Latifareis 18 - 24 augustus 2019


Awesomest Anna en Dennis,

 

Ik heb Mi Cuento gevonden door te googlen op ‘meditatie vakantie’. Mijn behoefte was rust, natuur en meditatie. Maar Mi Cuento is zóveel méér!!

 

Bedankt voor de veilige sfeer waarin ik met ministapjes uit mijn schulp durfde te komen en mijn angsten, donkere momenten en verlangens te delen.

En voor het lachen!

 

Eén van mijn doelen was ‘meer delen’, omdat dat helpt. En delen dat heb ik gedaan. Meer dan ik had durven dromen.

 

De groep was ook zo bijzonder gaaf. Mooie, grappige, lieve, warme en krachtige mensen.

Ik ben ben. Ik besta. Ik ben goed. Het is goed. Ik heb lief. Ik geef grenzen aan. Ik heb geduld. Ik neem ruimte.

 

Fuck it! :-)

Un-fuck myself -> lief voor mijzelf

Ik ben zó gegroeid. I Healed and I am going to continue to heal.

 

De Latifareis… de magische reis in het prachtige Andújar zit voor altijd in mijn hart. Inclusief doggies, ezels en lieve hotelmedewerkers.

 

Jullie hebben gezien wat het met me heeft gedaan. Words cannot describe. Daar ben ik de hele groep dankbaar voor.

 

Besitos y abrazos,

 

Jenna


Ik had mij opgegeven voor deze reis, omdat ik rust nodig had, en ik steeds meer van mijn gevoel leek af te komen staan. Ik niet de dingen deed die belangrijk waren voor mij, en niet leefde vanuit mijn hart.

Niet wetende wat mij te wachten stond, bleek deze reis het mooiste cadeau dat ik mijzelf had kunnen geven.

 

Wat een openbaring en wat een ongelooflijk inzicht heeft deze reis mij gegeven/gebracht. Nooit heb ik de woorden begrepen ‘leef vanuit je hart’, ‘hou van jezelf’ en ‘wees lief voor jezelf’, maar in deze week vielen deze woorden als puzzelstukjes op hun plek. Pas nu begrijp ik het.

 

Ondanks dat het van diep moest komen, is het gelukt, dankzij de geweldige coaching van Dennis en Anna en niet te vergeten de geweldige, warme groep.

 

Bedankt voor deze wedergeboorte.

 

Ton

 

 

P.S.  geschreven vanuit de bus naar Málaga met een slecht handschrift, maar geschreven vanuit het HART.


Lieve Anna en Dennis,

 

Wat een bijzondere week. De connectie met jullie, de connectie met de groep. De veiligheid die ik heb ervaren om me open te stellen en ook de lol die we hebben gehad.

 

De stilte in mijzelf en de reflectie van de groep heeft me weer een paar laagjes dichter bij mijzelf laten komen.

 

En dan ook nog de prachtige locatie, het schitterende weer,  en de spirituele honden. Alle ingrediënten voor een puur weekje ‘spiritueel genot’.

 

Ik zal aan jullie denken als ik een roofvogel zie rondcirkelen. Of het nou een adelaar is, of niet. En niet alleen aan jullie. Ik neem het mee als een symbool om even naar binnen te keren.

Ik sluit deze reis in mijn hart.

 

Muchas Gracias en heel veel liefs,

 

 

Magda


Lieve Dennis en Anna,

 

Onbevangen begon ik aan deze reis, op zoek naar rust, om tot mijzelf te komen.

Het werd een reis vol emoties. Gevoelens die er nooit mochten zijn kwamen naar boven en vonden een uitweg. Gevoelens die mij gevangen hielden en me niet lieten zijn wie ik ben. Zo bang was ik voor de pijn, en om die toe te laten en om mijn kwetsbaarheid in de spiegel in de ogen te kijken. Maar met het doorleven van de pijn kwam ook het inzicht, de ruimte, de bevrijding. Jullie maakten dit voor mij mogelijk en lieten mij niet in de steek.

 

Het verleden is niet meer een struikelblok, maar een opstap naar het heden.

Hoop stond bij mij gelijk aan ‘je best doen’, maar God, wat had ik nog veel te leren. Ik geloof in liefde, maar heb geleerd dat dit vooral bij jezelf begint.

 

Latifa.

 

Dankbaar dat ik met jullie deze fantastische reis heb mogen maken.

 

Liefs,

 

Marja


Voordat ik aan deze reis begon had ik nog mijn twijfels om het te doen. Na goed te hebben nagedacht en overlegd te hebben met andere mensen die dicht bij mij staan, heb ik toch besloten om deze reis te maken.

Ik was in het begin heel erg terughoudend en ik wist even niet hoe ik met mezelf moest omgaan.

Eenmaal aangekomen bij de bestemming in Andalusië 1e wat me opviel was de innerlijke rust die ik daar voelde...

 

De sessies hebben mij echt laten inzien wie ik echt daadwerkelijk ben door echt mijn angsten en weerstanden te doorbreken en in te zien dat de oude overtuigingen die ik mezelf vertelde -  en geloofde - niet klopten.

 

Ik mag er nu gewoon zijn en ik accepteer me zelf nu meer dan voorheen, ik hoef mezelf niet meer te wegcijferen voor andere mensen.

 

Ik heb zoveel aan deze reis te danken en dat wat ik in deze reis hebt geleerd gewoon kan gebruiken in het dagelijks leven van nu. Ik ervaar nu gewoon meer rust in mijn leven en wat een heerlijk gevoel is dat zeg...

 

Ik wil ook Anna en Dennis bedanken voor deze mooie reis en zeker ook de andere deelnemers die aan deze reis hebben mogen deelnemen. Wat een reis hebben wij gemaakt zeg!

 

Chapeau voor iedereen ❤️❤️❤️

 

Nick

 


Lieve Anna en Dennis, 

 

Wat was het bijzonder om me op deze prachtige en krachtige plek in Andalusië onder te laten dompelen in de Latifa.

 

Zo te mogen putten uit de natuur alom met de 7 rakende levensthema's van de Latifa heb ik als een groot geschenk ervaren.

 

Ik ben nog steeds onder de indruk van de diepgaande processen die bij een ieder van ons in gang werden gezet.

 

Dat dit kon gebeuren was te danken aan de veilige bedding die jullie schiepen, de verdiepende opdrachten in de 'finca' en vooral: jullie aanhoudende liefdevolle aandacht voor ons.

 

Daarnaast, de weldaad steeds weer aan te mogen schuiven voor een heerlijke maaltijd, een verfrissende duik te kunnen nemen in het zwembad, het plezier dat we samen hadden, maakten deze reis tot een bijzondere retraite.

 

Enorm bedankt allemaal!

 

 

Yvonne 


Lieve Anna,

 

Ik krijg dit boek pas nu we al aan het landen zijn, en ik ben nog opgelucht dat ik nog met het vliegtuig mee mocht.

 

Dus even heel kort: ik heb veel mogen beleven in de afgelopen week en ik hoop dat het me lukt om  deze wijsheden bij mij te houden.

 

Dank je!

 

 

Ronald