SoulQuest 16 - 22 april 2023

Van 16 - 22 april 2023 vond de allereerste SoulQuest plaats. Lees hieronder hoe onze deelnemers deze diepgaande reis hebben ervaren en hoe zij hierin konden thuiskomen bij zichzelf!


SoulQuest April 2023

 

Nu dacht ik toch, dat ik het nodige innerlijke werk al wel gedaan had… maar dit….deze reis… WOW! Zó mooi opgebouwd, zó zorgvuldig begeleid, zó afgestemd op wat de groep nodig had…

 

Diepe lagen werden aangeraakt, alle emoties zijn voorbij gekomen en oh… het lachen! Zo heerlijk om óók gewoon te lachen om alle gekke dingen die we aan het doen zijn, voelen, meemaken, denken.

 

Wat een héérlijke mensen bij elkaar. Tel daar het fantastische eten en de heerlijke Spaanse zon bij op en je bent in het paradijs 😊.

 

Alleen maar liefde,

Sas

 

(oh nee, SASKI-JA!)


Mijn SoulQuest Reis

“SoulQuest. Hoezo?, zegt mijn hoofd. “Doen!” zegt mijn onbewuste ik. En zo kwam ik in Spanje aan. Met weerstand tegen mijn eigen gevoel. Ik ga deze week gewoon aan. Wat kan er gebeuren?

De tweede dag een onschuldige vraag van Anna: “Heb je iets nodig?” Nee hoor, ik kom er wel. Anna keek me aan en zei niks. Daarna ging het snel. Ik kreeg tranen, worstelde in mijn hoofd en drukte met alle kracht mijn gevoel weg.

 

Toen kreeg ik een hele grote steen van Anna. Ik dacht nog: “Ach, die mag ik weggooien”. Maar nee: de steen stond symbool voor mijn kritische ik. Vanaf dat moment moest ik de steen meenemen naar elke sessie. Heftig. Zwaar. Maar zó symbolisch. Nog dezelfde dag heb ik de steen weggegooid. Met dat gewicht wilde ik niet verder en daarna ging het heel anders. Mijn gevoel mocht er zijn, kwam af en toe naar boven maar wat voelde dat nog ongemakkelijk.

 

De veiligheid in de groep, de veiligheid die Anna en Charlotte ons boden, was zo intens voelbaar. Ik heb daardoor mogen oefenen om naar mijn gevoel, mijn ziel op zoek te gaan. Ik heb geproefd aan het gevoel minder naar mijn kritische ik te luisteren en te voelen dat ik er mag zijn, zonder mijn kritische ik de boventoon te laten voeren.

 

Het voelt nog wat ongemakkelijk, het schuurt nog wat en toch… mag ik er zijn. Ik ben ik.

 

Warme groet,

 

Karin


SoulQuest 16-22 april 2023

 

Een reis vol verrassingen!

Een reis die mij mee trok om mezelf te verdiepen.

Een reis die mezelf liefde heeft gegeven.

Een reis die mijn innerlijke kind heeft laten groeien.

Een reis die mij geestelijk ruimte heeft gegeven.

Een reis die mijn hart heeft geraakt.

Een reis met fijne mensen die mij lieten zien wie ik ben.

Een reis waar ik van genoten heb.

Een reis die ik graag andere mensen zou laten beleven.

 

Probeer, voel en geniet.

Liefs,

 

Karin D, xx


Ik kwam leeg, als een dood vogeltje, aan in Andalusië. Het idee dat ik hard moest gaan werken, dat ik lui en niet goed genoeg was.

 

Ik kreeg alleen maar geschenken, vond mezelf en de verbinding.

Ik zag en voelde, dankzij de veilige bedding, de mooie visualisaties, de klanken, dansen, natuur, lachen en huilen.

 

Ik ga geheeld naar huis, vol vertrouwen en in overgave. Ik straal, ik leef!

 

In Liefde,

Dayene

 

(Lieve Anna en Charlotte, duizendmaal dank! Xxx)


Hallo onbekende man of vrouw,

 

Als je op zoek bent, of minder energie ervaart, of moeite hebt bij je gevoel te komen, of dit te uiten, dan is deze reis beslist iets voor jou. Ook als je zou willen genieten van de Spaanse zon en heerlijk Spaans eten.

Zeven jaar geleden ben ik op reis gegaan, omdat ik simpelweg mijn energie kwijt was en qua werk het gevoel had op een dood spoor te zitten. Hoewel gevoel en spiritualiteit voor mij vreemde, zweverige begrippen waren, heb ik enorm veel cadeau gekregen door tóch op reis te gaan en mezelf daardoor weer te vinden.

 

Zeven jaar later, ben ik hier weer met Mi Cuento, onder de Spaanse zon en met liefde en geweldige mensen omringd. Ik gun iedereen dit gevoel van verbinding, vrijheid,, warmte, dankbaarheid en nog zo veel meer.

 

Als je nog twijfelt, of niet weet of dit iets voor jou is, of het gewoon spannend vindt, aarzel dan niet, maar boek een reis, of het nu de Latifa- de Stilte of de door mij zojuist afgesloten SoulQuest-reis is (ik heb ze alle drie inmiddels mogen beleven!). Het zal een onvergetelijke ervaring en een geweldig cadeau voor jezelf zijn.

 

Met liefde,

 

Marco