Camino van het Hart 5 - 11 november 2023

Van 5 - 11 november 2023 vond de allereerste Camino van het Hart plaats, een nieuwe en bijzondere reis in ons programma!


Wederom een ervaring om nooit meer te vergeten!

 

Op een prachtige locatie, met fijne mensen afreizen naar je innerlijke ik. Je hart! Ik heb enorm genoten van het reisprogramma en de gastvrijheid en het heerlijke eten van Paco en Mari Carmen. 

 

Het was een topweek!

 

X,

Gerry


Deze Camino van het Hart was een prachtige reis naar binnen.

 

In de warme bedding van de enorm inspirerende en liefdevolle begeleiding van Jeroen-Martijn en Frances, de prachtige groep en warme locatie met verrukkelijk eten, kwam ik na een moeilijke periode weer bij mijzelf. Ik vond mijn levenslust weer en keer met een liefdevol hart vol inspiratie en energie terug naar huis.

 

Heel veel dank!

 

Leontine


Bedankt voor deze enorm mooie ervaring! Dit is voor mij het bewijs dat risico nemen je hele mooie momenten en mensen kan brengen. Leven voorbij je angst en niet blijven hangen in je oude denkpatronen.

 

Waar ik dacht dat het daarnaast óók een hele 'zware' week zou worden, bleek dit totaal niet zo te zijn. Het was een week vol liefde en warmte. Ik heb er enorm van genoten en neem deze mooie nieuwe ervaringen mee naar huis.

 

Ontzettend bedankt!

 

Dikke knuffel - xxx -

 

Romy


Samen op ontdekkingsreis naar het hart. Ik hoopte de verbinding met mijzelf te gaan vinden. Dat is gelukt, maar daarvóór had ik nog iets los te laten. Alles was hierbij helpend: de magische plek in de natuur, de liefdevolle verzorging van Mari Carmen en Paco, de groepssessies, de momenten alleen, en ook zeker de andere deelnemers en de begeleiding. 

 

Voor altijd een plekje in mijn hart!

 

Judith


Het was voor mij een week van uitersten. Ik heb veel gelachen en ook veel gehuild. Ik heb gedanst. Ik heb heerlijk gegeten.

 

Het was een week om nooit meer te vergeten. Bedankt voor deze mooie tijd!

 

Karlijn