Avontuur!


Avontuur zit voor mij in op reis zijn, of dat nou fysiek op reis is of innerlijk op reis. Ik voel dat ik leef. Al mijn zintuigen staan open en ik zinder van binnen. Voel de levensstroom in mij bewegen. Ik hoef niet te weten waar ik naar toe ga of waar ik uitkom. Onderweg kom ik alles tegen waar ik wat van kan leren en ik voel wat er te voelen is. Ik blijf in het moment en verwonder mij. Over het leven, over de natuur. Hoe alles één is en met elkaar verbonden. Over alles wat er is en wat er voor mij toe doet.

 

Terwijl ik dit schrijf, krijgen wij de mogelijkheid om een extra huis te huren, een kans voor ons, omdat wij dan onze gasten kunnen herbergen in onze eigen omgeving. Gasten die hier komen uitrusten om tot zichzelf te kunnen komen. Spannend, want dat betekent extra lasten. Maar ook: wat een kans biedt zich aan! Wij besluiten in een middag dat wij deze kans gaan pakken en er helemaal voor te gaan. Ik voel een tinteling in mijn lijf, dat voor mij altijd een teken is, dat er iets nieuws gaande is, een nieuw avontuur! Wij weten nog niet waar dit precies naartoe gaat leiden, maar dat is voor ons geen reden om het niet aan te gaan. 

 

Ik voel liefde, verwarring, chaos, ik voel me heerlijk. Zo wil ik leven, zo wil ik mijzelf ontdekken en meestromen op de rivier van het leven. Voelen wie ik ben, waar mijn uitdagingen liggen, waar ik nog wat te doen heb. Ik schrijf mijn eigen verhaal. Iedere keer opnieuw. En ik ben de hoofdpersoon.

 

Ik laat alles los, en ik laat mij meevoeren. Mijn verhaal wórdt mijn leven. Wat een avontuur om elke keer weer deze uitdaging op te zoeken in mijzelf. Een eeuwige stroom van liefde en uitdaging. Dat is mijn basis. Ik kom thuis bij mijzelf. 

 

Leven, laat mij alles zien, wat ik nodig heb om mij HEEL te voelen...

 

Onze blogs kun je als eerste lezen als je je abonneert op onze Prikkelpost; je ontvangt deze dan als nieuwsbrief in jouw digitale brievenbus!

Reactie schrijven

Commentaren: 0