Latifa-reis 17 - 23 maart 2019

Lees hier de reisverslagen van onze deelnemers aan deze spirituele reis en laat je inspireren door hun foto's!

Onze Latifa-reis van 17 - 23 maart 2019 vond plaats op onze locatie La Morata in Casillas de Martos. Onze 8 dappere deelnemers, gingen er vanaf het allereerste moment vól in, en hebben prachtige innerlijke avonturen beleefd. Lees hieronder hun ervaringen.


WAUW, wat een beleving!

 

Door erg diepe dalen, confrontatie, intens verdriet. Weer herpakken door ervaringen, in combinatie met de "Latifa-aanpak", ontluikende kracht, verwerking, openingen vinden, resetten en komen bij je hart.

 

Man, wat heeft deze reis mij veel gebracht!. De onderste steen kwam boven en is op zijn plek gevallen.

 

Dank Ans en Margit!

 

Jan 


Lieve Ans en Margit,

 

Wat een ervaring... magisch... alle woorden schieten tekort.

 

Wat een prachtige, liefdevolle, onvergetelijke week. Er is zoveel los gemaakt in mij, blokkades open gemaakt... energie is gaan stromen... 

 

De Latifa-meditatie is geweldig om te doen en om te voelen waar het om gaat. Ik voel me lichter, en helemaal in mijn energie staan.

 

Wat hebben jullie 't geweldig gedaan, precies aangevoeld wat ik nodig had, timing was steeds perfect. Ook het programma was super. Jullie zorgden ervoor dat wij het optimale uit onszelf haalden.

 

Wat een prachtige locatie en zo gastvrij! Paco en Mari Carmen: wat een passie voor het eten.

 

Zo'n week zou ieder mens minstens één keer in zijn leven moeten ervaren. Het is zo'n verrijking van jezelf als persoon. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.

 

Echt super super bedankt voor deze onvergetelijke, ongelooflijke week en dat jullie ervoor gezorgd hebben dat ik weer besta.... voor mezelf.

 

Liefs,

 

Masja, xxx


Fantastische belevenis!

 

Zon, lieve mensen, heerlijk eten, maar vooral veel inzicht gekregen.

Bewust kiezen om te kijken en te voelen.

Even alles laten en echt tijd voor jezelf te nemen en te hebben.

 

Super fijn!

 

Liefs,

 

Hanneke


Ik keek eerst wel 10 x op de website of dit wel wat voor mij was. Het bleef echter goed voelen, en uiteindelijk definitief mijn reis geboekt. Wat spannend! Wat moest ik hiervan verwachten?

 

Wat ben ik ontzettend blij dat ik voor deze Latifa-reis gekozen heb. Met 7 onbekende mensen het diepe in gegaan. Dit kon heel veilig, dankzij de geweldige begeleiding van Ans en Margit. 

 

De reis was geheel verzorgd, ik hoefde niets anders te doen in deze week dan in mijzelf te gaan kijken, te zoeken en te ontdekken. 

 

Wat een gave fantastische reis met meditaties en lekkere zon, een heerlijke keuken en een samensmelting van hartelijkheden en liefde!

 

Love,

 

Teja


Wat een prachtige ervaring: via de Latifameditatie op ontdekkingsreis in jezelf.

 

Inzichten, emoties, confronterend, helend, pijnlijk, gelukzalig, liefdevol, omarmend.

 

Dank voor de begeleiding en het aanvoelen van de momenten waarin wij jullie nodig hadden.

 

Liefs,

 

Eva


De Latifareis: een cadeautje voor mezelf na een periode van afscheid nemen en vóór een nieuwe fase in mijn leven.

 

Wat een fantastische week is het geweest. Een super fijne plek om de aandacht naar binnen te richten, te voelen en te ervaren.

 

De ochtendsessies op het dakterras, met de opkomende zon... magisch! Heerlijk dansen, loskomen, bewegen en soms juist de stilte. 

 

Grenzen voelen en mezelf durven geven. Een ontdekkingstocht in mezelf, in verbinding met zeven lieve reisgenoten en natuurlijk Margit en Ans.

 

En dan onze geweldige gastheer en -vrouw: Paco en Mari Carmen. Wat een warme, mooie mensen, die zorgden dat het aan niets ontbrak. 

 

Ik zit  nog helemaal na te genieten nu in het vliegtuig. Ik heb de boodschap van mijn hart weer luid en duidelijk gehoord!

 

Bedankt allemaal!

 

Liefs,

 

Cindy


Wat een ervaring! Onvergetelijk...

 

Toen ik op het vliegtuig stapte, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik ging er open in, maar met grote vraagtekens.Kan ik dit wel?

 

Vanaf de eerste dans op het dakterras tot de laatste meditatie op het dakterras, ging het helemaal los. Wat heb ik veel meegemaakt. Diepe angsten tot kosmische energie. Jullie wisten met jullie programma mij te raken en mij helemaal in beweging te krijgen. Jullie haalden dingen bij mij boven, die ik niet voor mogelijk had gehouden. Jullie hebben me laten zien waar het in het leven om gaat: volg je hart!

 

De plek en het huis zijn magisch. Paco en Mari Carmen maken het verhaal compleet. En wat hadden wij een geluk met de zon! Al met al een onvergetelijke week.

 

Ik heb mijn oude "ik" achtergelaten en ben opnieuw geboren. Ik ga met een mooie ervaring naar huis. Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Het is het mooiste geschenk wat ik mijzelf ooit gegeven heb.

 

1000x dank dat deze reis bestaat.

 

André