve Yvonne &  Jeroen-Martijn,

 

In onzekerheid ben ik de Latifa-reis gestart en  vol vertrouwen ga ik weer naar huis. Een inspirerende week waar er ruimte was voor mijn persoon. Een veilige groep waar ieder zijn eigen pad heeft bewandeld. Nogmaals dank voor de respectvolle begeleiding.

 

 

Dikke kus en knuffel van

 

Jo 


Lieve Yvonne &  Jeroen-Martijn,

 

Dank voor de heerlijke week op La Morata. Ik was op zoek naar rust en ruimte, maar heb nog zoveel meer gevonden. Bedankt voor de fijne gesprekken en aanmoedigingen en natuurlijk de fijne meditaties die me terug bij mezelf brachten.

 

 

Veel liefs van

 

Meinke


Lieve Yvonne &  Jeroen-Martijn,

 

Wat ontzettend fijn om met jullie deze week te mogen beleven! Dat jullie mij zagen, er voor me waren en ik geregeld een dikke knuffel kon halen!

 

Deze week heeft me heel veel gebracht, waar de inspiratieweek in Drenthe een onbewuste voorbereiding was voor deze week. Een week waarin ik grote stappen heb gezet in mijn eigen ruimte nemen, meer compassie naar mezelf, mijn eigen ankerpunt vinden.

Maar zeker ook mijn stem/geluid vinden, juist omdat ik wist dat ik hiervoor bij jou, Yvonne terecht kon.

 

Maar weet je, lieve schatten, ik kan dit hele boek volschrijven met allerlei woorden, maar alle woorden zijn wel gezegd. Dank jullie wel voor alle mooie gesprekken!

 

Dus in liefde,

kracht,

voelen,

rust & ruimte

Een hele dikke knuffel in stilte.

 

Liefs,

 

Hadewych