Yes! Wat gaaf dat je mee gaat op Inspiratie-retraite in Andalusisch-Drenthe!

Sta stil, haal adem, geniet, en verbind je weer met essentiële dingen en vind je balans. En weet je, dat begint NU al, als je boekt voor deze 5-daagse training en je je mag gaan verheugen.

Midweek Retraite Nederland
accommodatie Drenthe

Via dit formulier boek ik een Retraite Midweek in Drenthe

Boekingsformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

AANVULLENDE COVID-VOORWAARDEN:

Mocht onverhoopt de retraite géén doorgang kunnen vinden in verband met Covidmaatregelen, dan ontvang jij een tegoedbon voor het bedrag van deze retraite. Jij kunt deze tegoedbon dan inleveren binnen één jaar na datum retraite op een reis in Andalusië danwel een midweekretraite in Nederland. 

Lid van het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Mi Cuento Reizen staat er voor in dat de door jou in dit formulier opgegeven persoonsgegevens voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt, dan met jou contact te kunnen opnemen, voor het opmaken in pdf-formaat van jouw boekingsbevestiging voor de door jou gereserveerde retraite en voor het meedelen van jouw voor- en achternaam en geboortedatum aan onze accommodaties (zij dienen verplicht op voorhand door te geven aan de Guardia Civil, welke gasten er gedurende welke datum in hun acommodatie verblijven). Door invulling van dit formulier geef je aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan met onze Privacyvoorwaarden.