Latifa-reis 13 - 19 oktober 2019

Van 13 - 19 oktober 2019 vond er weer een bijzondere Latifa-reis plaats, de enthousiaste verhalen en foto's van onze deelnemers zie je hieronder:


Lieve Anna en Margit,

 

Wat een prachtige reis was dit weer. Ik ben dankbaar voor de inzichten die iedere 'latief' mij heeft gegeven.

 

Het hielp mij dat wij veel in de natuur waren, mooie medereizigers, en rakende rituelen deden. 

 

Speciaal dank voor mijn groepsgenoten en levensparter, die door hun openheid, mij regelmatig spiegelden, en zo mooie inzichten brachten.

 

Hasta la Vista!

 

Gerard


Whow, wat is dit een fijne reis. Onder begeleiding van Anna en Margit, werd ons elke dag een thema ingeleid door een verhaal, dans, meditatie of wandeling.

 

Elke dag, zonder al te veel woorden, werd ik geconfronteerd met mijn levenspad. Het pad, wat ik had bewandeld, kwam nog eens langs, waar ik de goede dingen kon omarmen en de slechte dingen kon verwerken, loslaten of omarmen met liefde. Elke dag wel weer een puzzelstukje op zijn plek. Uiteindelijk met ‘Ik Ben Bereid’ was de puzzel compleet. Die Latifareis zit mooi in elkaar!

 

De natuur in Andalusië is supermooi en helpt ook zeker mee met het kunnen aarden. Het voelt als thuis komen, de eerste keer dat je de kleurrijke omgeving ziet. De aanwezige dieren zijn ook zo gevoelig. Zij geven je een ruggensteuntje als je het even moeilijk hebt. Alles viel op zijn plek. Nog niet eerder heb ik tijdens een retraite zoveel boodschappen en ingevingen gekregen.

 

Dank je wel lieve Anna en Margit voor de ondersteuning, de mooie verhalen, de aanreikingen, de magie, het goed inspelen in een situatie, jullie kwetsbaarheid en de mooie reis waarin niks hoeft en het je zo’n enorme bevrijding geeft.

 

Ik ben verliefd op Andalusia en zal er zeker nog vaak komen. Ik hoop je gauw weer te zien Anna!

 

Liefs,

 

Ed


Lieve Anna,

 

Dank voor je wijze woorden, je openheid en de mooie oefeningen in deze reis. Ik heb genoten!

 

Lieve Margit,

Dank voor je enthousiasme, je humor, je wijsheid, je verontwaardiging, je liefdevolle, zachte en stimulerende begeleiding.

 

Muchas gracias en adios con leche por favor! :-)

 

 

Katelijn

 


Wat een heerlijke week was het. Liefdevol, welkom, helend, uitnodigend, aanmoedigend. 

 

In de bedding van de prachtige Andalusische natuur en met de groep werd ik geraakt, huilde, lachte en zette stappen van liefde en tederheid voor mijn zachte hart.

 

Ik kon zo voelen dat het tijd is. Tijd om mijn potentieel nog meer te benutten. Me nóg meer te verbinden met mijn hart en de harten om mij heen.

 

Lieve Anna en Margit, het was onvergetelijk, dankjulliewel!

 

xxx

Frances


Mijn laatste dag in Andalusië alweer en wat vind ik dat jammer. Ik kreeg deze reis cadeau van mijn partner en wat ben ik hem dankbaar.

 

Ik hoopte met deze reis dichter bij mezelf te komen, voelde me totaal niet geaard en erg onstabiel. Maar wow  wat heb ik een hoop geleerd in deze week.

 

De reis "in mezelf" van: ik besta, ik verlang, ik hoop, ik geloof, ik vertrouw naar loslaten, ik heb lief en ik ben bereid, heeft ervoor gezorgd dat ik nu beter weet wat me te doen staat. Beter voor mezelf zorgen en meer zelfliefde creëren.  Ik ben het namelijk waard.

 

We hebben gehuild, gelachen, gedanst, gemediteerd. Wat een rollercoaster van emoties passeerden de revue. En dit alles met de hulp van onze coaches Anna en Margit, 2 fantastische lieve vrouwen, die ervoor gezorgd hebben dat ik deze reis naar mezelf in alle veiligheid en liefde mocht maken. 

 

En wat een prachtige plek is "La Caracola" met zijn prachtige natuur en beestenboel.

 

Bedankt Anna en Margit voor deze bijzondere reis en de vele knuffels die ik mocht ontvangen. Ook een bedankje aan mijn medereizigers is op zijn plaats. Zonder jullie steun was deze reis niet zo mooi geweest als dat het nu is geworden.

 

Liefs

 

Sandra


De Latifa-reis is wel in woorden uit te drukken... maar kan toch het best zelf worden ervaren.

 

De ogenschijnlijke eenvoud van de thema's van de Latifa raken diep en geven ruimte aan ieders potentieel. 

 

Ik heb intens genoten van mijn ontdekkingsreis op deze prachtige, liefdevolle plek.

 

Muchas Gracias Anna en Margit & Staff La Caracola

 

H.


Lieve Anna en Margit,

 

Voor mij was het een week om niet te vergeten! Wist van te voren niet wat het voor mij op zou brengen. 

 

De dagen waren erg verschilend, de ene dag voor mij nog beter dan de andere. De dag waarin we door de poort gingen, gaf mij een goed gevoel, maar de dag van  het hart was voor mij heel bijzonder. Daar kwamen alle elementen bij elkaar van deze week, wat mij kracht, vertrouwen, hoop, verlangen en een gevoel van 'ik besta' opleverde.

 

Ook wil ik de lieve mensen die erbij waren bedanken, voor het delen van hun verhalen, waar ik ook steun aan had. 

 

Ik weet voor mijzelf dat ik weer een keer mee ga op reis.

 

Lieve groet en bedankt,

 

Bartho


Wat heb ik een heerlijke week achter de rug. Prachtig weer, een mooie locatie en de kracht en schoonheid van de Latifa-meditatie.

 

Ik heb gelachen en gehuild, gesprongen en gedanst, gezongen en stilte ervaren. Ik heb mijn bestaan bevestigd, mijn verlangen geuit, durf eindelijk te hopen. Ik vertrouw op mijzelf en in het leven, heb los gelaten wat mij niet meer dient. Ik ben mijn hart gaan bewonen en dat was heerlijk toeven. Tot slot heb ik ja gezegd tegen het leven en alles wat daarin op mijn pad komt. Wat er ook gebeurt, ik kan het aan, als ik verbonden blijf met mijn lijf en mijn hart.

 

De kracht van deze reis is dat ik mijn hele proces mocht doorlopen temidden van 9 andere prachtige mensen. Zonder hen was de ervaring niet compleet geweest. Ik wil hen allemaal bedanken vanuit de grond van mijn hart.  Ik kan van daaruit zeggen dat ik van jullie hou. Bedankt voor jullie warmte, openhartigheid, vertrouwen, gezelligheid en nog zoveel meer.

 

En een speciaal bedankje voor Anna en Margit: bedankt voor de veilige bedding die jullie hebben gegeven.

 

Veel liefs,

 

Sjakkelien