Latifa-reis 12 - 18 mei 2019


Via een vriendin kreeg ik de mail van jullie reis, precies wat ik zocht voor mezelf dit jaar op dit moment.

Dit jaar voelde ik dat mijn "buiten-mezelf-zoeken"- reis klaar was en ik toe was aan een "binnen-naar- mezelf" - reis.

 

En wat voor reis is dit geworden, woorden schieten tekort!

 

Met de liefdevolle, oprechte, uitnodigende en ondersteunende aandacht, en oefeningen met de optimale balans van professionaliteit, vakkundigheid en oprecht welkom voelen als mens, mag je mee op reis, samen met anderen, naar de reis die het leven nog meer volledig en in balans maakt.

 

 

Met veel dankbaarheid, een gevuld hart en hoop vervolgen we onze reis samen.

 

Oda


Ik ben de enige die de muren om me heen kan afbreken en me redden uit de schaduwwereld van paniek en onzekerheid. Ik vecht tegen hetgene waar ik naar schreeuw.

 

Ik heb geleerd dat ik de muren kan afbreken. Liefde, hoop, geloof en bereidheid zijn sterker dan muren.

Laat ’t kind in mij niet verdrinken in verdriet en eenzaamheid ! Het mag er zijn !

 

Deze week leerde ik dat er vooral liefde kan en mag zijn, vooral voor mezelf.

 

 

PROOST OP HET LEVEN.

 

Wilma


Lieve Anna, lieve Jeroen-Martijn, lieve allemaal,

 

Na vorig jaar de stilteretraite dit jaar de Latifa-reis. En wederom een wauw-ervaring!

 

Anna, dankjewel voor het me al welkom laten voelen vanaf het eerste mail-contact.

Jeroen-Martijn, wat fijn om jou ook deze reis weer te ontmoeten.

Voor allebei, dankjulliewel voor de fijne gesprekken, de mooie woorden en de stilte. Bedankt voor het mogen huilen en het vele lachen. Bedankt voor de knuffels, de steun, dat jullie er gewoonweg waren en dat ik er mocht zijn !

 

Medereizigers, lieve fijne mensen, dankjulliewel dat jullie onderdeel uitmaakten van deze reis. Het maakte het compleet en geweldig !

 

 

Xxx Julie


Lieve allemaal,

 

Ergens onderweg was ik de blije Marjolein een beetje kwijt. Ze zat weer op d’r paard , in volle overtuiging dat ze pantsers nodig had, om iedereen en alles buiten te houden. Het zwaard had ze getrokken, klaar voor de strijd. Niet wetende ( of zich niet volledig bewust zijnde) dat ZIJ het was die de regie over haar eigen leven had. Dat zij de sleutel tot plezier, verbinding, liefde en blijheid bij zich droeg. Al die tijd al.

 

Toen, in December 2018, voelde zij een sterke drang om weer op reis te gaan. Weer naar binnen te gaan. Zichzelf terug te vinden. Te herpakken. Maar hoe? Wanneer? Met wie? Allemaal vragen vanuit het hoofd die snel beantwoord zouden worden.

 

Daar kwam de prachtige Latifa-reis met Jeroen-Martijn en Anna voorbij. “JA!”voelde ik van binnen.

Afgelopen week heb ik ervaren als een intense, krachtige reis, met ruimte voor stilte en spelen, een lach en een traan, heerlijke natuur en heerlijk eten, en hele lieve mensen van La Caracola !

 

Ik voel weer enorme zin in het leven, in mezelf verder ontdekken en heb een heleboel tools in mijn rugzakje meegekregen die mij helpen midden in het leven te gaan staan. Ik heb mijn eigen stem weer gevonden, zodat ik weer voluit kan gaan zingen en mezelf beter kan uiten.

 

Dank jullie wel, lieve medereizigers en lieve Jeroen-Martijn en Anna, dat jullie afgelopen week met mij op pad zijn geweest. En mij ondersteund hebben daar waar nodig, en met mij gedeeld hebben.

 

Muchimas Gracias a La Caracola©

 

Geniet, zing, dans, lach, huil, adem, kies voor jezelf, voor je hart, voor de liefde, voor de ander….kies voor het leven.

 

Buen viaje ! Goede, prachtige levensreis toegewenst.

 

 

Liefs, Marjolein


Op m’n verjaardag op reis met Jeroen-Martijn en Anna. Een mooier cadeau kan je/ik/je/mezelf niet geven. En wat een reis is het weer geweest. Die eerste dag dacht ik nog lekker, heerlijk op spirituele reis met deze geweldige organisatie, heb weliswaar geen echte thema’s dus ga gewoon kijken wat er op mijn pad komt.

 

Mijn 3e reis, eerst spiritueel in 2015, stilte in 2016 en Latifa in 2019. Dus dat ‘Ik besta”, “ Ik mag er zijn” dat zal wel goed zitten, daar is niets meer te vinden of te helen…..En wat een rollercoaster was het toch weer.

 

In de veilige bedding van La Caracola, omringd door liefdevolle, geweldige, mooie mensen ben ik er helemaal in gesprongen en als een completer mens uit gekomen. Niet in de laatste plaats door die geweldige, lieve en talentvolle begeleiders op deze reis. Heb me als enige mannelijke deelnemer zowel met mijn mannelijke als met mijn vrouwelijke kracht en zachtheid kunnen verbinden.

 

Het geweldige personeel van La Caracola, het heerlijke eten en de prachtige omgeving maakten de reis compleet.

 

Dankjewel Julie, Marjolein, Oda en Wilma voor jullie verhalen, tranen, humor, steun en knuffels. Het was een eer om jullie in mijn hart te mogen sluiten.

En Anna en Jeroen-Martijn en Mi Cuento……I’LL BE BACK

 

 

Xxx Marco