Coachingsreis in Spanje

Ben jij eraan toe om stappen te zetten? Wil je een nieuwe, frisse focus op je leven of je toekomst? Ga dan mee op een rustgevende en ontspannende coachingsreis, waarin de verbinding met jezelf centraal staat.

In alle rust jouw coachingsreis beleven!

retraite week spirituele reis coachingsreis

 

Onze coachingsreizen vinden plaats op de meest rustgevende plekken in Zuid-Spanje, midden in de natuur.

 

Wanneer je kiest voor een coachingsreis of ook wel: spirituele reis met Mi CuentoReizen, dan zul je merken dat wij een groot belang hechten aan de plek waar onze reizen plaatsvinden. De accommodaties staan garant voor rust, schoonheid van de natuur en genieten. Wij willen voor jou een omgeving creëren waarin je je geen zorgen hoeft te maken en je je volledig kunt richten op jouw proces. En waar je daarnaast ook nog eens heerlijk in de watten wordt gelegd.

Begeleiding tijdens jouw coachings

De begeleiding van jouw coaching retraite wordt verzorgd door ons team van begeleiders. Zij hebben vrijwel allen een ruime ervaring in het werken met energie en met groepen en uiteraard ook met individuele coaching. Ons begeleidersteam is een vast team, dat reeds enkele jaren met elkaar deze reizen begeleidt, en ook vriendschappelijk met elkaar omgaat. Dat staat garant voor een goede en liefdevolle samenwerking en een prettige sfeer. Voor jou is het fijn dat er altijd twee aanspreekpunten voor jou zijn. 

 

Ook heeft elk van onze teamleden zo zijn eigen specialiteit, zodat jou een grote waaier aan oefeningen en soort coaching kan worden aangeboden.

Coachingsreis: vier smaken

Op dit moment hebben wij vier verschillende retraite reizen. Zo kun je jouw innerlijke stilte opzoeken tijdens onze Stilteretraite, welke ook mogelijkheden biedt tot korte coachingsgesprekjes als je even vastloopt in de reis en een coachingsprogramma heeft. Je wordt meegenomen in diverse meditaties en energetische en creatieve coaching tijdens onze retraites Latifa-reis, Camino van het Hart en SoulQuest.  Welke reis past het beste bij jou? 

 

Verder organiseren wij ook Midweek Retraites in Drenthe. Dit zijn wat kortere, maar nét zo diepgaande reizen, wat dichter bij huis. 

Naar de homepage