De kracht van spirituele reizen

Een goede spirituele reis kenmerkt zich door een soepel voortraject, een veilige bedding, goede nazorg. Indien al deze elementen aanwezig zijn in jouw spirituele reis, is de kans groot dat jouw reis een levensveranderende ervaring zal zijn. Doeltreffende spirituele reizen geven jou namelijk ook na de reis handvatten om bepaalde inzichten en ervaringen in jouw dagelijkse leven te incorporeren.

retraite Spanje
retraite Spanje
retraite Spanje

Spirituele reizen - voortraject

Al tijdens het voortraject wordt er goed voor jou gezorgd. Wij vinden een veilige bedding namelijk erg belangrijk. Daarom ontvang jij na boeking van ons een formulier omtrent relevante persoonlijke informatie. Wij vragen jou (en dus ook al jouw medereizigers) om dit formulier zo zorgvuldig mogelijk in te vullen, zodat jij en jouw medereizigers veilig met elkaar op reis kunnen. Zijn er daarbij bijzonderheden, dan nemen wij even contact met jou op om nader navraag te doen. Ook kunnen wij in een enkel geval besluiten dat het voor jou of een van je medereizigers wellicht niet opportuun is om met onze spirituele reizen mee te gaan. 

spirituele reis Spanje

Spirituele reizen - veilige bedding

Wanneer je meegaat met een van onze reizen, dan is het mogelijk dat er allerhande gevoelens boven komen borrelen. Soms zijn het heftige emoties, die je lijken te overspoelen. Het is dan ook belangrijk dat de begeleiders van jouw reis op dat moment adequaat kunnen reageren. Onze begeleiders hebben dan ook een ruime ervaring in het begeleiden van groepen en ook individuele begeleiding. Juist de goede mix tussen het groepsproces en het individuele proces, en de ervaren begeleiding maken jouw spirituele reis tot een warm bad en een veilige reis.


Spirituele reizen - goede nazorg

Juist omdat er tijdens de diepgaande spirituele reizen inzichten en gevoelens ontstaan, die niet binnen een week zomaar ineens op hun plek vallen, is het belangrijk dat jij ook adequate nazorg zou kunnen regelen. Dit alles natuurlijk binnen jouw eigen behoefte. De begeleiders van onze retraites hebben dan ook allen ruimte om jou ook in dit natraject te begeleiden via individuele sessies, met elk hun eigen expertise. Deze sessies kun je boeken bij de begeleiders van jouw eigen reis, maar ook bij één van de andere begeleiders. Er is dan altijd ook onderling overleg over de zaken die in jouw retraite naar voren zijn gekomen. Weet je dus ook dan in veilige handen. De nazorg van onze reizen is op basis van behoefte en zijn niet in de reissom inbegrepen. Onze begeleiders wonen verspreid door het land. Eigenaar Anna Houben woont in Zuid-Spanje en heeft een online coachingspraktijk. Daarnaast organiseert zij in haar woning ook individuele coachingsweken.

spirituele reizen, retraite, stilteretraite

Naar de homepage